.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    С една бивша половинка се запознахме така.Бяхме заедно около месец,но в последствие разбрах,че той все още се вижда с бившата си и неможех да го понасям..особено след като ги видях заедно..Оказа се,че той е някво недорасляче и лапе в пълния смисъл на думата..единствената му любов си остана компютърът,а домът ми се превърна в игрална зала..но аз бях влюбена..както и да е,разделихме се..после излизах пак с някакъв на 21 от интернет..той също се оказа детенце..затова си мисля че е изключителна рядкост да намериш някой нормален в интернет пространството..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Не съм положително настроена,въпреки,че моя приятелка се запозна с приятеля си в мИРК преди повече от 4 години, и след дълго опознаване са заедно вече от 6-7 месеца. Та според мен е въпрос на късмет,можеш да попаднеш на най голямата утрепка,както и на най голямото съкровище
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако една пълнолунна нощ в 3-4 часа не бях потърсила абонати в режим "Скайпващ" нямаше да познавам бившето ми гадже и сегашния ми най-добър приятел и сегашния ми живот определено не би бил същия.

Имала съм и още една връзка, започваща от нета. С него бяхме около 3 месеца заедно. Не се получи не заради мястото, където сме се запознали или самите ние.

Според мен Интернет не е нито необикновено нито невъзможно място, където да срещнеш любовта. Всичко зависи от нас самите.

Мега фен Аватара на babity
    ем... к'во пречи?

Да,не се радвам особено

Град
    Пловдив
    ами аз пък само 2 пъти съм излизала с момче от нета и то с едното се бяхме запознавали преди наживо, просто там го открих случайно..а другото ми направи мн голямо впечатление и ми беше доста интересен и затова излезнахме и аз все още съм с него ...вече година и 9 месеца и наистина го обичам, както и той мен и не съжалявам ..така че, аз все още съм против тея връзки принципно, но по този начин пък се запознаваш с хора, с които иначе не би могъл
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Ми в някои случаи се получава,но сериозна връзка по интернет трудно може да стане. Не съм против ,но и много не вярвам в подобни неща.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Re: Запознанства по интернет..

Цитирай Първоначално написано от молеща за съвети
    Здравейте! ИСкам да ви попитам запознавали ли сте се с половинката си по интернет? Имала ли е развитие вашата връзка? А ако не сте се запознавали по такъв начин,според вас има ли бъдеще подобна връзка?
    запознах се с една в ин тернет ма да ти кжа по добре е да се виждаш с човека.смисал да го познаваш добре.не да видиш некав дет ти харесва външно написал само хубави неща за себе си и излиза буклук кат се срещнете

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ъ да запознавал съм се по такъв начин.... и не не смятам,че е хитро, а даже е най-голямата грешка, която човек може да направи.
    +1 Определено е грешка.

Запознавала съм се по интернет.Макар и кратка,връзката ни беше много хубава.Не мисля,че беше кратка,защото сме се запознали в интернет.Просто бяхме твърде различни.

Град
    на плажа =)
    На мен последните няколко гаджета са ми от интернет. Но тва е няква мн тъпа случайност според мен...

С последния си приятел ( с които съм в момента) се запознахме отново по интернет и мога да ви кажа че в момента се чудя на късмета си как сам го намерила и как е възможно да си приличаме толкова. Адски много се радвам че се получи така защото изживявам една от най хубавите си връзки до сега

Ами аз не си падам по такива срещи но веднъж с една моя приятелка излязохме с едно момче от нета...те се харесаха и са гаджета незнам вече от колко време.. така че зависи
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

зависи колко е разстоянието между тях и какви са хората по характер.аз връзка от далечно разстояние с момче не съм имала.чатя само със съграждани иначе имам много (1 истинска приятелка) с която само си пиша...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

по принцип никога не съм одобрявала този начин на запознанство ... обаче сега като доидох тук в Канада се запознах с една българка (някъде на 26-27 години е) и тя е женена за българин та 2мата живеят тук .. и като ми разправяше как е станало м/у тях каза че са се запознали по интернет.. 2 години чатели накрая тои се прибрал в Бг и и казал че ако искат да са заедно тои няма как да се върне в Бг затова единствения вариант е да се оженят.. е оженили се и сега вече са женени мисля че някъде 7 8 години и имат 2 деца и чакат 3то така че .. вече не съм толкова скиптично настроена явно всичко зависи от хората :P

