- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с малолетна
Скоро се запознах с едно 15 годишно дете.От начало всичко започна на майтап,но не след дълго усетих,че съм влюбен в това хлапе.Веднай даже си позволих да му лижа путето.Не го е**х само го лизах.Ъжас нали,като си представя само,че сина ми е на 16 и страх ме хваща.Какво да правя.
научи кво значи малолетна бе кретеноидПървоначално написано от gurlivia
син имал
о боже!
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
а ти на колко си..? щом синът ти е на 16
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Или се ебаваш, или си смотан педофил!!! АНАТЕМА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tva e izvrateno![]()
You can agree with me , or.. you can be wrong !
тва е адски извратено ти си сигурно към 40 годиниПървоначално написано от KristinDiana93
ako moje samo da te prosvetlq 4e na 15 e nepulnoletna,a ne maloletna!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
az pyk dneska hodih sys abramovi4 na kafe i toi mi obe6ta 4e utre 6te mi kupi podvodnica sys 2 qdreni glavi + razri6eniq da gi iztrelqm po teb... otnosnosno temata na tvoe mqsto ako vdeistvitelnost nesanuva6 zima6 deteto si i otivate dvamata da opravite novata ti priqtelka samo taka 6te preodolee6 srama ot slu4eloto se
14Първоначално написано от manutdforever
![]()
JOIN THE DARK SIDE OF THE FORCE
Ти жена нямаш ли , че да я лижеш бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Първоначално написано от Carlos
\/
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Значи.... ако тази тема а ебавка... ДА ТИ ИСЪХНЕ КУ*А./ПУ*КАТА....щото на много хора им писна от тъпи лъжливи теми да си праище ташака с сериозните неща....
Ако обаче това е вярно.... ти си ебаси педофила... и толкова ти е акъла... да се занимаваш с момиче което МОЖЕ да ти е ДЪЩЕРЯА па тая е ебаси тъпата кифла... да ти се даде.... аре умирайте !!!!!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ae ti sral li si neska e smqtai ima i sin na 16 pak xodi s 15 godi6ni momi4e![]()
ПФФ Писна ми от такива шибани ебавки и отвратителни теми![]()
бах ви извратеното мислене и изкривените ви представяния. И вече все по често се чудя къв е смисъла да влизам тука
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от Carlos
![]()
![]()
![]()
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Може и да не се ебава щот имам прителки които са на по 15-16 год. и ходят се шибат със такива извратеняци....абе педофили гадни....
Абе или е поредната ебавка кат винаги.....да си счупиш тиквата и при двата случая
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
кое не е ебавка беПървоначално написано от A_Loving_Girl
я го скив тоз
дете имал а нз кое е малолетно и кое не
трая си яко зле та да му се вържиш........
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
samoubii se
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Evala pi4 , samo se 4udq 6to ne si i prasnal gaza ami samo si q lizal ? A pak za tez deto vikat 4e si pedofil da go duhat , te sega6nite 15g sa basi i kurvite razprani !!!
![]()
яка тема ми следващия път и го заври в гъзъ ако не моеш питай Баче Кики той щи обясни
Ее много се вживяватеДори и да не е ебавка темата,пак драматизирате..станалото станало (ако изобщо е станало
)