Към момчето с автобусната мацка
Ето една много тайна и мощна дума. Почти като заклинание е. Използва се точно за такива случаи и 99% от случаите ще ти отговори + това действа и като тест. Ако е от този 1% , които няма да отговори - не си струва.
Та думата е... Здравей!
Просто отиваш, здрасти, засичахме си погледите няколко пъти и реших, че трябва да се запозная с теб. Казваш си името, тя как се казва. После й разкажи за някаква случка, примерно няква бабичка как се е озлобила и е скочила с бастуна да ти се кара, точно на това място където е тя. Би трябвало с това да разчупиш леда. Оттам нататък си приказвайте за музика, хобита, навици и така нататък. Като наближи спирката, даваш й телефона си и казваш "Напиши си телефона, ако обичаш" с усмивка.
Не забравяй да й вземеш телефона.
И моля те без женствени изцепки от сорта на 5 минутно зяпане, за да идеш след това и да й направиш 150 комплимента. Сигурно ще си 1204981240 човек, който ще е отрязала, защото й се сваля толкоз очевидно. Отиваш за да проведеш един нормален разговор и НАЙ-ВАЖНОТО!!! Целта не ти е да й се харесаш. Това или ще стане или не, най-голям ти е шанса, когато не се стараеш да си прекалено добър и супер джентълмен. Трябва да бъдеш себе си и ДА СЕ ХАРЕСВАШ такъв какъвто си. Теб не те притеснява нищо от това, което си. Никой не е перфектен, но ти си приел този факт, че не си и живееш пълноценно, а не се опитваш да прикриваш никакви твои недостатъци. Изтупай се малко и мисля, че момичето ще е твое
ПП: Ако е някаква прекалено надута (макар че с това поведение "не ми пука, аз съм си аз" трябва да изчезне надутия характер), просто си казваш NEXT. Това е пич. Ако намираш нещата тук за полезни, мога да те препратя към материал, които разглежда нещата стъпка по стъпка от запознанство до дълга връзка или секс за една нощ и на мен ми е помогнал много, за да стана човекът, който съм в момента. Просто драсни едно ЛС
Айде успех в свалката