- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная. Оу шит
Идеята на тази тема е начини за запознаване с отсрещния пол. Възможно е да има подобна тема, но все пак винаги има какво да се напише по въпроса. Изключваме вариянти със запознанство по интернет те са всеизвестни и не изискват голяма философия.
моето предложение:
в дискотеката си денся. виждам някво яко маце дет си се гледаме с нея от време на време. осигурявам си цигара и отивам да и искам запалка и си паля. питам я как си изкарва, с кого е и номера и ест.
п.с. не пуша - любовта изисква жертви
Надявам се някой да ми помогне.... Как да заговоря едно момиче като ги виждам само в автобуса...Забелязвам че ме заглежда от време на време но....
Запознавам се с приятел на гаджето ми (в момента нямам такова) и се зарибяваме зад гърба му и като отиде до тоалетната започваме да се целуваме и да се натискаме и си взимаме нещата и той ме води у тях.. Гаджето ми като излезе и види че ме няма нито мен, нито приятеля му и ще звъни на телефоните ни ама никой няма да му вдигне и най- накрая ще влзезне в къщата на приятеля си и ще ни види заедно....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва кво общо имаше с темата?...Първоначално написано от i hate you but i love you
The Spark
vij za avtobusa neznam i na men mi se e nalagalo osven da prou4i6 koq e drugo ne se se6tamПървоначално написано от myface
Ем то аз проучих ама ...чудя се един път ми се усмихна днес ме гледаше ..![]()
Само и знам името и къде учи..Първоначално написано от s3nSe-me
to tolkova ti stiga 4estno kazano
е кфо да прая![]()
Гледаш я на някое кафе как си седи и си пуши. Взимаш един стол ... примъкваш се до нея и я шибваш по кратуната. След това я влачиш за косата до колата си, където я изнасилваш и след това я изхвърляш в циганската махала.
много забавно
Към момчето с автобусната мацка
Ето една много тайна и мощна дума. Почти като заклинание е. Използва се точно за такива случаи и 99% от случаите ще ти отговори + това действа и като тест. Ако е от този 1% , които няма да отговори - не си струва.
Та думата е... Здравей!
Просто отиваш, здрасти, засичахме си погледите няколко пъти и реших, че трябва да се запозная с теб. Казваш си името, тя как се казва. После й разкажи за някаква случка, примерно няква бабичка как се е озлобила и е скочила с бастуна да ти се кара, точно на това място където е тя. Би трябвало с това да разчупиш леда. Оттам нататък си приказвайте за музика, хобита, навици и така нататък. Като наближи спирката, даваш й телефона си и казваш "Напиши си телефона, ако обичаш" с усмивка.
Не забравяй да й вземеш телефона.
И моля те без женствени изцепки от сорта на 5 минутно зяпане, за да идеш след това и да й направиш 150 комплимента. Сигурно ще си 1204981240 човек, който ще е отрязала, защото й се сваля толкоз очевидно. Отиваш за да проведеш един нормален разговор и НАЙ-ВАЖНОТО!!! Целта не ти е да й се харесаш. Това или ще стане или не, най-голям ти е шанса, когато не се стараеш да си прекалено добър и супер джентълмен. Трябва да бъдеш себе си и ДА СЕ ХАРЕСВАШ такъв какъвто си. Теб не те притеснява нищо от това, което си. Никой не е перфектен, но ти си приел този факт, че не си и живееш пълноценно, а не се опитваш да прикриваш никакви твои недостатъци. Изтупай се малко и мисля, че момичето ще е твое
ПП: Ако е някаква прекалено надута (макар че с това поведение "не ми пука, аз съм си аз" трябва да изчезне надутия характер), просто си казваш NEXT. Това е пич. Ако намираш нещата тук за полезни, мога да те препратя към материал, които разглежда нещата стъпка по стъпка от запознанство до дълга връзка или секс за една нощ и на мен ми е помогнал много, за да стана човекът, който съм в момента. Просто драсни едно ЛС
Айде успех в свалката![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нямам си и идея как с тази анти-мъжка тактика ще свали нещо.
Е някой път може да ти покажа ^^
Трябва да опитам обаче това с шибването по кратуната. Чувал съм, че най-честата фантазия на жени, след тези с човека който харесват е с непознат изнасилвач.. Куул а?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
100% успеваемост на ттози метод.Първоначално написано от Chacho
Към момчето с автобусната мацка
Ето една много тайна и мощна дума. Почти като заклинание е. Използва се точно за такива случаи и 99% от случаите ще ти отговори + това действа и като тест. Ако е от този 1% , които няма да отговори - не си струва.
Та думата е... Здравей!
Просто отиваш, здрасти, засичахме си погледите няколко пъти и реших, че трябва да се запозная с теб. Казваш си името, тя как се казва. После й разкажи за някаква случка, примерно няква бабичка как се е озлобила и е скочила с бастуна да ти се кара, точно на това място където е тя. Би трябвало с това да разчупиш леда. Оттам нататък си приказвайте за музика, хобита, навици и така нататък. Като наближи спирката, даваш й телефона си и казваш "Напиши си телефона, ако обичаш" с усмивка.
Не забравяй да й вземеш телефона.
И моля те без женствени изцепки от сорта на 5 минутно зяпане, за да идеш след това и да й направиш 150 комплимента. Сигурно ще си 1204981240 човек, който ще е отрязала, защото й се сваля толкоз очевидно. Отиваш за да проведеш един нормален разговор и НАЙ-ВАЖНОТО!!! Целта не ти е да й се харесаш. Това или ще стане или не, най-голям ти е шанса, когато не се стараеш да си прекалено добър и супер джентълмен. Трябва да бъдеш себе си и ДА СЕ ХАРЕСВАШ такъв какъвто си. Теб не те притеснява нищо от това, което си. Никой не е перфектен, но ти си приел този факт, че не си и живееш пълноценно, а не се опитваш да прикриваш никакви твои недостатъци. Изтупай се малко и мисля, че момичето ще е твое
ПП: Ако е някаква прекалено надута (макар че с това поведение "не ми пука, аз съм си аз" трябва да изчезне надутия характер), просто си казваш NEXT. Това е пич. Ако намираш нещата тук за полезни, мога да те препратя към материал, които разглежда нещата стъпка по стъпка от запознанство до дълга връзка или секс за една нощ и на мен ми е помогнал много, за да стана човекът, който съм в момента. Просто драсни едно ЛС
Айде успех в свалката
съгласна напълно
![]()
![]()
someone else...
Или да изяде някой шамар покрай приятелите йПървоначално написано от s3nSe-me
В дискотеката обикновенно се запознаваме в процеса на танците...
За мен това е езика,с който си общуваме...даже в повечето случаи не стигаме и до имена..
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
моя начин си е много прост колкото и странно да звучи просто отивам казвам здр много ме кефиш може ли да се запознаем и си казвам името до ся никой не ми е откзавал а съм го праила и на момчета които просто са вървели пред мен на улицата... после просто ги питаш за skype и от там нататък мисля че е лесно... според мен тва е начина мисля че няма човек който да не се впечтли от общителено и усмихнато същество![]()
![]()
![]()
ЛУД ЛИ СИ Е ???? Отиваш и я питаш : извинявай може ли да седна до теб!А как се казваш , от къде си , за къде пътуваш ..... и т.н.Първоначално написано от myface
Пък твойте мега-мъжки тактики сигурно са свалили де що момиче има...Първоначално написано от w0sh
Момиче не, но жена със сигурност.Първоначално написано от kato` limonche
Съседи сме, аз живея в Евксиноград.Първоначално написано от w0sh
![]()