- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче...
Ами всъщност е минало СУПЕР и беше отдавна (пуснах темичката отдавна)...Първоначално написано от DamaTa.v.Zelen0
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
\/
браво
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
Физически квото е ставало вече е станало а.к.а мозъка и не се е развил достатъчно, а психически - струва ми се, че трябва да се прегледа при специалист.Първоначално написано от malkata_sladurana
Ако наистина държиш на приятелката си й покажи няколко филмчета или статии, ако не се уплаши, бии й 2-3 шамара да се поуспокои малко....
Аман от КУРВИ вече.
защо ли си мисля че ти си това момиче,иначе кои друг би използвал думи като"13 и половина".....или не си на неината вазраст![]()
а по темата:щом си мисли че е готова да го прави
Мисля че не е норомално на 13г да прави секс пък и не забеавяите че няма определена възръст.Когато човек се почуства готов тогава
Да прави каквото ще прави, но да си купи презервативи поне.
I L♥VE 69.I L♥VE♀
em spored men nishty nemoje daim stani am moje bi shte e po bolezneno raskusvnety na cipataПървоначално написано от malkata_sladurana
Auspuh ...!!!
ба на 13 прекалено е рано да изчака 3-4 години и да дава смело тогава какво сега... хора без работа