- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен лак
мен мн мн ме кефичесто съм с черен лак.. но просто стила ми е такъв
нормално на някои хора да не им допада
![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
Почти винаги съм с черен лак... и темата е шит![]()
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
И сега съм с черен ~pPp :P
Обожавам черният лак.Аз почти винаги с черен се лакирам.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
indeed.Първоначално написано от My`OwN
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
em poprincip sam si slagala am mnoy po qky e da sa lakira6 s nekoi svetal cvqt i da narisya6 ne6y s 4erniq otgore e razbira sa aky ti sa zanimaa de 6ot ponekoi pat staa golqa igra4ka![]()
![]()
![]()
Този свят с розов цвят той на кукли е боогат не оставяй ги сами,че и те са с души ...
Само за декораций,иначе аз съм с дълги нокти и не ми харесва да се лакирам изцяло в черно![]()
Преди се лакирах само с черно, сега вече взех по - рядко, 'щото ми омръзна. Иначе ми харесва. Пък и на мен ноктите не ми растат дълги.
Харесвам тъмните лакове - бордо, тъмно кафяво, кърваво червено... но черното не ми е по-вкуса.![]()
Мене ме кефи...
ама са ми много дълги ноктите и като ги намажа в черно мязам на вещица.Затова предпочитам червено.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
много ме кефят черните лакове,аз не използвам никакви,ама бих си сложила черен или бял
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Аз досега не съм си слагала черен лак....но мисля някой път да експериментирам...иначе мисля,че на всеки му седи различно....например на някои момичета много им седи но други ги прави груби![]()
Черният лак подчертава формата на ноктите. Ако са си грозни по принцип, черното ще ги прави 100 пъти по-грозни.Първоначално написано от sweet_queen
![]()
Наистина черно не стои добре на дълги нокти.Първоначално написано от ЕPu
Първоначално написано от love^veselka
![]()
+1 И на мен не ми стои добре, но на една съученичка направо и стои суперПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
Черното стои добре единствено на къси нокти с перфектна нокътна плочка. Трябва да се нанесе перфектно, и най-малкото отклонение стои изключително грозно.
neznam az li4no ne bix si slojila 4eren lak nqkaksi ne mi podxojda ama pri vseki e razli4no na nqkoi im stoi mnogo dobre![]()
Дааа обожавам го...почти всеки път съм с черен лак!Първоначално написано от sladur4e_
![]()
Първоначално написано от comics
Да ти покажа моя идеално изгризан лак на идеално изгризаните ми къси (вечеПървоначално написано от f(x)
) нокти?
Тва училище не ми се отразява добре...
![]()