- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kam momi4etata ...
Iskam da popitam poneje mn momi4eta mi kazvat 4e sam mn sladak i az se radvam na jensko vnimanie. No predi da sa me poznavali sa me mislili za kurvar. I mai tezi koito ne me poznavat o6te me mislqt za takav.
Iskam da popitam Za6to e taka ???
Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!
Еми ако са забелязали, че много момичета се въртят около теб-логично. На пръв поглед всеки си мисли какво ли не![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Защото изглеждаш така?
И се пише хаОс
Ами първото впечатление не винаги е вярно. Явно си си изградил имидж на такъв... Аз например съдя по държанието и по начина на говорене, ако си курвар, то просто ще си личи.
П.п. Равдам се, че имам момчета, който не са курвари.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И да е така и да не е така какво те интересува?Ако си търсиш женска,търси си такава,която да те обича въпреки хорското мнение.
emii az se obli4am i izglejdam taka 4e az da se haresvam na sebe si. Imam si sobstven stil i vsi4ko ostanalo. Darja se normalno (pone spored men) i ne se otli4avam mn ot drugite mom4eta. A i ne se vartqt mn momi4eta okolo men prosto ponqkoga me tarsqt ili stoqt pred vratata na staqta mi.
Първоначално написано от MartyParty
Говорите за нас като за животни...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
еми както като видят накое краисво и наконтено моми4е я мислят за курва така е и с мом4етата![]()
Ами, пич, какъв ти е проблема?
az ne sam nakonten nqmam lanci, nqmam grivni i tem podobni. E samo gel si slagam i si pravq kosata na igli4ki![]()
и мен приятелки ми казват,че в първия момент,когато са ме видели,са си помислили за мен,че съм отворено момиче с високо самочувствие..а после друго се оказва![]()
someone else...
Хей аз още спадам към Вас.Да не ти прави впечатление,че нося само панталони.За да е по-лесно за разбиране реших да го кажа на техния език.Първоначално написано от Gabriela_
Първоначално написано от MartyParty
ам сори тогава ...![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ами щом за себе си знаеш,че си си нормално момче(не курвар) и хората,които те познават,приятелите ти го знаят...какъв е проблема?Няма смисъл да се доказваш пред хора,които не познаваш и не чувстваш близки.А и щом казваш,че си сладък сигорно има и извесна доза завист...
уааааааааааааааааау смяаааатааааай! Имало и такива, които не саа Е ти 0ткри Америка бе!Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от naduta_fukli4ka
+1
И мн им се чудя на някои хора чули нещо за някой и вече той е такъв той е онакъв, а не го познават![]()
И при мен има нещо такова,само че мен не мислят за надута,пък то всъщност съм много срамежлива ... и като ме опознаят всички ми казват едно и също "Мислех те за много надута!" .... дори най - добрите ми приятели ... явно и ти като мен оставяш погрешно впечетление в хората с държанието си ...
Ок, авно съм ти накарнила самочувствието с това мое изказване, но само си погледни аватара..Първоначално написано от comics
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да не си някое от онея фудболистчета с прическите дет са по 1 и 50-60 и варят сякаш целия свят им принадлежи ??Първоначално написано от Nai - Golemiq
ако си смятам , че няма ко да добавя ....
Da igraq futbol no ne sam ot oneq, az ne treniram i oneq vinagi gi hva6tam na publi4ni mesta i gi zasramvam. Tva e edno ot ne6tata koito obi4am da pravq![]()
е в такъв случей съм на твоя страна...Първоначално написано от Nai - Golemiq
А иначе проблема ти може да е в това ,че примерно постояно те виждат с други момичета да се целуваш и прегвъщаш( не ,че има нещо лошо , даже на против съпер е ) или е тръгнал слух от бившо гадже на което си разбил сърцето и е решила да ти го върне . Замисли се над това !
Da igraq futbol no ne sam ot oneq, az ne treniram i oneq vinagi gi hva6tam na publi4ni mesta i gi zasramvam. Tva e edno ot ne6tata koito obi4am da pravq![]()
ами по принцип излучването ти може да е такова... мръснишко![]()
Nai - Golemiq, никът ти е показателенНякои момичета си вадят изводи от показването на самочувствие и т.н. В това няма нищо лошо, де. В крайна сметка важното е, че не си такъв, за какъвто те мислят, нали
Don`t worry. Be happy - това твойто не е проблем
Ами сигурно си.![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~