.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от DamaTa.v.Zelen0
    дано се е справила добре с презерватива и всичко останало...
    ако не, да тича за тест
    Ами всъщност е минало СУПЕР и беше отдавна (пуснах темичката отдавна)...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

\/
    браво
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Град
    u nas

Re: Въпросче...

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Здравейте ,въпроса ми се отнася за една приятелка ,който е на 13 и половина и твърдо е решила да го направи това лято с едно момче.Тя знае ,че е малка ,плюс това и аз и обясних ,но си го е решила вече.Така интересуваме може ли да стане нещо като е толкова малка ,смисъл физически...има ли риск да и стане нещо физически...(някаква травма или нещо такова) Знам ,че има много теми за секс на 13 ,но тази е различна...Много благодаря предварително и не ме нападайте,ако обичате...
    Физически квото е ставало вече е станало а.к.а мозъка и не се е развил достатъчно, а психически - струва ми се, че трябва да се прегледа при специалист.
    Ако наистина държиш на приятелката си й покажи няколко филмчета или статии, ако не се уплаши, бии й 2-3 шамара да се поуспокои малко....
    Аман от КУРВИ вече.

защо ли си мисля че ти си това момиче,иначе кои друг би използвал думи като"13 и половина".....или не си на неината вазраст
    а по темата:щом си мисли че е готова да го прави

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Мисля че не е норомално на 13г да прави секс пък и не забеавяите че няма определена възръст.Когато човек се почуства готов тогава

Цитирай Първоначално написано от glezli4ka483
    Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
    Цитирай Първоначално написано от veile
    хаха в сегашният живот 13 даже е късно вече
    На къде отива света може би?
    На ексурзия , едва ли не .........
    на моренце сигурно
    да се чипка, примерно

Град
    В бъдещето.
    Да прави каквото ще прави, но да си купи презервативи поне.
    I LVE 69. I LVE

Град
    Etropole

Re: Въпросче...

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Здравейте ,въпроса ми се отнася за една приятелка ,който е на 13 и половина и твърдо е решила да го направи това лято с едно момче.Тя знае ,че е малка ,плюс това и аз и обясних ,но си го е решила вече.Така интересуваме може ли да стане нещо като е толкова малка ,смисъл физически...има ли риск да и стане нещо физически...(някаква травма или нещо такова) Знам ,че има много теми за секс на 13 ,но тази е различна...Много благодаря предварително и не ме нападайте,ако обичате...
    em spored men nishty nemoje daim stani am moje bi shte e po bolezneno raskusvnety na cipata
    Auspuh ...!!!

ба на 13 прекалено е рано да изчака 3-4 години и да дава смело тогава какво сега... хора без работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си