.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Kam momi4etata ...

Kam momi4etata ...

Iskam da popitam poneje mn momi4eta mi kazvat 4e sam mn sladak i az se radvam na jensko vnimanie. No predi da sa me poznavali sa me mislili za kurvar. I mai tezi koito ne me poznavat o6te me mislqt za takav.
    Iskam da popitam Za6to e taka ???
    Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Еми ако са забелязали, че много момичета се въртят около теб-логично. На пръв поглед всеки си мисли какво ли не
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Защото изглеждаш така?

И се пише хаОс
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами първото впечатление не винаги е вярно. Явно си си изградил имидж на такъв... Аз например съдя по държанието и по начина на говорене, ако си курвар, то просто ще си личи.
    П.п. Равдам се, че имам момчета, който не са курвари.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    somewhere over the rainbow
    И да е така и да не е така какво те интересува?Ако си търсиш женска,търси си такава,която да те обича въпреки хорското мнение.

emii az se obli4am i izglejdam taka 4e az da se haresvam na sebe si. Imam si sobstven stil i vsi4ko ostanalo. Darja se normalno (pone spored men) i ne se otli4avam mn ot drugite mom4eta. A i ne se vartqt mn momi4eta okolo men prosto ponqkoga me tarsqt ili stoqt pred vratata na staqta mi.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    И да е така и да не е така какво те интересува?Ако си търсиш женска,търси си такава,която да те обича въпреки хорското мнение.

Говорите за нас като за животни...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

еми както като видят накое краисво и наконтено моми4е я мислят за курва така е и с мом4етата

Ами, пич, какъв ти е проблема?

az ne sam nakonten nqmam lanci, nqmam grivni i tem podobni. E samo gel si slagam i si pravq kosata na igli4ki

Град
    In Devil's Castle
    и мен приятелки ми казват,че в първия момент,когато са ме видели,са си помислили за мен,че съм отворено момиче с високо самочувствие..а после друго се оказва
    someone else...

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_

Хей аз още спадам към Вас.Да не ти прави впечатление,че нося само панталони.За да е по-лесно за разбиране реших да го кажа на техния език.

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_

Хей аз още спадам към Вас.Да не ти прави впечатление,че нося само панталони.За да е по-лесно за разбиране реших да го кажа на техния език.

ам сори тогава ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Guest
    ами щом за себе си знаеш,че си си нормално момче(не курвар) и хората,които те познават,приятелите ти го знаят...какъв е проблема?Няма смисъл да се доказваш пред хора,които не познаваш и не чувстваш близки.А и щом казваш,че си сладък сигорно има и извесна доза завист...

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Ами първото впечатление не винаги е вярно. Явно си си изградил имидж на такъв... Аз например съдя по държанието и по начина на говорене, ако си курвар, то просто ще си личи.
    уааааааааааааааааау смяаааатааааай! Имало и такива, които не саа Е ти 0ткри Америка бе!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Еми ако са забелязали, че много момичета се въртят около теб-логично. На пръв поглед всеки си мисли какво ли не

+1

И мн им се чудя на някои хора чули нещо за някой и вече той е такъв той е онакъв, а не го познават

Супер фен
    И при мен има нещо такова,само че мен не мислят за надута,пък то всъщност съм много срамежлива ... и като ме опознаят всички ми казват едно и също "Мислех те за много надута!" .... дори най - добрите ми приятели ... явно и ти като мен оставяш погрешно впечетление в хората с държанието си ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    уааааааааааааааааау смяаааатааааай! Имало и такива, които не саа Е ти 0ткри Америка бе!
    Ок, авно съм ти накарнила самочувствието с това мое изказване, но само си погледни аватара..
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Re: Kam momi4etata ...

Цитирай Първоначално написано от Nai - Golemiq
    Iskam da popitam poneje mn momi4eta mi kazvat 4e sam mn sladak i az se radvam na jensko vnimanie. No predi da sa me poznavali sa me mislili za kurvar. I mai tezi koito ne me poznavat o6te me mislqt za takav.
    Iskam da popitam Za6to e taka ???
    Да не си някое от онея фудболистчета с прическите дет са по 1 и 50-60 и варят сякаш целия свят им принадлежи ??
    ако си смятам , че няма ко да добавя ....

Da igraq futbol no ne sam ot oneq, az ne treniram i oneq vinagi gi hva6tam na publi4ni mesta i gi zasramvam. Tva e edno ot ne6tata koito obi4am da pravq

Цитирай Първоначално написано от Nai - Golemiq
    Da igraq futbol no ne sam ot oneq, az ne treniram i oneq vinagi gi hva6tam na publi4ni mesta i gi zasramvam. Tva e edno ot ne6tata koito obi4am da pravq
    е в такъв случей съм на твоя страна...
    А иначе проблема ти може да е в това ,че примерно постояно те виждат с други момичета да се целуваш и прегвъщаш( не ,че има нещо лошо , даже на против съпер е ) или е тръгнал слух от бившо гадже на което си разбил сърцето и е решила да ти го върне . Замисли се над това !

ами по принцип излучването ти може да е такова... мръснишко

Nai - Golemiq, никът ти е показателен Някои момичета си вадят изводи от показването на самочувствие и т.н. В това няма нищо лошо, де. В крайна сметка важното е, че не си такъв, за какъвто те мислят, нали
    Don`t worry. Be happy - това твойто не е проблем

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Ами сигурно си.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си