- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен лак
Вие слагали ли сте си черен лак?Аз в момента съм с такъв.А ако не-харесва ли ви и бихте ли си сложили?
Не-не ми харесва,все пак съм дама![]()
Mмм не, на мен не ми харесва и не бих си сложила!
![]()
az si slagam i mi haresva
Да, харесвам черен лак, но не и на дълги нокти!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Ами да..и аз съм си слагала и ..лак като лак :P но пък и аз рядко се лакирвам![]()
мене много си ме кефи черния лак и може да се каже, че винаги съм с такъв![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Aми имам такъв лак, даже помня какъв мерак имах да си го купя и съм се лакирала само веднъж... Сигурно вече се е развалил ама го пазя. Иначе на някои хора им стои много добре. Аз се харесвам с черен лак, но не се възприемам - някак не е в стила ми. Но за някои поводи става.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
да,харесва ми![]()
![]()
само не схванах к`во общо има с това за дамите
Като малък мислех момичетата и какичките за вещици и бягах от тяхщото имаха такъв лак
Слагам си, естествено, черният лак ми е любимият.
Черното ми елюбимия цвят. Като съм с черни дрехи слагам черен лак... Много хубаво стои!![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Не го харесвам.ползвам го само за рисуване или основа за рисуване.иначе ми напомня за метълки![]()
и аз такаПървоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
Аа, моля те... Не всички, ползващи черен лак са метълки.Първоначално написано от Jamalska
Аз НЕ съм...
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
На мен не ми допада..аз се лакирам мн рядко де ,ама като се лакирам предпочитам да е в някакви по-шарени цветове.Някакси не се възприемам с черен лак..прекалено ми е зловещо,метълско,емовско.
Най-често съм с черен лак, а и този цвят ми е любимият.
Първоначално написано от pinkdiamonds
+1 , ако се лакилам с такъв "лак", ще имам с чуството, че съм бръкнала в кофа с боя..
Харесва ми и си слагам![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ми да на някои хора ми харесва как седи аз лично не съм си слагала,но пък мисля че и на възрастта не ми отива.все пак на 13г. съм.използвам само бледо розови,перлени и безцветни вътре със сърчица,цветенца и т.н![]()
To infinity and beyond.
+1Първоначално написано от Duvessa
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...