- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен лак
не съм казала такова нещо.казах,че ми навява такива асоциации.Иначе от моя клас и бейсърките и чалгарките се лакираха в черно та..все тазПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
Когато се лакирвам с черен лак ( което е рядко ) винаги слагам отгоре буркатен лак ( блестящ) имам два ... сребрист и златист .... така повече ми допада .... но иначе ... черното си е готино, но не на всеки отива . . . . . . . (:
На който каквото му ходи? Блондинка с черен лак не ходи много ,нали?
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
хаха да , определено ...Първоначално написано от Sw0rDz
![]()
И що път да не ходи????
Иначе аз по принцип не си слагам черен лак щот на мен си този цвят черното не ми харесва как седи.Но пък най-обичам да си пусна доста дълъг маникюр и да го лакирам с черно.Седи супер готино![]()
Харесва ми
Може да се каже . че в 80% от времето съм с черен лак.
Съвсем комфортно си се чувствам и ми харесва , и нямам чувството , че съм бръкнала в кофа с боя![]()
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
кво?Първоначално написано от ViLeTo0o
![]()
слагам отвреме-навреме,с червен повече ми харесва обаче.
Слагала съм си доста пъти и ми отива , но според мен вече е банално да си слагаш черен лак . Както и да е , де ! На който му харесва и му отива нека се лакира , стига да е перфектно нанесен лака , защото дори цвета да е прекрасен , ако не е нанесен както трябва е много грозно !![]()
едно време си слагах много, но ми стоеше ужасно![]()
Сега като се погледна на снимките и си се чудя на акъла![]()
но.. го смесвам с бял сега и става едно много проятно сиво, което не е толкова тежко като цвят и много по-добре ми стои =)
Според мен е елегантно и си слагам понякога...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ami az v4era bqh s 4eren i edni mi vikaha EMO dr mi vikaha metalabe tapi hora
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз си слагам,даже в момента съм с такъв..черния ми е един от любимите цветове,стане ли въпрос за лак за нокти..сега остава да си взема и червен и ще съм щастлива![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз ако си слагам черен винаги трябва да има и бял.До вчера бях половината нокът бял другата половина черен-мн добре се получи![]()
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
определено!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Let The BEAT Control Your Body
Не ми харесва,предпочитам телесните цветове,ако не съм си рисувала ноктите хаха.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Strogo individualen e 4erniq lak!Az li4no mnoogoooo rqdko polzvam!
Еми да лакирвам се с черен лак, но не постоянно. Харесва ми защото е универсален, на абсолютно всичките ми дрехи отива![]()
Никога не съм си слагала такъв лак и нямам и намерения да си слагам,защото ми е много противен....![]()
Ми харесва ми, ама само веднъж съм се лакирала, защото ме мързи...![]()