- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да попитаме момичетата ?!???
Ей ся ще та коменирам,няма проблем.. приличаш ми на 5 човека,който познавам!..3-ма от тях са с като твойта коса.. все едни и същи сте!а Другите 2-ма си приличате само по очите.. абе ..Първоначално написано от pet_14
![]()
хмх без диадема и зализано назад ми е някво.....педерастко незнам![]()
но найстина може и да опитам![]()
ае се омъжиш за менПървоначално написано от Kaos_Urbano
хах пере ме съчмата
![]()
Ма аз не ти говоря да я зализваш... така е гадно, наистина. Имам предвид просто да сложиш малко пяна и предната част на косата да я издърпаш назад и настрани... както като например да си вържеш косата и я издърпваш настрани. Ама малко пяна, за да си ти остане нормална косата, а не да става на някакви клечки...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от s3nSe-me
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Първоначално написано от pet_14
Aбе и мене ме пере сЪчмата.Още не ми е време!..
![]()
зависи от момчето...имаше едни много готини актьори от фантагиро и "дъщерята на елиза",които са просто невероятни с дълга коса...![]()
![]()
![]()
![]()
someone else...
Мен лично не
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
mi ne men li4no ne me kefqt
зависи от пича...
но,да-кефят ме...(ляляля апокалиптикааа)
и раскарай я тая диядема,мн ми е смешно като видя момче с такова нещо на главата![]()
и не смятам,че дългте коси са си само за момичетат![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
да...аз харесвам момчета с дълги коси, но разбира се, че трябва да са поддържани, да имат форма () , защотото само ей така дълга - не ме кефи много
..... а относно растите - много харесвам
![]()
=)))) Любов, любов и накрая fuck off =)))
На мене ми се струва симпатично ...![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Mne osobeno , e da na nqkoi im stoi gotino , no na povecheto e selsko...![]()
ChuDq se na Kade ....?
Ми....не много. Но не казвам, че са ми антипатични.
Аз обожавам дългокоси момчета. Двете ми по-сериони увлечения са били дългокоси, приятелят ми също има коса, дълга под раменете. Като цяло любимците ми са с дълги кестеняви коси и кафяви очи... И все пак, да не забравяме, че на момчето трябва да му ходи! Какви ли не други истории съм виждала...
Макар че, по мое мнение, външният вид не е "най"-определящия за една връзка...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Няма лошо - има момчена дето им отиват дълги коси. Стига да се къпят по често няма лошо (щото срещам в клас един случай, който е със средно дълга коса и изглежда не се е къпал.. откакто се е родил ...)
Мене ме кефи,ама не прекалено дълга
гаджето ми беше с малко по-дълга и мн му се радвах(щото постоянно го рошех)ама той сега се пострига, но и сега си го харесвам)