.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    мдаа,възможно е да срещнеш ТВОЯ в интернет..

на мен ми се е случвало..
    леля ми се запозна със съпруга си точно чрез сайтовете за запознанства

Бая болезнено е и е глупаво ,веднъж направих тази грешка ,2 месеца беше и след това всичко отиде на кино.
    Най-добре е да се запознаеш с някого лично,а не чрез интернет всеки може да се представя за всеки

Иначе просто ей така да се запознаеш с някого ,да се предстани наистина както си е ,и да не живее например в българия,някой американец и просто да си общувате тъкмо и си тренираш езика,за приятелство е яко,ама чак връзка,едва ли ..
    ROCK
    ON!

vuzmojna e takava lubov,ve4e sum 8 meseca s polovinkata mi,nqmame mn vuzmojnosti da se vijdame,jivee mn daleko,no kato sme zaedno nemam dymi,ina4e su6to me pravi 6tastliva,taka 4e,ne e mn lesna takava vruzka,no vseki si precenqva i re6ava,az sum gotova na vs 6toto 4oveka si zaslujava

Град
    in my world!
    Иначе аз нямам нищо против такива запознанства и в последствие връзки.Според мен мн си зависи от самите хора
    и аз така мисля
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    С трима .... Едното момче беше от Габрово и дойде специално до София .. около 5 месеца ходихме и решихме, че няма смисъл, растоянието е голяма пречка ....... Виждахме се доста често, все пак НЕ сме на 13 .. Но си развалихме отношенията ..
    С едно друго момченце много хубаво се разбирахме и тръгнахме, но няма и месец и се разделихме .. беше доста отдавна - детска му работа ..

Аа със сегашния също се зпознахме по интернет .. и се оказа, че живее на моята улица .. Карам 5-ти месец с него .. .. .. Не знам до кога ще продължи, просто ситуацията е много сложна ..
    Не толерирам връзки започнали от интернет, но се случва ехх ... А дали има шанс връзка, започнала със сапознанство в интернет си зависи от хората ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

ами аз смятам 4е може да се създаде приятелство но не и връзка.разликата между нета и истинския образ понякога е мн голяма.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    С трима .... Едното момче беше от Габрово и дойде специално до София .. около 5 месеца ходихме и решихме, че няма смисъл, растоянието е голяма пречка ....... Виждахме се доста често, все пак НЕ сме на 13 .. Но си развалихме отношенията ..
    С едно друго момченце много хубаво се разбирахме и тръгнахме, но няма и месец и се разделихме .. беше доста отдавна - детска му работа ..

Аа със сегашния също се зпознахме по интернет .. и се оказа, че живее на моята улица .. Карам 5-ти месец с него .. .. .. Не знам до кога ще продължи, просто ситуацията е много сложна ..
    Не толерирам връзки започнали от интернет, но се случва ехх ... А дали има шанс връзка, започнала със сапознанство в интернет си зависи от хората ..
    Мене що ме няма?
    Edit: Чак сега прочетох за кво става въпрос темата...

Да, запознавала съм се... и доста дълго продължиха отношенията ни

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne ne sum
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С мъжа се запознахме по IRC и сме заедно вече близо 4 години с надежди и планове за бъдещ свместен живот. И въпреки, че не съм фен на интернт доставчика си, го благослявам заради това, че по неговия кабел срещнах истинската голяма любов. даже мисля собственика за кум да го поканя
    И в случая говорим само за запознаство. Връзка по този начин няма как. Но дали съм го забила в дискотеката и не съм чула 2 думи от него или ми е писал нещо, в което да има и доза истина, не намирам особена разлика.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    да...много даже..и да имаше напредък..но..нз..не са били ве4ни,но не поради запознаването,а поради 4увствата
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    в мечтите ти
    Да, свестен човек излезе, бяхме заедно 7 месеца и се разделихме по независещи от нас причини.Смятам, че от запознанство по интернет може да излезе добра връзка
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Ъм да Ем с гаджето ми (от един град сме и градът е малък,но не знам как не се бяхме виждали) се запознахме в Импулс И вече сме заедно 8 мес Между другото е тъпо,но в смисъл,ако сте от различни градове и ддз..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Амм аз да запознахме се в аха.бг така тя ми писа нещо от сорта на "Piss bro" аз и викам що ста пич и така ала бала от простотия на простотия излезнахме и ала бала и вече 2 месеца заедно мн се обичаме това е единствената която сам обичал и която ще обикна

Град
    Враца
    Мии аз съм си хващала гадже от нета, ама моя случай беше супер сложен..Като се запознахме се оказа, че сме от един град(което си беше супер, щото бяхме в чат room на фенове на ХП). И оттогава почнахме да си чатим всеки ден, първо станахме мн близки фр, всичко си споделяхме..След 7 месеца чат (когато вече го познавах перфектно) решихме наййй - накрая да се видим. Седмица по - късно тръгнахме, бяхме заедно около месец (беше..вълшебно) ии накрая скъсахме..Беше ми мн кофти, няколко месеца не можах да се осъзная.. Бяях се влюбила по чата И въпреки, че сега не можем да се погледем от омраза и злоба, не съжалявам, че се запознах с него..
    Таа мисля, че запознанствата, приятелството и (много рядко) любовта са възможни, ако и двамата имат маалко повече търпение.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Здравейте аз съм на 15.Да така из нета срещнах първата си любов.Познаваме се вече почти една година и десет месеца и през първата година бяхме просто много добри приятели.От почти 10 месеца сме заедно виждаме се и хубавото,е че ако мине изпитите сега(a sigyrno 6te gi) ще се мести да живее в моя град и още повече да учи в моето училище(ne samo zaradi men a i zaradi daskaloto 6toto e dosta hubavo)и много се радвам и чакам това да се случи !!! Мило
    EDIT:Никога не ми е пукало за мнението на хората(koi kfo govori za men i t.n.) и не ми пука и няма да ми пука , пишете си квото искате!
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от extazytu
    тя ми писа нещо от сорта на "Piss bro" аз и викам що ста пич...
    Това е идеалната свалка.Респект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си