.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Офф как да я накарам да ни запознае :@

еми начи ето къв е проблемааа..
    Харесах си едно момче но не съм влюбена.Видях го няколко пъти случайно и адски мн ми хареса.Оказа се,че наскоро той е искал да се запознае с една моя приятелка,понеже му казали,че била супер добричка,с готин характер и т.н,но дося не са се виждали...И нали мойта фр се е запознала с него и аз като разбрах откачих от кеф щото вече има кой да ни запознае,а дося нямаше как да го направя и + тва не мислех че тя си е паднала по него..обаче тя не знае за тва. не знае,че аз го харесвам .. мисля,че си е паднала по него и ми е тоолкова трудно да я накарам да ме запознае
    Вече веднъж пробвах да я помоля и понеже бяхме с още една приятелка другата ми каза: ти ся да не искаш да й откраднеш "приятеля".. и аз викам: ходите ли??? и тя: не бе глупости..емиии ша те запозная..
    май наистина няма желание да го прави...
    Кво да направя? Как да я накарам? Не искам да стана досадна,да ме помисли за кучка пък ако се запознаем..сиг съм че ще стане нещо

сичко е адски шибано help!

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Офф как да я накарам да ни запознае :@

Цитирай Първоначално написано от s3nSe-me
    Харесах си едно момче но не съм влюбена.Видях го няколко пъти случайно и адски мн ми хареса.Оказа се,че наскоро той е искал да се запознае с една моя приятелка,понеже му казали,че била супер добричка,с готин характер и т.н,но дося не са се виждали...И нали мойта фр се е запознала с него и аз като разбрах откачих от кеф щото вече има кой да ни запознае,а дося нямаше как да го направя и + тва не мислех че тя си е паднала по него..обаче тя не знае за тва. не знае,че аз го харесвам .. мисля,че си е паднала по него и ми е тоолкова трудно да я накарам да ме запознае
    Вече веднъж пробвах да я помоля и понеже бяхме с още една приятелка другата ми каза: ти ся да не искаш да й откраднеш "приятеля".. и аз викам: ходите ли??? и тя: не бе глупости..емиии ша те запозная..
    Кво да направя? Как да я накарам? Не искам да стана досадна,да ме помисли за кучка пък ако се запознаем..сиг съм че ще стане нещо

Като ти гледам снимката на аватара, ясна ми ставаш
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Guest
    ами как да има желание като сиг го харесва а ти искаш да и го "отнемеш".Бахти приятелките Мого са ми странни момичетата дето си разменят гаджетата или некви такива мастийски номера си прават

comics
    МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 7:37 pm Заглавие: Re: Офф как да я накарам да ни запознае :@
    s3nSe-me написа:
    Харесах си едно момче но не съм влюбена.Видях го няколко пъти случайно и адски мн ми хареса.Оказа се,че наскоро той е искал да се запознае с една моя приятелка,понеже му казали,че била супер добричка,с готин характер и т.н,но дося не са се виждали...И нали мойта фр се е запознала с него и аз като разбрах откачих от кеф щото вече има кой да ни запознае,а дося нямаше как да го направя и + тва не мислех че тя си е паднала по него..обаче тя не знае за тва. Crying or Very sad не знае,че аз го харесвам .. мисля,че си е паднала по него и ми е тоолкова трудно да я накарам да ме запознае Sad
    май наистина няма желание да го прави... Sad
    сичко е адски шибано Silenced help!

Като ти гледам снимката на аватара, ясна ми ставаш Confused
    И на мен!

Цитирай Първоначално написано от comics

Като ти гледам снимката на аватара, ясна ми ставаш
    +1
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

А защо не я оставиш да бъде щастлива? Какви хора сте бие бе? За приятелка като теб мечтая просто....
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Има ли смисъл щом той не я харесва????? е тва ми кажете и тогава ме критикувайте бахти

Град
    In Devil's Castle
    очевидно не ти пука какво иска приятелката ти,а само те интересува да не откаже да ви запознае...ами тогава сама се запознай с него
    someone else...

И ти за това бързаш да го лепнеш... ? Е не нямам думи ......
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    In Devil's Castle
    важнто е тя дали го харесва....не той.
    someone else...

