- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанства по интернет..
Здравейте! ИСкам да ви попитам запознавали ли сте се с половинката си по интернет? Имала ли е развитие вашата връзка? А ако не сте се запознавали по такъв начин,според вас има ли бъдеще подобна връзка?
ъ да запознавал съм се по такъв начин.... и не не смятам,че е хитро, а даже е най-голямата грешка, която човек може да направи.
wosh е много прав. Аз съм правила тази грешка и съжалявам. И връзката не просъществува много - 2 месеца.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Защото е изкуствен начин за създаване на контакти ив 90% от случаите се стига до разрив в отношенията. Дори по интернет да се разбирате... там има много фактори, които отсъстват в едно фейс ту фейс общуване. като език на тялото, интонация и подобни, които често дразнят хората най-малко. Пък и освен това е много по-лесно да ги усетиш колко лъжат.Първоначално написано от молеща за съвети
Мисля, че наскоро имаше подобна тема и аз все още подркепям мнението си, че няма нищо необичайно да срещнеш половинката си някъде из нет-а. Все пак общуването, по какъвто и да било начин, дали с чат, дали с писма, дали с говорене по телефона или на живо, сближава хората и им помага да се опознаят.
Така, че няма никакво значение как точно комуникираш с даден човек... той може да се окаже колкото и неподходящ, толкова и подходящ. Въпрос на късмет.
Въпреки това, не вярвам, че могат да съществуват повече от приятелски отношения между хора, които не са се виждали или се виждат рядко, поради простата причина, че не се виждат, те не могат да видят и да усетят как реагира отсрещният човек, не могат да усетят емоциите му. Връзки породени само в интернет могат просто да обържат хората приятелски и да предложат на човек само един одушник за тревоги или радости и да убият малко време.
![]()
Да,запознавала съм се и сега мисля,че беше грешка. Не съм против интернет запознанствата,просто тогава се получи кофти всичко![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не съъъм ...
да,по този начин се запознах със сегашния си приятел и сме заедно вече 8 месеца и половинано по принцип съм на мнение че от такова запознанство не може да излезе нещо кой знае какво
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Охх... поредната такава тема за последната седмица![]()
Да, запознавала съм се
Да, сегашната ми връзка така запо4на
![]()
Робинята на Quench
Хах ами не ми се е случвало и едва ли ще ми се случи. Аз в интернет общувам само с хора от България а живея в чужбина. Иначе може и да просъществува защо не.. Ако хората си допадат какво значение има къде са се запознали...![]()
Връзките започнали в нета са непълноценни. Имах такава "връзка" и непрекъснато чатех с момичето, но виж са срещи на живо тя не искаше, залагаше изцяло на чат..което показа своят голям --- и нъстъпи време за раздяла...
Не съм си намирал половинка по интернет,но намерих мн добра приятелка!
Просто зависи с какъв човек кореспондираш...
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ne sam se zapoznavala ... i ne smqtam , no vse pak zavisi ot choveka ot sreshta , moje da se okaje che si zalujava![]()
ChuDq se na Kade ....?
Мда, ние се запознахме във Флиртчето.
Може да просъществува такава връзка,ДА ... обеснявала съм защо дости пъти,а сега няма да го правя .. знам го от личен опит,но все пак всеки със мнението си ..![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ам намерих си приятелче и си пишем вече 8 месеца и ми е забавно![]()
someone else...
Така срещнах предния ми приятел.Бях с него 4 години.Е в крайна сметка се оказа ,че така и не съм разбрала какъв всъщност е за толкова време ,но това е отделна тема...![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Защо пък да няма шанс за развитие ?
Всичко си зависи само от вас![]()
+1Първоначално написано от w0sh
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Със сегашното ми гадже се запознахме в сайт за запознанства, после си писахме по скайпа, запознахме се,харесахме се и сега сме щастливи вече повече от 3 месеца))
Супер е)
Супер Айляк са сайтовете за запознанства,не съм създавал връзки,но имам много приятелства и то големи не само на думи!Естествено има и хора, с които просто съм се запознавал и съм на ''здравей,здрасти''.Виждам ,че тук има хора , които са се запознали с 1 човек,който не е бил особенно точен и КРАЙ - всички са под общ знаменател...Единственото е ,че избягвам някви от др.градове камоли на др.край на Бг - кфо нещо може да се създаде по тоя начин?Гледам от моя си град и съм супер доволен![]()
а пък покрай тея приятелства колко нови запознах...Тва е хубавото на запознанствата по нета ,че почваш всичко отначало не например имаш си стари Фрс и запознават те с някой и почват да дрънкат глупости уж на шега ама супер тъпо става.Та така .Тва е от мен по темата
![]()
Запознавала съм се но чак за любов да говоря-НЕ!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Уау видях една мацка в импулс , май се влюбих от пръв поглед![]()
Вий къ я мислита тая работа?
Според мен една среща "в чата" не може да замени взаимоотношеията между хората наживо. Аз самата така се запознах с приятеля си, но беше защото се притеснявах от първото запознанство - иначе бяхме една смяна и в едно училище. Не смятам обаче, че най-удачният начин за започване на връзка е чатът.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"