Az sa6to se zapoznah sas priqtelkata si po internet i ve4e godina sme zaedno , naistina 4ovek pridobiva drugi vpe4atleniq kogato se s sre6tne s 4oveka najivo i naistina e vapros na kasmet da uceli6 to4en 4ovek , no az sam sre6tnal 4ovek s koito za sega se razbiram dobre i mi e hubavo s nego, e razbirase 4e ima6e i nqkoi ne6ta koito nau4ih za neq i koito ne mi haresaha no tova e riskat kogato se zapoznava6 s nqkoi po imternet , ob6to vzeto se radvam 4e sre6tnah tozi 4ovek!!!

Град
    София
    Дали ще се запознаеш пишейки или говорейки - разликата е малка. Както можеш да попаднеш на свестен човек в интернет, така и очи в очи. В днешно време комплексарите обичат да завръзват "връзки" с няк'ви кучки, които постват снимки с очила тип Це-Це, изкуствени коси, 1 килограм грим, изкуствени мигли и дрехи от някой Мол, които всъщност са стока купена от Илиенци.
    Може да има продължение на връзката независимо къде е вързана.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    София
    Айде сега и каква ви да се изкаже

Излизала съм десетки пъти,може би,с разни от нета. От 16г почнах. Какво да ви кажа. Важното е след всяка среща да си направите изводи и да си вземете поука от грешките! Аз винаги излизах с намерението да го 'омая', понякога ставаше,понякога не. Общо взето все на боклуци попадах. Но,както казах-човек се учи от грешките си.
    И със сегашния ми приятел се запознахме в нета. Но по-различното този път беше едно- не бях предишното наивно и лесно влюбчиво създание. Пък и попаднах на Човек
    Smile!?

Град
    pz city
    попринцип не се занимавам с "виртуални хора" тъпо ми е и безинтересно повечето търсещи такива вразки в скайп/айсикю/овоо или нещо друго са просто отритнати от обществото хлапета и в нета се представят за супер готини,а ти нямаш представа кой седи от другата страна на пс-то

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    попринцип не се занимавам с "виртуални хора" тъпо ми е и безинтересно повечето търсещи такива вразки в скайп/айсикю/овоо или нещо друго са просто отритнати от обществото хлапета и в нета се представят за супер готини,а ти нямаш представа кой седи от другата страна на пс-то
    Взе ми думите от устата.
    Абсолютно прав/а си!
    Браво, че има и свестни хора в тая държава.

da,sluvalo mi se e i mislq 4e tova e edin ot variantite na na6eto savremie horata da se sabirat,i kakto moje6 da popadne6 na nepodhodq6t 4ovek,ako se zapoznaete ot drugo mqsto,takav e riska i pri internet zapoznanstvata

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от молеща за съвети
    Защо?
    Защото е изкуствен начин за създаване на контакти ив 90% от случаите се стига до разрив в отношенията. Дори по интернет да се разбирате... там има много фактори, които отсъстват в едно фейс ту фейс общуване. като език на тялото, интонация и подобни, които често дразнят хората най-малко. Пък и освен това е много по-лесно да ги усетиш колко лъжат.
    Да,аз ако знаех,че има лошия навик да лъже,нямаше да направя грешката да се влюбя в нея и да бъда така търпелив и да вярвам на лъжи
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

интерент запознанствата смърдят не струват 100%

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от irnfried
    интерент запознанствата смърдят не струват 100%
    може би..

Град
    Пловдив
    да, ама ние говорим за запознанство в интернет, не за връзка...няма лошо да се запознаваш...много хора, всякакви и различни, естествено, че ако си допаднете било то като приятели или повече, трябват да установиш контакт на живо...но запознанството може да доведе до мн хубави работи, ако не, то не е виновен интернета, а може би този човек просто не е за теб
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

az sam se zapoznavala po neta oba4e mislq 4e be6e golqma gre6ka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си