- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Офф как да я накарам да ни запознае :@
еми начи ето къв е проблемааа..
Харесах си едно момче но не съм влюбена.Видях го няколко пъти случайно и адски мн ми хареса.Оказа се,че наскоро той е искал да се запознае с една моя приятелка,понеже му казали,че била супер добричка,с готин характер и т.н,но дося не са се виждали...И нали мойта фр се е запознала с него и аз като разбрах откачих от кеф щото вече има кой да ни запознае,а дося нямаше как да го направя и + тва не мислех че тя си е паднала по него..обаче тя не знае за тва.не знае,че аз го харесвам .. мисля,че си е паднала по него и ми е тоолкова трудно да я накарам да ме запознае
![]()
Вече веднъж пробвах да я помоля и понеже бяхме с още една приятелка другата ми каза: ти ся да не искаш да й откраднеш "приятеля".. и аз викам: ходите ли??? и тя: не бе глупости..емиии ша те запозная..
май наистина няма желание да го прави...![]()
Кво да направя? Как да я накарам? Не искам да стана досадна,да ме помисли за кучка пък ако се запознаем..сиг съм че ще стане нещо
сичко е адски шибаноhelp!
Като ти гледам снимката на аватара, ясна ми ставашПървоначално написано от s3nSe-me
![]()
Първоначално написано от Say It Right
ами как да има желание като сиг го харесва а ти искаш да и го "отнемеш".Бахти приятелкитеМого са ми странни момичетата дето си разменят гаджетата или некви такива мастийски номера си прават
![]()
И на мен!comics
МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 7:37 pm Заглавие: Re: Офф как да я накарам да ни запознае :@
s3nSe-me написа:
еми начи ето къв е проблемааа..
Харесах си едно момче но не съм влюбена.Видях го няколко пъти случайно и адски мн ми хареса.Оказа се,че наскоро той е искал да се запознае с една моя приятелка,понеже му казали,че била супер добричка,с готин характер и т.н,но дося не са се виждали...И нали мойта фр се е запознала с него и аз като разбрах откачих от кеф щото вече има кой да ни запознае,а дося нямаше как да го направя и + тва не мислех че тя си е паднала по него..обаче тя не знае за тва. Crying or Very sad не знае,че аз го харесвам .. мисля,че си е паднала по него и ми е тоолкова трудно да я накарам да ме запознае Sad
Вече веднъж пробвах да я помоля и понеже бяхме с още една приятелка другата ми каза: ти ся да не искаш да й откраднеш "приятеля".. и аз викам: ходите ли??? и тя: не бе глупости..емиии ша те запозная..
май наистина няма желание да го прави... Sad
Кво да направя? Как да я накарам? Не искам да стана досадна,да ме помисли за кучка пък ако се запознаем..сиг съм че ще стане нещо
сичко е адски шибано Silenced help!
Като ти гледам снимката на аватара, ясна ми ставаш Confused![]()
+1Първоначално написано от comics
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
А защо не я оставиш да бъде щастлива? Какви хора сте бие бе? За приятелка като теб мечтая просто....
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
очевидно не ти пука какво иска приятелката ти,а само те интересува да не откаже да ви запознае...ами тогава сама се запознай с него![]()
someone else...
И ти за това бързаш да го лепнеш... ? Е не нямам думи ......
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
важнто е тя дали го харесва....не той.![]()
someone else...
Откъде си толкова сигурна,че той не я харесва?!Първоначално написано от s3nSe-me
Ако питаш мен изчакай малко да видиш как ще се развъртят нещата...
Е след като сте приятели какво лошо има в това да се запознаете?!в смисъл когато тя излиза с него ти отиваш да и праиш компания,но въщност си знаеш схемата![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
важното е дали и двамата се хар ..... и ако той те харесва и ти него ... няма значение дали твоята приятелка го харесва ... ако ти е истиснка фр .. ще те разбере![]()
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
veile
важното е дали и двамата се хар ..... и ако той те харесва и ти него ... няма значение дали твоята приятелка го харесва ... ако ти е истиснка фр .. ще те разбере Smile
а Тя не може ли да се примири с това, нали й е уж най-добра приятелка?от къде е толкова сигурна, че той не харесва приятелката й? щом е искал да се запознаят...може би не е безразличен към нея. според мене Тя е човека, който трябва да разбере нещата и да се примири с обстоятелсвата...![]()
запознай се с него сама и остави той да избере ако другата й е достатъчно добра приятелка ще разбере и ще ги остави да бъдат щастливи.... според мен той трябва да реши коя иска ако изобщо иска някоя от вас двете вие не решавате
Zashto ne q popitash parvo , tq dali ima chuvstva kam nego , za da ne q naranish , ako predpriemesh neshto
ChuDq se na Kade ....?
Остави хората на мира!Той е харесал нея,не теб .. тя също го харесва.. недей да разваллаш нещата.![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от Gabriela_
+1
ami izvinqvai...ama dori i toi da ne q haresva ako tq go haresva i ima 4uvstva kum nego kfo 6e stane ako i go otmukne6 a?Mislila li si tq kak 6te se po4ustva...sorka ama bahti prqtlekite deto ste...Първоначално написано от s3nSe-me
Ей :P такива като тебе много ги мразя.Мислите само за себе си злетачки..... и слез малко на земята не се мисли зА мИСС красота и тейПървоначално написано от s3nSe-me
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не е сигурно,че дори и като се запознаете,ще тръгнете.Не мисля,че познаваш човека достатъчно,че да говорим за "отнемане" на приятел и т.н.Той ако си те хареса нищо няма да го спре...И не е нужно някой друг да ви запознае.Запознай се ти с него.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<You are never too young to die...>
Нали ти сама каза , че той искал да се запознае с нея .. Не мисля , че момчетата ей така искат да се запознават с някое момиче.Явно иска да са приятели с нея и да израстне в нещо повече..Първоначално написано от s3nSe-me
![]()
![]()
О мамка му найстина мразя кучките .. извинявам се мастииииииите ..![]()
![]()
dve 'priqtelki"...trudno sa istinski priqtelki.......q 6te se skrat za mom4e...q za ne6to drugo..Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
![]()
A.D.I.D.A.S.
Днес едно приятно момиче ме заговори в метрото. Около 20-25 годишна, прекрасно облечена, адски мила. Разведри ми целия ден.
Съветвам те да постъпиш като нея.
Никой нормален мъж не би помислил едно мило и смело момиче за кучка, така че не разчитай на приятелката си. Иди самичка.
Ако той се държи като гъз... мисля че няма смисъл да си губиш времето с него.
Успехи. Всичко ще е наред.
Тъй към авторката: Много много ме дразнят момичета като тебе и за съжаление преди много малко време и мои 2 уж добри приятелки ми врътнах един подобен супер мастийски номер на 1 рожден ден (казвам подобен щото има доста разлики) и все пак ... щом приятелката ти не желае да те запознае с него значи го харесва, щом го харесва значи КРАЙ там ти не буташ (ако наистина ти е приятелка) точка по въроса,
So free
Извинявай, ама двама като си мерят пи*ките, ти къде си буташ гъза не мога да разбера.
Остави приятелката ти на мира, момчето също.
Ти малоумна ли си? Как може изобщо да се наричаш приятелка ми е много интересно..!? Момчето може и да не я харесва, но ако тя го харесва не ти ли е минавало през ума, че може да я нараниш?!
Тъпа си.