.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Помогнете ми!!

Така...искам да попитам какво ще стане ако се натруши валериан и се смеси със сол и след това се смърка ?? Моля ви да ми отговорите а да не ми пишете.."Ти луда ли си" или нещо подобно...Извинявам се ако има такава тема но аз не намерих Ако има такава дайте ми линк и след това заключете темата или я махнете...
    It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...

Град
    Русе
    незнам какво ще стане пробвай и ще видиш
    ...

Re: Помогнете ми!!

Цитирай Първоначално написано от Ch0K0_bArBiE
    Така...искам да попитам какво ще стане ако се натруши валериан и се смеси със сол и след това се смърка ?? Моля ви да ми отговорите а да не ми пишете.."Ти луда ли си" или нещо подобно...Извинявам се ако има такава тема но аз не намерих Ако има такава дайте ми линк и след това заключете темата или я махнете...
    Валерианът не е ли течност ? Как ще го натрушиш
    Ако го направиш това, най-много да имаш проблеми с лигавицата на носа си известно време. Не ти го препоръчвам освен ако не си мазохист/ка

ами има валериан на капки и хапчета...и все пак днеска го пробвах това с мойта приятелка и е супер яко и все пак мерси за "хубавите" съвети
    It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...

Не ми изглежда много приятно това да смъркаш сол.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

ами има валериан на капки и хапчета...и все пак днеска го пробвах това с мойта приятелка и е супер яко и все пак мерси за "хубавите" съвети
    Супер яко ?!? Абе вие имате ли мозък в главите ? Обзалагам се, че си под 16 години! И какво да не мислиш, че си се надрусала ? Просто не заслужава коментар. Друсай се като искаш със сол и си прави кефа, после като се озовеш в болницата, да не се оплакваш отново...

Цитирай Първоначално написано от vvizard
    Супер яко ?!? Абе вие имате ли мозък в главите ? Обзалагам се, че си под 16 години! И какво да не мислиш, че си се надрусала ? Просто не заслужава коментар. Друсай се като искаш със сол и си прави кефа, после като се озовеш в болницата, да не се оплакваш отново...
    Аз не казвам че съм се надрусала.... а относно на колко години съм..ми на 16...и все пак ти не смъркаш само сол...то се слага съвсем малко...А и валериана е за наркомани изпаднали в беда защото нямат какво друго да смъркат..(не съм наркоман

Като не си наркоман, защо смъркаш валериан със сол ?

Опитай степче...После няма да ти се шмърка нищо в близките 2-3 седмици

Почва яко да ти дразни на носа, кихаш като луд, постоянно ти се събират храчки и сополите ти се оцветяват...Абе неприятна работа...
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от JustBecko
    Опитай степче...После няма да ти се шмърка нищо в близките 2-3 седмици

Почва яко да ти дразни на носа, кихаш като луд, постоянно ти се събират храчки и сополите ти се оцветяват...Абе неприятна работа...
    Да мн е кофти особено ако е ягода (както в моя случей =D )
    Ако смъркаш само валериан ефекта е същия се едно да го изпиеш разликата е че ако си натрошиш 1 хапче се едно си изпила полвин защото полепва по лигавицата на носа.Друга разлика е че действа по - бързо, защото веднага навлиза в кръвта, а не се разтваря в стомаха (както при пиене).

Цитирай Първоначално написано от vvizard
    Като не си наркоман, защо смъркаш валериан със сол ?
    просто опитах

Град
    Студентски град!
    Земи напрао коз от Люлин ко се лигави6....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си