- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да попитаме момичетата ?!???
Искам да попитам момичетата дали ги кефят момчета с дълги коси?
аз съм с леко дълга коса в смисъл не е няква свръх дълга,около...абе не знам точно но не е няква дълга даже не стига и до раменетеИ се чудя вече кога да се постригвам щото някои ми казват че ми ходи,а други казват че е по-добре с къса коса.....
Ако е хубава и поддържана - да. Някаква проскубана, немита коса няма да ми хареса със сигурност. Ужасно приятно е да има в какво да си прокараш пръстите.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хах тука ме заби....Емииии много ясно че е поддържанаколкото и нескромно да звучи,все пак мен ще ме е срам да изляза от вкъщи с няква мазна,чорлава ииии незнам си още ква коса....В смисъл кофти ще е
не Не не Не ... момче с дълга коса - доста отблъскващо :P
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
и аз неее... харесвам си с къса косичка![]()
Стани растафарянин и се наплети![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ееми щом е такава мисля че имаш ай да не кажа голям избор на прически ама не е задължително да са двете крайности- много къса или дълга.Направи няква средна,ддз филирай я ако щеш,кажи че искаш няква готина прическа..аз първо си помислих че става въпрос за наистина дълга косаПървоначално написано от pet_14
Не съм казала нищо към теб, браво че държиш на външния си вид. Но съм виждала мъже (а и жени всъщност...) с меко казано отвратителни коси.Първоначално написано от pet_14
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Ами мене не!![]()
Ако му отива - супер, но на някои им стои много смешно. Дай наистина да те видим и ще си кажем компетентното женско мнение![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
с теб може и да се разберем...Дай скайп....Първоначално написано от морж
Снимкаааа
http://www.prikachi.com/files/194527m.jpg
http://www.prikachi.com/files/194523z.jpg
Разкарай диадемата. Свободно спускащата се коса изглежда много по-добре, това мъж с диадема си е направо...Първоначално написано от pet_14
Ако ти пречи на очите просто използваш стилизиращи продукти, малко пяна за коса върши работа.
~
ся качих снимки и всички са изплашиха и един коментар няма да има........![]()
![]()
Е ето, аз ти дадох съвет как да изглеждаш по-добре (:
~