- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEX SEX SEx SEX SEX
Можете ли да правите секс изпълнени със силна негативна енергия, яд, ярост.. и доставя ли ви удоволствие това ?
Auuuuu,ne mi zvu4i dobre![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Всичко ми звучи добре,само без негативната енергия![]()
Не ми звучи много приятно. То това си е живо "чукане" а не правене на любов![]()
Az ako eba qdosan tva zna4i da i izkurtq matkata!6to pita6 ti pravila si?mia tigrica si pada6 a?vnimavai v kartinkata ei.ai sektir we.
2 to4ka ot pravilnika.
Blagodarq!
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.
Ти можеш ли да правиш свирки?
- Не, не мога!
- Нищо, ти го лапни пък колкото можеш
be ne6to ne mi se nravi i na mene, po hubo si pravi liubov pyk qrosta si q izkarvai na boksova kri6a
moje ama nqma smisul...osven da si izkarash iada na nqkoia....ama tova e bezumie spored men
mmm da obi4em no ne e ot negativna energiq a parvi4na strast....mmm i nokti po grabaeto....i leki zabki po krakata i vrata i edno ramjene v u6eto i 1 silni race i prosto (spomeni spomeni) wow![]()
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
A hodil li si celiq po gurba belqzan ot nokti napravo da ti se podue kojata ot drasskane da ne mojesh da spish po grub...e verno vecherta kato si bil pian i si q .... ti e bilo kefff ama posle si e ... mamata ,zatova ne obicham draskanicite!Първоначално написано от R.I.P.
![]()
az sam momi4e.mai si padam po-strastna i diva....mne ne mi e hodil po garba, no hapaneto mu kadeto i da e me pobarkava a draneto po garba... e 4ak belezi i krav vse o6te nqma, no prosto e tolkova divo, 4e ......brrrrr......mmne kato se se6tam i me pobivat trapki.......
![]()
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
sex sex sex se si e sex kakto i da se sex vajnoto e da go ima se sex
We die XaXAaa!!!
Ne, ne bih pravila sex kato sam izpalnena sas agresiqNqma da mi e priqtno...
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
aaa tazi ideq mi haresva be :P
va kak ve
kolkoto i da sum nervna , koga doide vreme da sex , mn burzo se uspokoqvam
![]()
Sex ne se pravi s agresiq,a s 4uvstvo i nejnost!INA4E SI E 4ISTO IZNASILVANE!!!
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
xox.....emi ne sym pravila sex kato sym bila qdosana , no ... neznam , samo ne mi se misli ako mom4eto e qdosano po vreme na sex-a .... lele gorkoto momi4e...xaxa![]()
aide sladuri , 4ao ot mene![]()
da moga , ako sam qdosana na nqkogo do tolkova 4e iskam da izneverq moga da go napravq, no vaprosat e 4e nqma da mi haresa toest mnogo kofti 6tese 4uvstvam to 6tom e s qd i qrost zan4i e bez jelanie(lybovno ili seksualno jelanie)i nqma da mi dopstavq udovolstvie
agresivniq sex ne e tolkova priqtel ot kolkoto normalniq si sex pri koito se obi4at 2ma 4oveka![]()
![]()
mNeee blqk..
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
abe sex,alkohol i nasilie da ima
az moqta kato q zahapq za u6ite dokato praime sex,gledai za kuv ek6un stava vupros
hahahahahahahahhahaha
да, когато съм ядосана на партньора ми правим страхотен секс...![]()
mmdaHubavo e,mnogo silno,neobi4aino i vyzbujda6to
No trqbva pak da obi4a6 4oveka s koito si,ina4e si e 4ista proba ebane bez mnogo udovolstvie
![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Ами...аз лично незнам дали мога да го правя така...пък и не ми се е случвало и незнам...въпреки че...обичам да бъдат груби с мен!!!![]()
![]()