- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не го разбирам .....
С бившото ми гадже сме приятели сега. В началото беше много трудно, но сега нещата отихнаха и спокойно мога да кажа, че не ми пречи да общуваме. Аз още си имам чувства към него, но постепенно свикнах да ги прикривам. Той си има приятелка от един месец насам. Ама за тоя 1 месец колко се караха... Той казва, че я обича много. Но въпреки това се отнася по странен начин към мене. Хем твърди, че сме само приятели, хем прави някви намеци, които никак не са характерни за приятелите. То е ясно, че няма как да сме истински приятели, защото дългата връзка преди това е бариера обаче..Ревнува ме. Имаше възможност да тръгна с едно момче, което в началото ми харесваше ама постепенно си промених мнението и нищо не се получи. Та като му казах за въпросното момче и се нацупи такъв, каза, че му станало много кофти... Сега като стане дума за това момче и веднага си сменя настроението, сякаш се ядосва, че говоря за него. Стигна се до там, че ми призна, че все още изпитва нещо към мен, но не знае какво е.
Хора, не го разбирам - нали си има гадже, нали я обича? Защо тогава, когато има възможност аз да тръгна с някой той реагира по този начин? Какво всъщност иска?
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..