- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да попитаме момичетата ?!???
Ами зависи..Има момчета на които им отива,но има и такива ,на които не
Бъди себе си..
да е не по- дълга от средата на врата някаде... на такава много се кефя вчера видях един и умрях от кеф![]()
не![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Се ми е тая...Стига да не е рижава![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Az ti vidqh snimkite v impulse i spored mene taka ti e mn qko pak i az si haresvam momcheta s po-dalgi kosichki i ako si zaformqt i britonchetata nqma da se ottarvat ot men![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
сладко е ии раста е много яко .. ноо определено не ме кефят тия емо и фешън прическите ... супер педераско![]()
НЕ!!!!!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Попринцип мраза и са ми супер противни ама точно в такова момче се влюбих сега...каква ирония![]()
не
neeeeeeee te ili sa metali koito sa otvratitelno ne4istoplatni(ne!!!) ili nqmat pari da se postrijati pak neeeeeee!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брех, брех от къде ли се носи славата на метълите, че са нечистоплътни... А мнението ми май е известно-обичам момчета с дълги коси, нищо, че приятелят ми е с къса грива в момента...
оо да много са сексиипреди само такива харесвах
(бях влюбена в Хълк Хоуган
![]()
![]()
) ама сегаа
незнам може би със 51 на 49 печели късата
може би защото дългокосите пичове са на изчезване
![]()
nz obache horata koito poznavam s dulgi kosi vaobshte ne im sedi dobre puk i ne sum po4itatelka na mom4eta s opashka i tn tui che kusi4ki pri4eski za men vinagi shte sa super sexy
PS : sorry ne moje da mi se otvori kirilizatora
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
Ожасно много ме кефят.Направо си умирам за дълга косица.![]()
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Wrathchild написа:
Ако е хубава и поддържана - да. Някаква проскубана, немита коса няма да ми хареса със сигурност. Ужасно приятно е да има в какво да си прокараш пръстите.
+1![]()
Според мен пък мн си зависи от .. всичко. Познавам момчета с дълга коса, които мн ме радват и има други, които просто са ми мн мн грозни.. Зависи как ти седи, но като цяло с дългите коси ме кефят ако седят добре![]()
am bix predpo4ela mom4e s kasa kosa ...ne bix ponesla misalta nqkoi da ima po dalga kosa ot mene![]()
![]()
![]()
moje da napravq izklu4enie kakto ima6e edin komentar da e podarjana
![]()
![]()
![]()
О дам, многоМомчетата с дълга коса са....ми слабост
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009