.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Знаеш ли, малка си, щом въобще си позволяваш подобни дилеми да вълнуват съзнанието ти...
    Момче, поставящо пред приятелкаса си подобни условия е пълен боклук и заслужава всичко друго от теб, но не и обич... и колкото и да го обичаш, колкото и да искаш да запазиш връзката ви- не това е начина...Най-малкото той не те заслужава, не може да те оцени, не те уважава...Ама че келеме, най-много се дразня на такива...
    Решението си е изцяло твое, но знаеш ли-не прави тази грешка.
    Ще те изчука няколко пъти , ще му омръзне от теб и просто ще те зареже... това ли искаш?!
    П.С-Поработи над правописа си!
    Наистина положението е критично!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    Мъка мъка..
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    мила не му пускай! 6том не си готова недей за6тото после 6те съжалява6...той не ти е нито първия нито последния...може и да го оби4а6,но е при такива моменти разбира6 дали един 4овек те оби4а...ако той държи на теб и има силни 4увства 6те бъде с теб въпреки 4е не правите секс и 6те те 4ака когато стане6 готова! евала ти за тва 4е не си като другите и мисли6 така...не прави глупостта да му пусне6 и да съжалява6 после! сега ако му пусне6 6те му покаже6 4е може да ти се ка4ва на главата и кфото поиска да става аа не трия да е така! успех ти пожелавам и недей прави гре6ки
    mersi za saveta
    ... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    znam 4e e kriti4no polojenieto s pravopisa ;[ no nqkoi dumi naro4no gi pi6a po razli4no ligavq se .... pro4etox si4ki mneniq po moq problem i razbrax 4e naistina nqmam ni6ty ot 4ovek katy nego ;[ ... kolkoty ida e trydno tva e kraq na vrazkata ni ;[
    ... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...

Град
    I don`t know where
    Това с правописа е едно на ръка, а и дано края на връзката ви, не остане единствено на думи...

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..

Re: ми приятеля ми иска да правим секс,но аз мисля че ми е р

Цитирай Първоначално написано от ne_sam_malka
    проблема ми е че ходя с едно момче от месец и полувина ... и тои вече иска секс ... но аз винаги сам казвала малка вапреки че сам на 16 и почти сички мои враснички не са девствени ... и аз не искам да сам катъ тях ... ф началото когато трагнах с това момче коету сам сега тои ми казваше че е мноу яко това че не сам катъ другите ... но тои вече не издаржа без секс и ми каза че 6том не искам значи него оби4ам и ако продалжавам така скоро сичко 6те свар6и ... кажете ми дали си да проваля вразката си с човек които обичам заради един секс ... или да му пусна
    ЛЕЛЕ O_O
    и аз не спазвам пунктуацинните шитни и правя по някоя правописна грешка ама твойто баш зле бе чадо
    за 16 год толкова ли не си забелязала как се пишат тия думички...
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd

Цитирай Първоначално написано от firesnow
    проблема ми е че ходя с едно момче от месец и полувина ... и тои вече иска секс ... но аз винаги сам казвала малка вапреки че сам на 16 и почти сички мои враснички не са девствени ... и аз не искам да сам катъ тях ... ф началото когато трагнах с това момче коету сам сега тои ми казваше че е мноу яко това че не сам катъ другите ... но тои вече не издаржа без секс и ми каза че 6том не искам значи него оби4ам и ако продалжавам така скоро сичко 6те свар6и ... кажете ми дали си да проваля вразката си с човек които обичам заради един секс ... или да му пусна
    ЛЕЛЕ O_O
    и аз не спазвам пунктуацинните шитни и правя по някоя правописна грешка ама твойто баш зле бе чадо
    за 16 год толкова ли не си забелязала как се пишат тия думички...
    em takav e moq stil da pravq pravopisni gre6ki :P tam mi e 4ara

ako toi te obi4a spored men 6te te iz4aka nqma da te nasilva,no tova e samo ako ima obi4.A 6tom se dvoumi6 zna4i o6te ne si gotova zamisli se vyrhu tiva

Град
    I don`t know where
    В такъв случай, чара ти определено е неустоим.

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    нали направо да се влюбиш в мен

paf muhlu nego obi4a6 da be toi za edniq sex li e?Kato ne si gotova nego pravi. Toi ako te obi4a 6te te 4aka. Li4no za men mesec i poluvina e malko moq parviq blizo 4-5 meseca 4aka ,a ako ne te 4aka zna4i ne te zaslujava.
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

paf muhlu nego obi4a6 da be toi za edniq sex li ?Kato ne si gotova nego pravi. Toi ako te obi4a 6te te 4aka. Li4no za men mesec i poluvina e malko moq parviq blizo 4-5 meseca 4aka ,a ako ne te 4aka zna4i ne te zaslujava.
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Защото сте тъпи.Много тъпи.

И ти продължаваш да се чудиш какво да правиш, при положение, че той ти е заявил открито, че ще те зареже, ако не правиш секс с него?

toq e palen idiot... ne mu se vrazvai!!!

Ае как ште ти е рано те сегашните почват от по-рано тка че бягаи при него

Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    i vse pak .. ako 4aka6 perfektniq.. i da hodi6 s nego pone 3 godini minimalno. .. mi ti devstvena 6te si umre6 we !! tva e prosto sex nqma da umre6 !!
    emi nqma da umra ... nooo mislq 4e o6te sam malka ... ne iskam da sam katy drugite ... pak ot druga strana toi me zapla6va 4e 6te me zareje ako ne mu pusna ;[

Виж ся ... перфектно знаеш ,че има точно 2 възможности

1: пускаш му , сичко е ок нямате грижи
    2:не му пускаш - зарязва те и си търсиш друг .Само че гаранция давам че тоя друг няма да е по-различен от този ...

Решението е изцяло твое ... Ние не можем да ти помогнем ! Айде успех !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    мила не му пускай! 6том не си готова недей за6тото после 6те съжалява6...той не ти е нито първия нито последния...може и да го оби4а6,но е при такива моменти разбира6 дали един 4овек те оби4а...ако той държи на теб и има силни 4увства 6те бъде с теб въпреки 4е не правите секс и 6те те 4ака когато стане6 готова! евала ти за тва 4е не си като другите и мисли6 така...не прави глупостта да му пусне6 и да съжалява6 после! сега ако му пусне6 6те му покаже6 4е може да ти се ка4ва на главата и кфото поиска да става аа не трия да е така! успех ти пожелавам и недей прави гре6ки
    mersi za saveta
    нп
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

no toi se pak mesec i poluvina izdarja bez seks zaradi mene ;[
    Ооо, да, месец и половина е много. Нито е много време, нито си готова да го направиш, а той явно си иска своето и не го интересува, че не си готова - ножицата.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Пфф,щом те заплашва че ще те остави значи въобще не те обича.Просто иска да те ебе.Остави го,намери си дръг,който наистина ще те обича,а няма самоза секс да мисли.Ако му пуснеш ще ходи с теб още малко,ще те ебе и ще те зареже

изеби го докато не избяга

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Такива идиоти не секс ми и здрасти не заслужават а месец и полУвина не е много така,че прецени дали си заслужава преди да направиш някоя простотия за която ще съжаляваш после.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Ми щом мислиш, че ти е рано ние едва ли ще ти променим мнението. А и това ще ти е най-голямата грешка да позволиш някой да ти повлияе по въпроса. Както го чувстваш, така го направи!
    Такъв приятел като сегашния като му ритнеш един шут в гъза и да върви майната си. Такова говедо дето гледа само секс от тебе не ти трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си