.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от VeSITyy
    за какво са приятелите, ако не за да помагат... Просто ако толкова много ти досаждат не ги слушай, но поне се прави че го правиш... А пък ако имаш толкова много проблеми, то тогава започни да споделяш-това ще ти помогне много ^.^
    Е тва е
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

оле тва е супер досадно!! ..... и аз много мразя да почнтат да ми обясняват някакви работи в които нито участвам а наи малко ме интерасуват хх гадно е да ... но нали знаеш понякога човек не иска съвет а просто от друг да го изслуша... изслушваи ги не им даваи съвети а ако изобщо от това ти е писнало говори с тях .. (:

Кажи го в прав текст: - Не ме интересува. Ако искаш да си изливаш мъката има форуми пълни с такива простотий излей ги там като мен.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

za da ti stava po-leko kazvai nqkoi raboti na maika si[tvoi problemi,ne samo, ako i ima6 doverie ,a v tova ne se i samnqvam]a za ostanalata 4ast ot ''izpovedite'' mi 4esny kazany nz.hubavo e 4e vs ti imat doverie,ama 4ak pak tolkoz.zapo4ni da im kazva6 4e ve4e ne moje6 da im pomaga6 tai kato ''celiq svqt''te ima za pop-izpovednik i taka....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си