.
Отговор в тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 311
    ами зависи колко е дълга косата ако е над раменете добре...познавам един страхотен сладур с коса мааалко над раменете и мога да ви кажа че направо е убииствен

Мисля ,че не

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    о дааааааааааааа.... и то мноооогооо стига да не е от онези метали, които не я поддържат...
    HaPpiLy EvEr AfteR

аз пък въобще не харесвам момче с дълга коса сиг защото не съм виждала момче с красива и поддържана дълга коса

vlubvam se v takiva mom4eta,stiga da ne sa im zalizani kosite.O6te po dobre ako sa rusi Mom4etata s kusi kosi su6to sa simpati4ni (da ne gi obidq)
    Isn't life great?

Нем,не ми харесват...

Град
    In every step and dance...
    Хич не ми харесват...

Em ZaVisi DaLi Mu OtiVa I DalI e hubava KosaTa...Ina4e ne e Mn Qk0 ama ima i Izklu4eNiQ

Принципно си падам по момчета с нормално къси коси!Но на някой дългите им отиват сто пъти повече!Мисля,че трябва да попиташ НАИ-БЛИЗКИТЕ си хора дали ти отива!Те ще ти кажат по-добре от който и да било в тоя форум!Ако мнозинството мисли,че ти отива си я дръж дълга и продължавай да я поддържаш!

НЕ!Изобщо!Адски грозно ми изглежда...

Град
    Плевен
    ООООООООО ДАААААА
    Като се замисля винаги съм си падала по момчета с дълги коси.
    Май няма изключения.

А това за металите и че те не я поддържали са глупости.
    Метал с дълга коса...

Град
    **Sofia*
    Ooooo oпределено НЕ няма нещо,което да мразя повече от това момчета с дълги коси
    Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !

НЕ!!!
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Град
    Скитосвам по улиците
    Е зависи колко дълга...И зависи как е подържана,но принципно предпочитам момче с къса коса...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Ммм не..По принцип не си падам по момчета с дълги коси....
    To be yourself is all that you can do...

eeeй, много сте ми смешни с тия коментари..."момиче ли е момче ли е"...нима дългата коса не е признак на мъжественост още от древността?Нима не се е носела с гордост от мъжете от всички раси и народи и не е била признак на благородство, мъжество, осанка...

До автора на темата...пич, виждам, че много се влияеш от отговорите тук...запомни, че чуждото мнение не струва пукната стотинка пред твоето, освен това е силно повлияно от модните тенденции.Косата придава чар, и който твърди обратното явно си има причина - с къса коса е.Всеки си е прав за себе си.Както на теб ти харесва така ходи.По-добре ти стои дълга коса, ама по-добре си направи като моята прическа...както си решиш.

ми 4есно казано нямам нищо против мом4етата с дълги коси но не са мой тип...ако гаджето ми беше с дълга коса щях да го накарам да я отреже...

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

ako im ti4ka s dylga kosa za6to ne
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Град
    Christmas Islands
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ако е хубава и поддържана - да. Някаква проскубана, немита коса няма да ми хареса със сигурност. Ужасно приятно е да има в какво да си прокараш пръстите.
    Подкрепям, като искам да добавя, че ако момчето е с расти, е най-добре. Обаче такива с неподдържани и проскубани коси ме отвращават, а точно те са най-срещани. (rofl)

Фен
    Град
    botevgrad
    Мн обичам когато моя приятел си вдига косата с гел... повечето момчета ходят така и на мен ми допада, но дълга коса Твърдо НЕ

Голям фен
    не

Оффф не знам и аз....
    Свиди ми да я подстрижа ,но близките ми(приятелите)
    най-добрият ми приятел,на него му е все едно...в смисъл като го попитам как е по-добре,той казва все ми е тая....
    най-добрата ми приятелка-тя иска да се подстрижа
    сестрата на приятеля ми ,тя също ми е приятелка иска да се подстрижа,а още 3-4ма приятелчета казват че така ми ходи повече....
    Абе не знам май ще ходя да се подстригвам,защото....не знам,не искам,ама..

като не искаш, не го прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си