.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Голям фен

Самотата е най-ужасното нещо...

Мога да ви кажа,че ако ще да сте най-добрите във всяко едно нещо,ако ще да сте невероятни хора,ако ще какво ли да е, самотни ли сте... сте изгубени. Самотата е най-изпепеляващото и ужасяващо съсътояние. Не го пожелавам на никого...

Град
    In a bathtub full of ether......
    А ако ти харесва ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Special K
    А ако ти харесва ?
    ^^ Ще да си странна птица..

Град
    Обожавам да съм сама...мога да изкарам живота си така.....
    Но аз по принцип не обичам хора затова за мен е нормално.....

Голям фен
    Обожавам да съм сама...мога да изкарам живота си така.....
    Но аз по принцип не обичам хора затова за мен е нормално.....
    Кое те кара да мислиш така и да се чувстваш по този начин ?

Град
    Когато съм сама не се чувствам самотна....чувствам се в свои води...
    Когато съм сред хора, всеки път трябва да изграждам, или поддържам различен облик в зависимост от хората и нуждите ми, а това изморява.....
    Когато си сама се отпускаш и нуждата да премисляш всяка дума изчезва....

Град
    Blondeland

Re: Самотата е най-ужасното нещо...

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Мога да ви кажа,че ако ще да сте най-добрите във всяко едно нещо,ако ще да сте невероятни хора,ако ще какво ли да е, самотни ли сте... сте изгубени. Самотата е най-изпепеляващото и ужасяващо съсътояние. Не го пожелавам на никого...
    Ти самотна ли си?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Голям фен

Re: Самотата е най-ужасното нещо...

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Ти самотна ли си?
    За да пиша това, явно съм.

Град
    Blondeland
    Ми от къде да знам , бе?
    Какво толкова се впрягаш? Освен самотна, си и заядлива.
    Нали знаеш , че каквото сам си направиш , никой друг не може да ти го направи!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Голям фен
    Ми от къде да знам , бе?
    Е,Не, не съм заядлива, просто отговарям. Ето,поредният,който не ме разбира по правилния начин..апфф...аз ли не умея да карам хората да ме разбират или какво...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Самотата е състояние на духа и само ние имаме способността да я контролираме, никой друг!
    Човек може да бъде сред много хора и въпреки това да се чувства самотен, пренебрегнат, неразбран... и тогава просто идва момента, в който се отлъчваш от всички останали и поемаш по своя път, макар и сам...

За едни самотата е пагубно нещо, за други е нужда... :wimk:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Само мое наблюдение ли е, че с наближаването на лятото подобни теми зачестяват- може би има връзка...

Супер фен
    Град
    Панацея
    А ако ти харесва ?
    +1 на мен ми харесва. Бту - И аватара и подписът ти са убиец
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Бях останала с впечатление че повечето не го харесват....

Град
    гр. Перник; жк. Изток; за друго ще ми пишете ЛС
    Когато съм сред хора, всеки път трябва да изграждам, или поддържам различен облик в зависимост от хората и нуждите ми, а това изморява.....
    Чакай сега!.. Какво означава "...всеки път трябва да изграждам или поддържам различен облик, в зависимост от хората и нуждите ми..."???
    Тези думи говорят за теб, че използваш хората само за лична облага Ето за това си самотна, защото хем използваш, хем никога не си себе си, а когато си себе си винаги ще има хора, които да те разберат и приемат, независимо от средата!
    Според мен иамш изкривена представа за самотата, подплатена с ограничено и объркано съзнание.
    Понякога хората имат нужда да останат сами със себе си, за да си премислят това-онова, но това не означава, че трябва да се затварят за околния свят...
    Гледай само нагоре и напред,
    а ако се обръщаш назад,
    гледай само хубавите неща,
    защото на тях се гради живота!

Ми от къде да знам , бе?

