.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ...

Виж дали някоя твоя приятелка не е и приятелка с него и като се движите двете,кажи нещо за него,идете да го видите и оттам ще потръгне разговор предполагам,щом сама не можеш

Еми всичко зависи от това,когато ти е пращал сърца и т.н, ти дали си му отвръщала,в противен случай, може да е бил влюбен в теб или поне да те харесва,но ако е видял,че ти не му отвръщаш...надявам се се сещаш накъде бия.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    100% си влюбена...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от gothic_angel
    Еми всичко зависи от това,когато ти е пращал сърца и т.н, ти дали си му отвръщала,в противен случай, може да е бил влюбен в теб или поне да те харесва,но ако е видял,че ти не му отвръщаш...надявам се се сещаш накъде бия.
    Да така е- ако е усетил по някъв начин,че теб не те интересува кво да напраи човека? Омръзва му разбираш ли.. покажи му и ти с нещо,че те интересува иначе той просто губи интерес и докато се усетиш- ша се зарибяват с няква друга..

Цитирай Първоначално написано от s3nSe-me
    Цитирай Първоначално написано от gothic_angel
    Да така е- ако е усетил по някъв начин,че теб не те интересува кво да напраи човека? Омръзва му разбираш ли.. покажи му и ти с нещо,че те интересува иначе той просто губи интерес и докато се усетиш- ша се зарибяват с няква друга..
    Мдам.. много сте прави.
    И според мен е редно да завържеш някакъв по- интинем контакт с него. (И под "интимен" имам в предви да излезете някъде двамата, да си поговорите..) Предложи му да пиете кафе например. Нищо не губиш.
    Успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Chacho
    Абе как се влюбвате преди да сте се запознали
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

davai be momi4ee ni6to ne gubi6! Uspeh

Ами в момента и аз се чуствам подобно...
    Няма смисал да се притесняваш. Прсто иди при него и му кажи, че изпитваш нещо повече от приятелство . Дори да не е буквално му го намекни, пък ако той наистина те харесва ще разбере какво имаш предвид.
    Успех

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от I wAnNA bE BAd
    davai be momi4ee ni6to ne gubi6! Uspeh
    1+
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми