- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче...
Здравейте ,въпроса ми се отнася за една приятелка ,който е на 13 и половина и твърдо е решила да го направи това лято с едно момче.Тя знае ,че е малка ,плюс това и аз и обясних ,но си го е решила вече.Така интересуваме може ли да стане нещо като е толкова малка ,смисъл физически...има ли риск да и стане нещо физически...(някаква травма или нещо такова) Знам ,че има много теми за секс на 13 ,но тази е различна...Много благодаря предварително и не ме нападайте,ако обичате...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Едно момиче е готово за секс още при първата му менструация.Вече всеки си има принципи и сам решава кога да прави секс.
Голям размер на картинката! /machoka/
Ако и го вкара много бързо може да и засегне белите дробове и да умре от липса на кислород....
Успех.
хаха в сегашният живот 13 даже е късно вече![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Най-лошото, което може да стане е да я зарази с някоя гадост или да забременее
и by the way ако ти беше приятелка, щеше да послуша съвета ти да не го прави (ако си и го дала де, което се очаква от теб)![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
ChuDq se na Kade ....?
Вярно е, че има момичета, които правят секс на 13 и им харесва, но да знаеш че това мн се влияе и от момчето.ако тя го направи с някой на които има доверие, и двамата знаят какво правят, най-важното момчето знае как да прави- всичко ще е ок.
Има обаче една такава вероятност, да го направи с неподходящия и на тази въздраст няма да й се отрази добре на психиката...Също така може да изпита както по силна физическа болка(заради непохватността на момчето) така и психическа и да не пожелае момче повече и даже да се отврато от тях...
Ае според мен не е нормално момичета по на 13 да правят секс....още са деца все пак...
На къде отива света може би?Първоначално написано от veile
![]()
![]()
![]()
Според мен е тъпо да правиш секс на 13, тя какво ще усети тази твоя приятелка-удоволствие ли?Та тя сиг нз как се слага презерватив
секс ша прай...
![]()
излъжи я
кажи и че ш хване тумор
прайш и ослуга![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Много мс за мненията...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
моляПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()
Първоначално написано от Say It Right
vinagi moje da stane ne6to,ako se pravi bezotgovorno.Първоначално написано от malkata_sladurana
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
da ima stranichni efekti kato vtora cica, vtora glava i t.n.Първоначално написано от malkata_sladurana
Че кой няма втора цица и втора глава(за мъжете)Първоначално написано от maci
![]()
![]()
![]()
защо ли си мисля че този вапрос си е твои а не на твоя фр![]()
![]()
![]()
Много ми е странно ... а кво ще стане ако се отвори сама , преди да и е дошла менструацията ? ...
![]()
![]()
![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
ъъъ ... и аз така мисля ...Първоначално написано от Drebnoto_f
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
На ексурзия , едва ли не .........Първоначално написано от LeVski_fen
![]()
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
на моренце сигурноПървоначално написано от K_O_L_E_V
ОМГ !!!
Ебаси...аз чак не знам вече какво се случва...
Аз съм на 16 и с това момиче имаме 3години разлика, а сме толкова различни..смисъл не я познавам, но аз на 13 си играех пред блока..![]()
Как може на 13години да искаш и да правиш секс..
тая наясно ли е какво може да и се случи !? Изобщо знае ли къде ще я ръга тоя, как се слага презерватив и т.н. ... ?! Защото аз не мисля..
Ако не успееш да я разубедиш поне и намери литература да прочете и ще се стресне!
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ!
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
Първоначално написано от malkata_sladurana
Аз пък мисля, че й е малко раничко, все пак е на 13... Но би трябвало добре да си помисли.. Дали го прави от собствено желание или просто някоя нейна приятелка вече се е "мушнала" с някой... и тя да не остане по- назад... Аз съм на 16 и също бях на 13, когато стана въпросният "първи път"само, че не бешепо мое собствено желание.. Изнасилиха ме...![]()
Минаха 3 години, но все още не мога да го забравя.. Ако не беше злощастната случка, все още щях да си бъда девствена... на 16.. но.. Искам да я предупредя да внимава, просто това си е нейно решение...
Жалко ,че мислите така ,но не е така -първо не съм на 13 и 2 тя вече го направи (неможах да я разубедя)...Първоначално написано от glezli4ka483
![]()
Много съжалявам...Първоначално написано от t1n4e7o
![]()
дано се е справила добре с презерватива и всичко останало...
ако не, да тича за тест![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..