- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- след поредица от гадни дни...
Хора помогнете, имах наи-ужасната седмица -,,най-добрата'' ми приятелка ме предаде по най-гнусния на4ин-настрои целия клас сре6ту мен (каза 4е съм казала на някой няква тайна за която в последствие се оказа 4е аз дори не я знамтая тайна дето съм я казала) после и поредица от ло6и оценки а после се оказ ва 44е съм качила и един килограм от яденето на сладолед и 6околад(бях в депресия![]()
ами аз предлагам да се самоубиеш, за теб вече няма и грам надежда.. жалко за пропиления ти живот![]()
Много лошо.. 1 кило -тцтцтц , на каде отива света ?? Умираи животнооо!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ехеее преиграваш![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
стегнете се децаааааа![]()
Обясни на класа си,че нямаш идея за какво става въпрос,направи гадно на "приятелката си",спри да ядеш калорични храни и седни да учиш...толкова ли е трудно?
Аз казвам на тези 38 процента дето са гласували за самоубийство че са пълни загубеняци.Дори темата да е ебавка.А ако не е има сякакви хора може наистина да се самоубие...
--------------------------------------------------------
Съгласна съм!Първоначално написано от kPuCkA
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
и аз се 4увствам така..но + това ... пак се страхувам,4е приятеля ми ще ме остави..и то без при4ина...апфф.....аз ще се стегна..ти реши кво ще праиш ама..недей се самоубивай
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Я се стягай..! Един килограм не е болка за умиране споко..!Иди да потичаш малко и може да го свалиш..!А за тая тайна ...заеби я тая твоя "най-добра приятлка" както я наричаш...!!!!!
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Тва шега ли трябва да е![]()
+ 1Първоначално написано от punkrock
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Това за единия килограм ме хвърли в музиката, нищо че съм в нея вече. Моля те, друг път не прави подобни теми, защото хората ще те помислят за побъркана. А ако не е ебавка... По-добре ако ще се самоубиваш, го направи, заради това, че си си помислила да го правиш.. Ако ме разбираш![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
не, ако наистина смяташе да се самоубива, нямаше да пуска анкета в някакъв форум дали да го направи! тва са пълни лигавщини, абсолютно всички си имат проблеми, но не съм забелязала всеки да се самоубива заради товаПървоначално написано от BlueFace
и ако тя не беше малко лигаво момиченце, щеше да помисли какво да направи, за да се оправят нещата, нямаше да пише тъпи теми, за да търси съжаление и да се прави на интересна. ако наистина искаше нашата помощ, нямаше и през ум да й мине да пуска такива анкети, а щеше да обясно положението, в което е , с идеята да й помогнем, а не с идеята да я съжаляваме
![]()
tva za samoubiistvoto i za men sa ligav6tini i ne e naseriozno,no koolkoto do tova 4e klasa ti ne ti govori...tva e mn gadno.izpitala sum go-po su6tiq na4in kato pri teb,samo 4e az ne bqh "kazvala" nqkakva taina a uj sum govorila za polovinata klas sqkakvi prostotii...i az se 4uvstvah zle kato teb sig okolo 1-2 meseca,nikoi ne mi govore6e i bqh izolirana ot vs koeto praveha no 6te vidi6 4e vs 6te se opravi,no nedei da pravi6 mrusno na tvoita "priqtelka" za6toto taka sau4enicite ti 6te si pomislqt 4e naistina si sposobna na takiva raboti i 6te stane po-zle.povqrvai mi s vremeto ne6tata 6te se opravqt.kolkoto do tozi edin kilogram koito si ka4ila..prosto poti4ai malko i spr a 2-3 sedmici sladkoto i vs 6te e OK.![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
izvinqai ama sigyrna li si 4e ti e priqtelka osven tui stqgai sa 1 kilo maleee az ka4ih 6 kila za 1 sedmica 6toto qm u baba mene pita6 li ma? a za taz taina ni6ty ne znai6 i tolkoz oneq 6e se setqt se nqkoga 4e onaz e mn tapa az si doverih edni4kata taina koi haresvam na edna "fr" i tq go razkz na celiq etaj ae molq molq ima i po zle ot tebe a ne sa tragnali da se obivat a tezi koito ti kazaha da go napravi6 : ot vas po maloumni sa6testva ne sam vijdala be?!?!?!?!
ae uspeh
![]()
![]()
ами-кофти е,и на мен ми се е слу4вало-обикновено гледам филми и слушам музика или ходя на дискотека да се напия в такива слу4аи
След поредица от тежки дни, т.е. всеки уикенд се прибирам, гушвам си кучката и удряме един здрав сън, страшно релаксиращо е
КУХНЯТА НОЖА ВЕНИТЕ И КРАЙ НА ПРОБЛЕМИТЕ![]()
![]()
трябва да се стегнеш много ясно иначе нищо хубаво няма да ти се случи