- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Самотата е най-ужасното нещо...
Мога да ви кажа,че ако ще да сте най-добрите във всяко едно нещо,ако ще да сте невероятни хора,ако ще какво ли да е, самотни ли сте... сте изгубени. Самотата е най-изпепеляващото и ужасяващо съсътояние. Не го пожелавам на никого...![]()
А ако ти харесва ?
^^ Ще да си странна птица..Първоначално написано от Special K
Обожавам да съм сама...мога да изкарам живота си така.....
Но аз по принцип не обичам хора затова за мен е нормално.....![]()
Кое те кара да мислиш така и да се чувстваш по този начин ?Първоначално написано от Special K
Когато съм сама не се чувствам самотна....чувствам се в свои води...
Когато съм сред хора, всеки път трябва да изграждам, или поддържам различен облик в зависимост от хората и нуждите ми, а това изморява.....
Когато си сама се отпускаш и нуждата да премисляш всяка дума изчезва....
Ти самотна ли си?Първоначално написано от psihqsala
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
За да пиша това, явно съм.Първоначално написано от Jeuelle
Ми от къде да знам , бе?
Какво толкова се впрягаш? Освен самотна, си и заядлива.
Нали знаеш , че каквото сам си направиш , никой друг не може да ти го направи!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Е,Не, не съм заядлива, просто отговарям. Ето,поредният,който не ме разбира по правилния начин..апфф...аз ли не умея да карам хората да ме разбират или какво...Първоначално написано от Jeuelle
Самотата е състояние на духа и само ние имаме способността да я контролираме, никой друг!
Човек може да бъде сред много хора и въпреки това да се чувства самотен, пренебрегнат, неразбран... и тогава просто идва момента, в който се отлъчваш от всички останали и поемаш по своя път, макар и сам...
За едни самотата е пагубно нещо, за други е нужда... :wimk:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Само мое наблюдение ли е, че с наближаването на лятото подобни теми зачестяват- може би има връзка...
+1 на мен ми харесва. Бту - И аватара и подписът ти са убиецПървоначално написано от Special K
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Бях останала с впечатление че повечето не го харесват....
![]()
Чакай сега!.. Какво означава "...всеки път трябва да изграждам или поддържам различен облик, в зависимост от хората и нуждите ми..."???Първоначално написано от Special K
Тези думи говорят за теб, че използваш хората само за лична облагаЕто за това си самотна, защото хем използваш, хем никога не си себе си, а когато си себе си винаги ще има хора, които да те разберат и приемат, независимо от средата!
Според мен иамш изкривена представа за самотата, подплатена с ограничено и объркано съзнание.
Понякога хората имат нужда да останат сами със себе си, за да си премислят това-онова, но това не означава, че трябва да се затварят за околния свят...
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Първоначално написано от Jeuelle
Понякога човек не е виновен за нещата, които му се случват. И в случая ти я дъвчеш, не тя теб.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Не, това говори че съм прикрита и лицемерка.....Първоначално написано от Bodom_child
![]()
Не винаги ги използвам...даже от доста време по-скоро не....
Пък и аз не съм самотна...човек е самотен когато се чувства така.
Моята представа е изкривена ? Обясни ми според теб какво е самота за да направя разлика....
mhmtaka si e... no kato se doverqva6 na nepravilnite hora.. a pak i za mene ve4e e ne6to normalno. makar 4e prez lqtoto e prekaleno podtiska6to...
Мисля, че ЦвЕтИт0 е дала най-добро обяснение за самотата и се съмнявам, че бих могъл да дам по-добро, с тази разлика, че аз не подкрепям момента с отлъчването и продължаването по своя собствен път макари и самотен, защото човек винаги има нужда да се опре на нечие рамо, независимо по какъв повод...
Също така хората, които имат нужда от самота(цитирам ЦвЕтИт0) са изключително тясноскроени, малодушни и неконтактни. Алтернативите на тези 3 неща са изключително важни за съзнанието и оцеляването на човека...
а ако се обръщаш назад,
И ти би нарекал/(ла) едни от най-великите хора изключително тясноскроени, малодушни и неконтактни. ?! Нима всички поети са такива? Нима гениите са такива? Нима?Първоначално написано от Bodom_child
![]()
Хех, всеки човек има нужда от своите си моменти, такива в които му се иска да се усамоти в ъгъла на стаята с чаша бренди в ръка, да се абстрахира от шума навън, от проблемите си, от задълженията си и просто да намери време за самия себе си.Когато си в компания, това няма как да се получи, колкото и да ти се иска няма как да не си поне частично обременен от присъствието на хората около теб.И не, тук не говоря за склоност към аутизъм, а просто за необходимостта да оставаме от време на време на саме със себе си.
Иначе, момента с отлъчването-Имах предвид, че е много по-лесно да си свършиш работата, с която си се заел, ако не се съобразяваш със странични фактори.И да това, пак е някаква форма на самота, друг е въпроса, че не сме свикнали да окачествяваме подобно поведение като такова на самотник...
Ооо! Абсолютно съм съгласен с теб! Във втората част на съобщението обяснението за отлъчването приема съвсем друга светлина, която аз подкрепям. Но.., дали това е форма на самота или амбиция, налагаща уединение... нз.. Тук весеки може да го разбере различно..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
а ако се обръщаш назад,
На мен ли го казваш....
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Да, всеки интерпретира значението на думата-самота- по различен начин.Едни и дават отрицателно натоварен заряд, други пък положителен, а за мен истината е в златната среда.![]()
Aутизъм знаеш ли какво е,че да го използваш туко така?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.