- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да попитаме момичетата ?!???
ами зависи колко е дълга косата ако е над раменете добре...познавам един страхотен сладур с коса мааалко над раменете и мога да ви кажа че направо е убииствен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля ,че не![]()
о дааааааааааааа.... и то мноооогооо![]()
![]()
стига да не е от онези метали, които не я поддържат...
HaPpiLy EvEr AfteR
аз пък въобще не харесвам момче с дълга коса сиг защото не съм виждала момче с красива и поддържана дълга коса
vlubvam se v takiva mom4eta,stiga da ne sa im zalizani kosite.O6te po dobre ako sa rusi
Mom4etata s kusi kosi su6to sa simpati4ni (da ne gi obidq)
![]()
Isn't life great?
Нем,не ми харесват...
Em ZaVisi DaLi Mu OtiVa I DalI e hubava KosaTa...Ina4e ne e Mn Qk0 ama ima i Izklu4eNiQ![]()
Принципно си падам по момчета с нормално къси коси!Но на някой дългите им отиват сто пъти повече!Мисля,че трябва да попиташ НАИ-БЛИЗКИТЕ си хора дали ти отива!Те ще ти кажат по-добре от който и да било в тоя форум!Ако мнозинството мисли,че ти отива си я дръж дълга и продължавай да я поддържаш!
НЕ!Изобщо!Адски грозно ми изглежда...![]()
ООООООООО ДАААААА
Като се замисля винаги съм си падала по момчета с дълги коси.
Май няма изключения.
А това за металите и че те не я поддържали са глупости.
Метал с дълга коса...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не.![]()
Ooooo oпределено НЕняма нещо,което да мразя повече от това момчета с дълги коси
![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
НЕ!!!![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Е зависи колко дълга...И зависи как е подържана,но принципно предпочитам момче с къса коса...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Ммм не..По принцип не си падам по момчета с дълги коси....![]()
To be yourself is all that you can do...
eeeй, много сте ми смешни с тия коментари..."момиче ли е момче ли е"...нима дългата коса не е признак на мъжественост още от древността?Нима не се е носела с гордост от мъжете от всички раси и народи и не е била признак на благородство, мъжество, осанка...
До автора на темата...пич, виждам, че много се влияеш от отговорите тук...запомни, че чуждото мнение не струва пукната стотинка пред твоето, освен това е силно повлияно от модните тенденции.Косата придава чар, и който твърди обратното явно си има причина - с къса коса е.Всеки си е прав за себе си.Както на теб ти харесва така ходи.По-добре ти стои дълга коса, ама по-добре си направи като моята прическа...както си решиш.
![]()
ми 4есно казано нямам нищо против мом4етата с дълги коси но не са мой тип...ако гаджето ми беше с дълга коса щях да го накарам да я отреже...![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
ako im ti4ka s dylga kosa za6to ne![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Подкрепям, като искам да добавя, че ако момчето е с расти, е най-добре. Обаче такива с неподдържани и проскубани коси ме отвращават, а точно те са най-срещани. (rofl)Първоначално написано от Wrathchild
не
Оффф не знам и аз....
Свиди ми да я подстрижа ,но близките ми(приятелите)
най-добрият ми приятел,на него му е все едно...в смисъл като го попитам как е по-добре,той казва все ми е тая....
най-добрата ми приятелка-тя иска да се подстрижа![]()
сестрата на приятеля ми ,тя също ми е приятелка иска да се подстрижа,а още 3-4ма приятелчета казват че така ми ходи повече....
Абе не знам май ще ходя да се подстригвам,защото....не знам,не искам,ама..![]()
![]()
![]()
като не искаш, не го прави.