Понякога човек не е виновен за нещата, които му се случват. И в случая ти я дъвчеш, не тя теб.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bodom_child
    Чакай сега!.. Какво означава "...всеки път трябва да изграждам или поддържам различен облик, в зависимост от хората и нуждите ми..."???
    Тези думи говорят за теб, че използваш хората само за лична облага Ето за това си самотна, защото хем използваш, хем никога не си себе си, а когато си себе си винаги ще има хора, които да те разберат и приемат, независимо от средата!
    Според мен иамш изкривена представа за самотата, подплатена с ограничено и объркано съзнание.
    Понякога хората имат нужда да останат сами със себе си, за да си премислят това-онова, но това не означава, че трябва да се затварят за околния свят...
    Не, това говори че съм прикрита и лицемерка.....
    Не винаги ги използвам...даже от доста време по-скоро не....
    Пък и аз не съм самотна...човек е самотен когато се чувства така.
    Моята представа е изкривена ? Обясни ми според теб какво е самота за да направя разлика....

mhm taka si e... no kato se doverqva6 na nepravilnite hora.. a pak i za mene ve4e e ne6to normalno. makar 4e prez lqtoto e prekaleno podtiska6to...

Град
    Мисля, че ЦвЕтИт0 е дала най-добро обяснение за самотата и се съмнявам, че бих могъл да дам по-добро, с тази разлика, че аз не подкрепям момента с отлъчването и продължаването по своя собствен път макари и самотен, защото човек винаги има нужда да се опре на нечие рамо, независимо по какъв повод...
    Също така хората, които имат нужда от самота(цитирам ЦвЕтИт0) са изключително тясноскроени, малодушни и неконтактни. Алтернативите на тези 3 неща са изключително важни за съзнанието и оцеляването на човека...
    а ако се обръщаш назад,

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bodom_child
    Мисля, че ЦвЕтИт0 е дала най-добро обяснение за самотата и се съмнявам, че бих могъл да дам по-добро, с тази разлика, че аз не подкрепям момента с отлъчването и продължаването по своя собствен път макари и самотен, защото човек винаги има нужда да се опре на нечие рамо, независимо по какъв повод...
    Също така хората, които имат нужда от самота(цитирам ЦвЕтИт0) са изключително тясноскроени, малодушни и неконтактни. Алтернативите на тези 3 неща са изключително важни за съзнанието и оцеляването на човека...
    И ти би нарекал/(ла) едни от най-великите хора изключително тясноскроени, малодушни и неконтактни. ?! Нима всички поети са такива? Нима гениите са такива? Нима?

Град
    I don`t know where
    Хех, всеки човек има нужда от своите си моменти, такива в които му се иска да се усамоти в ъгъла на стаята с чаша бренди в ръка, да се абстрахира от шума навън, от проблемите си, от задълженията си и просто да намери време за самия себе си.Когато си в компания, това няма как да се получи, колкото и да ти се иска няма как да не си поне частично обременен от присъствието на хората около теб.И не, тук не говоря за склоност към аутизъм, а просто за необходимостта да оставаме от време на време на саме със себе си.
    Иначе, момента с отлъчването-Имах предвид, че е много по-лесно да си свършиш работата, с която си се заел, ако не се съобразяваш със странични фактори.И да това, пак е някаква форма на самота, друг е въпроса, че не сме свикнали да окачествяваме подобно поведение като такова на самотник...

Град
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Хех, всеки човек има нужда от своите си моменти, такива в които му се иска да се усамоти в ъгъла на стаята с чаша бренди в ръка, да се абстрахира от шума навън, от проблемите си, от задълженията си и просто да намери време за самия себе си.Когато си в компания, това няма как да се получи, колкото и да ти се иска няма как да не си поне частично обременен от присъствието на хората около теб.И не, тук не говоря за склоност към аутизъм, а просто за необходимостта да оставаме от време на време на саме със себе си.
    Иначе, момента с отлъчването-Имах предвид, че е много по-лесно да си свършиш работата, с която си се заел, ако не се съобразяваш със странични фактори.И да това, пак е някаква форма на самота, друг е въпроса, че не сме свикнали да окачествяваме подобно поведение като такова на самотник...
    Ооо! Абсолютно съм съгласен с теб! Във втората част на съобщението обяснението за отлъчването приема съвсем друга светлина, която аз подкрепям. Но.., дали това е форма на самота или амбиция, налагаща уединение... нз.. Тук весеки може да го разбере различно..
    а ако се обръщаш назад,

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    На мен ли го казваш....
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    I don`t know where
    Да, всеки интерпретира значението на думата-самота- по различен начин.Едни и дават отрицателно натоварен заряд, други пък положителен, а за мен истината е в златната среда.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Aутизъм знаеш ли какво е,че да го използваш туко така?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си