- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да попитаме момичетата ?!???
е не много дълга може, ама да не стига до раменете в смисъл има някои много готини прически с малко по-дълга коса от нормалното за едно момче.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами зависи от момчето ако му отива и е подържана защо не...Но напоследък гледам навсякъде момчета с дълги коси ,но заплетени,мазни и цъфтят...Така ,че нямам нищо против ,но само ако е подържана...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
ixix az ne se keffa na mom4eta s tulga kosa...(pod ramenete)yjas...
..kefq se na po 4yplivi kosi i maaaaaaalko po dulki ot normalnoto... i zaduljitelnoto razbirase e da e 4ista i meka...mn po-priqtna na dopir e ...ssaaa predpolagam 4e bi se radval nqkoq macka..do teb i da prokarva nejno prusti po kosata ti...
![]()
JiVeqt sAmo vLybeNItE...0sTaNALIte pr0sO su6teSTvyVat....
Да, но само на тези, които им отиват.Има хубави мъже с хубави дълги коси, но и трябва да са добре поддържани, иначе не стават.И все пак за предпочитане са късите.![]()
Не е ли си м1ж с к1са коса начи не е м1ж.. к'ви са тия идиотщини момче да ми пуска коса до кр1ста... еб* го в м1жа..
Оня ден се возиме с един приятел в тролея и нещо така стройно застанало пред нас.. с д1лга коса.. ама нагласено мамата си ебало...тоя моя приятел вика таа ебаси пичката.. кога се обр1ща оНОВА М1Ж БЕ..
К'ви м1же с д1лги коси... т'ва не са маже.. т'ва са путьовци..
Абе...не си много прав.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Не, съжалявам, въобще не ми харесват![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
HE.....И аз много щях ад се кефя ако е къдрава,ама....Първоначално написано от Sweet_Play_F
![]()
Се тая ще я подстрижа....
ее косата не е важна ама все пак да кефя им се![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Мен лично не ми харесват
На мен не![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Li4no na teb spored men pove4e ti hodi d1lga kosaimam takova oko ,4e moga da si te predstavya i s k1sa
taka e po-dobre
![]()
зависи от много неща не на всички момчета им отиват дълги коси забелязала съм че на италианците много им отиват дълги коси пример малко тъп пример но Джулио Берути е много секси с дълга коса![]()
![]()
No martini .. no party..
Гледах те в импулса и си много сладичък!Мисля,че ше отива къса косичка повече!По-добре се подстрижи-ще изглеждаш страшно секси с къса коса!![]()
По принцип съм на мнение, че колкото по-къса е косата, толкова по-добре... Но на някои момчета пък им отива повече с по-дългичка .. Зависи от човека, знам ли ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
мен лично не ми харесвамного въпреки че на някои момчета им харесва и повечето ми приятелки си падат по момчета с дълги коси
![]()
![]()
Аз съм момче, но мога да кажа, че на всеки му върви различно![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
дълги коси = малко над раменете?! По-скоро не. Наско от БТР е изключение. ^^
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.prikachi.com/files/209870r.jpg -->преди
http://www.prikachi.com/files/209872X.jpg ----->пак от преди...
http://www.prikachi.com/files/194527m.jpg ----> сега,преди 1-2 седмици,макс 1 месец![]()
Лелеееееее срам ме е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Супер много ще се изложа с тея снимки
Лелеееееееееее и аз не мога да се позная..........
Каже те ми какво мислите ,да я махам ли косата или да седя с нея...
ся ако ще се подстригвам...Ще я оформя по-друг начин...Ще оставя малко и да си я вдигам на бодлички![]()
![]()
![]()
![]()
не не не не и аз не можах да се позаня...
Едит:снимките са от доста време![]()
![]()
![]()
![]()