Голям фен Аватара на Remini
    Има ли смисъл щом той не я харесва????? е тва ми кажете и тогава ме критикувайте бахти
    Откъде си толкова сигурна,че той не я харесва?!
    Ако питаш мен изчакай малко да видиш как ще се развъртят нещата...
    Е след като сте приятели какво лошо има в това да се запознаете?!в смисъл когато тя излиза с него ти отиваш да и праиш компания,но въщност си знаеш схемата
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

важното е дали и двамата се хар ..... и ако той те харесва и ти него ... няма значение дали твоята приятелка го харесва ... ако ти е истиснка фр .. ще те разбере
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

veile
    важното е дали и двамата се хар ..... и ако той те харесва и ти него ... няма значение дали твоята приятелка го харесва ... ако ти е истиснка фр .. ще те разбере Smile

а Тя не може ли да се примири с това, нали й е уж най-добра приятелка?от къде е толкова сигурна, че той не харесва приятелката й? щом е искал да се запознаят...може би не е безразличен към нея. според мене Тя е човека, който трябва да разбере нещата и да се примири с обстоятелсвата...

Град
    Boulevard of broken dreams
    запознай се с него сама и остави той да избере ако другата й е достатъчно добра приятелка ще разбере и ще ги остави да бъдат щастливи.... според мен той трябва да реши коя иска ако изобщо иска някоя от вас двете вие не решавате

Zashto ne q popitash parvo , tq dali ima chuvstva kam nego , za da ne q naranish , ako predpriemesh neshto
    ChuDq se na Kade ....?

Остави хората на мира!Той е харесал нея,не теб .. тя също го харесва.. недей да разваллаш нещата.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Остави хората на мира!Той е харесал нея,не теб .. тя също го харесва.. недей да разваллаш нещата.
    +1

ami izvinqvai...ama dori i toi da ne q haresva ako tq go haresva i ima 4uvstva kum nego kfo 6e stane ako i go otmukne6 a?Mislila li si tq kak 6te se po4ustva...sorka ama bahti prqtlekite deto ste...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Ей :P такива като тебе много ги мразя.Мислите само за себе си злетачки..... и слез малко на земята не се мисли зА мИСС красота и тей
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    London
    Не е сигурно,че дори и като се запознаете,ще тръгнете.Не мисля,че познаваш човека достатъчно,че да говорим за "отнемане" на приятел и т.н.Той ако си те хареса нищо няма да го спре...И не е нужно някой друг да ви запознае.Запознай се ти с него.
    <You are never too young to die...>

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Нали ти сама каза , че той искал да се запознае с нея .. Не мисля , че момчетата ей така искат да се запознават с някое момиче.Явно иска да са приятели с нея и да израстне в нещо повече..

О мамка му найстина мразя кучките .. извинявам се мастииииииите ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от `Impossible is nothing `®
    ами как да има желание като сиг го харесва а ти искаш да и го "отнемеш".Бахти приятелките Мого са ми странни момичетата дето си разменят гаджетата или некви такива мастийски номера си прават
    dve 'priqtelki"...trudno sa istinski priqtelki.......q 6te se skrat za mom4e...q za ne6to drugo..
    A.D.I.D.A.S.

Днес едно приятно момиче ме заговори в метрото. Около 20-25 годишна, прекрасно облечена, адски мила. Разведри ми целия ден.

Съветвам те да постъпиш като нея.
    Никой нормален мъж не би помислил едно мило и смело момиче за кучка, така че не разчитай на приятелката си. Иди самичка.

Ако той се държи като гъз... мисля че няма смисъл да си губиш времето с него.

Успехи. Всичко ще е наред .

Град
    (: Русе :)
    Тъй към авторката: Много много ме дразнят момичета като тебе и за съжаление преди много малко време и мои 2 уж добри приятелки ми врътнах един подобен супер мастийски номер на 1 рожден ден (казвам подобен щото има доста разлики) и все пак ... щом приятелката ти не желае да те запознае с него значи го харесва, щом го харесва значи КРАЙ там ти не буташ (ако наистина ти е приятелка) точка по въроса,
    So free

Извинявай, ама двама като си мерят пи*ките, ти къде си буташ гъза не мога да разбера.
    Остави приятелката ти на мира, момчето също.
    Ти малоумна ли си? Как може изобщо да се наричаш приятелка ми е много интересно..!? Момчето може и да не я харесва, но ако тя го харесва не ти ли е минавало през ума, че може да я нараниш?!
    Тъпа си.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си