- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ми приятеля ми иска да правим секс,но аз мисля че ми е рано
Знаеш ли, малка си, щом въобще си позволяваш подобни дилеми да вълнуват съзнанието ти...
Момче, поставящо пред приятелкаса си подобни условия е пълен боклук и заслужава всичко друго от теб, но не и обич... и колкото и да го обичаш, колкото и да искаш да запазиш връзката ви- не това е начина...Най-малкото той не те заслужава, не може да те оцени, не те уважава...Ама че келеме, най-много се дразня на такива...
Решението си е изцяло твое, но знаеш ли-не прави тази грешка.
Ще те изчука няколко пъти , ще му омръзне от теб и просто ще те зареже... това ли искаш?!
П.С-Поработи над правописа си!
Наистина положението е критично!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мъка мъка..
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
mersi za savetaПървоначално написано от Beb4e__to
![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
znam 4e e kriti4no polojenieto s pravopisa ;[ no nqkoi dumi naro4no gi pi6a po razli4no ligavq se.... pro4etox si4ki mneniq po moq problem i razbrax 4e naistina nqmam ni6ty ot 4ovek katy nego ;[ ... kolkoty ida e trydno tva e kraq na vrazkata ni ;[
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Това с правописа е едно на ръка, а и дано края на връзката ви, не остане единствено на думи...
ЛЕЛЕ O_OПървоначално написано от ne_sam_malka
и аз не спазвам пунктуацинните шитни и правя по някоя правописна грешка ама твойто баш зле бе чадо
за 16 год толкова ли не си забелязала как се пишат тия думички...
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
em takav e moq stilПървоначално написано от firesnow
da pravq pravopisni gre6ki :P tam mi e 4ara
![]()
ako toi te obi4a spored men 6te te iz4aka nqma da te nasilva,no tova e samo ako ima obi4.A 6tom se dvoumi6 zna4i o6te ne si gotova zamisli se vyrhu tiva![]()
В такъв случай, чара ти определено е неустоим.![]()
нали направо да се влюбиш в мен![]()
paf muhlu nego obi4a6 da be toi za edniq sex li e?Kato ne si gotova nego pravi. Toi ako te obi4a 6te te 4aka. Li4no za men mesec i poluvina e malko moq parviq blizo 4-5 meseca 4aka ,a ako ne te 4aka zna4i ne te zaslujava.Първоначално написано от ne_sam_malka
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
paf muhlu nego obi4a6 da be toi za edniq sex li ?Kato ne si gotova nego pravi. Toi ako te obi4a 6te te 4aka. Li4no za men mesec i poluvina e malko moq parviq blizo 4-5 meseca 4aka ,a ako ne te 4aka zna4i ne te zaslujava.Първоначално написано от ne_sam_malka
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Защото сте тъпи.Много тъпи.
И ти продължаваш да се чудиш какво да правиш, при положение, че той ти е заявил открито, че ще те зареже, ако не правиш секс с него?
Ае как ште ти е рано те сегашните почват от по-рано тка че бягаи при него![]()
Първоначално написано от ne_sam_malka
Виж ся ... перфектно знаеш ,че има точно 2 възможности
1: пускаш му , сичко е ок нямате грижи
2:не му пускаш - зарязва те и си търсиш друг .Само че гаранция давам че тоя друг няма да е по-различен от този ...
Решението е изцяло твое ... Ние не можем да ти помогнем ! Айде успех !
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
нпПървоначално написано от ne_sam_malka
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Ооо, да, месец и половина е много. Нито е много време, нито си готова да го направиш, а той явно си иска своето и не го интересува, че не си готова - ножицата.Първоначално написано от ne_sam_malka
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Пфф,щом те заплашва че ще те остави значи въобще не те обича.Просто иска да те ебе.Остави го,намери си дръг,който наистина ще те обича,а няма самоза секс да мисли.Ако му пуснеш ще ходи с теб още малко,ще те ебе и ще те зареже![]()
![]()
![]()
![]()
изеби го докато не избягаПървоначално написано от ne_sam_malka
![]()
![]()
Такива идиоти не секс ми и здрасти не заслужавата месец и полУвина не е много така,че прецени дали си заслужава преди да направиш някоя простотия за която ще съжаляваш после.
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Ми щом мислиш, че ти е рано ние едва ли ще ти променим мнението. А и това ще ти е най-голямата грешка да позволиш някой да ти повлияе по въпроса. Както го чувстваш, така го направи!
Такъв приятел като сегашния като му ритнеш един шут в гъза и да върви майната си. Такова говедо дето гледа само секс от тебе не ти трябва.