- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за бръсненето и скубането
Здравейте, скъпи, драги, мили и красиви момичета! Хрумна ми да направя тема за бръсненето на краката, трисъгълника, скубането на вежди, махане на мъхчето над горната устна и избщо КОСМИ. Споделете вие какво правите за тях, как го правите, ако имате снимки (нещо зато преди/след), покажете, давайте съвети, питайте)
П.С. Моля модераторите да направят темата важна, защото смятам, че ще е много полезна
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
аз не познавам такова чудо бръснач.. навсякъде се махат с кола маска - АБСОЛЮТНО навсякъде (без веждите - оформям ги с пинсета) ... съвет ?! - не се бръснете щото положението става по-зле.. една кола маска няма да ви убие от болка..ако имам под ръка някое кремче,което забавя растежа ( такова за след кола маска) го слагам,но не винаги имам,а и не виждам кой знае какъв резултат..
Кола маска, на всякъде освен веждите и аз... и мишниците, там си ги бръсна по принцип от време на време, защото просто често няма как да ходя на кола маска или да се занимавам с пинцетата, пък и не мога да ги чакам да пораснат, за да ги махна..
^там пък ми е най лесно.. от 1 път с кола маска сама и после от време на време минаваш с епилатор,за да не ти растат отново и готово ..
Ръце, триъгълник и мъхчето над горната устна - с коламаска.. краката с епилатор, веждите с пинсета.. само под мишниците се бръсна, но не ми е проблем.![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Аз триъгълника го бръсна. Ръцете нищо не си правя, но има за оправяне и там. Веждите няма да си ги пипна за нищо на света, толкова са си... ами... перфектни.... мишниците още не съм ги почнала, мъхчето не ми дават, а краката ги ту епилирам, ту бръсна... Проблемът ми е, че не мога да избера... след бръснене космите стават твърди и гъсти, а след епилиране ми се появяват онези гадни издутинки, дето приличат на пъпчици без връхчета... как мислите, дали и след кола маската ще е същото?
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
FuCKkK13, на колко си? Защо все си мисля, че сме връстници?
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
^ ами не знам на колко си..иначе аз съм на 15![]()
аа, не, гледала съм стари снимки, по-малка съм![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Предпочитам колата пред епилатора, но пък на краката ми е по-лесно с него, но само до коляното.
Триъгълника , ръцете и краката с кола . Веждите ги скубя , но само тези косми , които са като , абе редките , дето са под самата вежда и някак си си придобивам желаната форма . Попринцип мишниците ги махам и тях с кола , но лятото и към бръснач посягам , защото не върви да чакаш да ти порастнат за да отидеш , а и лятото все с къси дрехи !...:х
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
dream1707
аз също имам много чувствителна кожа.. от кола маската дори и на краката понякога имам синини (не цяла синина ми сини точици) но те за 4-5 дена минават.. а за подмишниците.. мен след като мина с кола маска са леко червени и малко гадно като си пуснеш ръцете и ти се търка кожата и леко боли,но иначе после минава и си супер 3 седмици.. а и после с епилатора набързо става.. ама все тая де.. ти си знаеш кожаталошото е че повечето момичета са с чувствителна кожа и се получава доста кофти..
callia
хаха не бе просто аз изглеждам мъничка за годините си ;д.. никой не ми вярва че съм на 15,а ся като направя 16 не ми се мисли - пак ще ме гледат като гръмнати ;д![]()
Аз със самобръсначка минавам триъгълника,а краката и подмишниците с епилатор въпреки,че ужасно много ме боли с него .. едвам издържам,а и понеже имам малки пъпчици по краката имам чувството,че той ги дразни и става още по-непоносима болка!Веждите си ги оправях за първи път тази година и то на козметик,за да не направя някой гаф!Мисля да се престраша и аз да отида на кола маска,но леко се притеснявам.Знам,че няма да е болка за умиране и,че козметичките са гледали толкова много косми,че няма от какво да ме е срам,но нещо ми е некомфортно!Може ли да ми обясните как става точно целия процес защото не съм много запозната .. колко време трае и т.н.![]()
Има специална кола за по-чувствителна кожа, от която рядко се получават наранявания... мдам..
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
По принцип с колата как става? В смисъл, те лентичките по колко се продават, защото са по-малки от краката и сиг ще са по повече в кутийка... мен не ми пука особено за болката, трай бабо за хубост е казал народа..
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
^ отдавна не съм си купувала цяла кутия.. можеш и на брой да си вземе.. по принцип на брой можеш да ги намериш от 0.60 до към 1.50.. зависи какви ще си вземеш.. една се разделя на 2 и лично на мен ми стига за доста..
^^ ти по колко си взимаш на брой?
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
FuCKkK13 синините остават, защото не дърпаш достатъчно рязко.Колата трябва да се дърпа рязко, иначе остават синки и боли повече, а някои косми не могат да се отскубнат.Аз така си насиних лятото ръката![]()
^ не,напротив.. аз дърпам рязко,за да не ме боли много ;д;д;д; смисъл колкото по-бързо толкова по-бързо отшумява болката.. просто кожата ми е прекалено чувствителнамазала съм се и с кремчета за след епилация и какво ли не и пак същата работа... а и се епилирам от доста време... и по принцип трябваше кожата ми да е свикнала ама тц .. ама все мерси де
![]()
за бройките - различно,зависи за какво ми трябват![]()
Кола маска на цяло тяло, понякога при козметик, понякога вкъщи, в зависимост от графика. Вежди и горна устна с конец и пинцета. В последно време се замислям за лазерна или фотоепилация поне на краката.
Снимки преди след не мисля, че са нужни, никой няма да си снима косматите краци.
Иначе моите съвети за кола маска са:
- правете я след цикъл, особено на триъгълника, боли по-малко
- не претопляйте кола маската ако е течна, остават синини
- опъвайте леко кожата и дърпайте рязко в посока обратно на растежа на космите
- не се къпете непосредствено след кола маска особено ако кожата ви е чувствителна
- даже най-добре е да се изкъпете преди колакосмите омекват, порите се разширяват, идеален момент за кола.
Това е![]()
^ добре де всичкото това го спазвам дори и от 3 до 5 знам,че боли по малко и даже и часа спазвам и пак синини.. а аз кола маската не я затоплям защото става много течна и почва да се разтича и абе ужас..
Ето ги моите крака преди и след епилиране:
Преди:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...4_383589_n.jpg
След:
http://www.imasdelka.com/images/crop...eddingWax1.jpg
Дамм, а това с конеца как става, че ми е интересно?
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Интересно наистина