.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Срамежливка съъъъм!!!

хей регистрирах се преди 5 мин и се надявам че не съм оплескала нещо докато създавам темата...но на въпроса! мн съм срамежлива...или поне достатъчно..на 14 съм и си падам по един от 11 клас от мойто даскало.не сме си говорили само по 2-3 реплики но винаги като минава покрай мен ме..ами зяпа не е точната дума..но просто особено ако е сам и ме види ме ..гледа и аз като се оърна и видя суп яките му сини очи...едвам отвръщам поглед! та на мойте приятелки им писна (естествено) да им повтарям ,а и те да ми повтарят как ме гледа!и се хванахме на нещо като бас...и понеже в пон ще ходим на кино искат да го поканя и да му кажа да вземе някой приятел...но понеже съм леко срамежлива...просто почти не сме си говорили истински нз кво да му кажа...помощ! само не ми се смейте зн че съм жьлка...
    LoVe Is In The Air...

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Е какво?Малко кино,един бърз в тоалетната - всяко чудо за един секс

Към авторката: Питай го дали има работа тогава, ак0 е свободен, споменаваш, че ще ходите на кино и го питаш дали му се ходи! Това е цялата философия!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Ами не е толкова голям трудност!Заговори го и го питай!

Супер фен
    kym avtorkata zabludeno pi6leme

не не си жьлка.. нито пък жалка!!!
    просто трябва да спечелиш баса.отиваш при тоя батко дето е с 3-4 години по голям от теб и му казваш здрасти.на следващия ден пак трябва да го видиш ако те заговори намираш повод да го поканиш ако не го направи май ще загубиш баса...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Т'ва е шибано да не сте си говорили и изведнъж да идеш и да го каниш на кино. Първо го заговори нещо, пусни 2-3 базика , покани го на кафе и тогава на кино, е*ати.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

еми аз ако бях на теб щях да отида при него и да му кажа-ми здрасти,кво прайш, ала-бала,ами искам да те помоля да ми помогнеш да спе4еля 1 бас.той ще те пита какъф и ти му обясняваш 4е едни пр са те навили да у4астваш и казваш за киното и той няма как да откаже(стига да е свободен тогава де)

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    еми аз ако бях на теб щях да отида при него и да му кажа-ми здрасти,кво прайш, ала-бала,ами искам да те помоля да ми помогнеш да спе4еля 1 бас.той ще те пита какъф и ти му обясняваш 4е едни пр са те навили да у4астваш и казваш за киното и той няма как да откаже(стига да е свободен тогава де)
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си