- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да се оправя сас проблемите на приятелките си
[quote="mi6lenceto17"].И понеже аз НЕ съм от хората,който постоянно все за нещо мрънкат (не защото няма за какво,а по-скоро защото все си мисля,че така натоварвам хората отсреща и един вид им досаждам) повечето ми фр си мислят,че на мен нищо ми няма,вс ми върви като по вода и аз нямам проблеми,което изобщо не е така.А даже напротив-точно обратното и като ги слушам за какви тъпи работи ми се оплакват направо ми става смешно!!! Това не се отнася само за мъката,която искат да споделят,ами и когато е станало нещо хубаво - все да ми сподялят (и то го разказват толкова подробно,че чак на моменти става скучно и досадно).
то4но така се 4уствам аз ... никои от приятелките ми нз кфо ми има ... жеднай се разкриь пред една от тях ... и тя ми казаа олееее кфи проблеми си имала а аз те занимажам с моите :#:# ... но тва бе6е отдавна и тя го забрави и сега само аз я излу6вам и полудявам ... и не мога да не се виждам с нея 6тото сме ф един клас![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...