Цитирай Първоначално написано от s3nSe-me
еми начи ето къв е проблемааа..
Харесах си едно момче но не съм влюбена.Видях го няколко пъти случайно и адски мн ми хареса.Оказа се,че наскоро той е искал да се запознае с една моя приятелка,понеже му казали,че била супер добричка,с готин характер и т.н,но дося не са се виждали...И нали мойта фр се е запознала с него и аз като разбрах откачих от кеф щото вече има кой да ни запознае,а дося нямаше как да го направя и + тва не мислех че тя си е паднала по него..обаче тя не знае за тва. не знае,че аз го харесвам .. мисля,че си е паднала по него и ми е тоолкова трудно да я накарам да ме запознае
Вече веднъж пробвах да я помоля и понеже бяхме с още една приятелка другата ми каза: ти ся да не искаш да й откраднеш "приятеля".. и аз викам: ходите ли??? и тя: не бе глупости..емиии ша те запозная..
май наистина няма желание да го прави...
Кво да направя? Как да я накарам? Не искам да стана досадна,да ме помисли за кучка пък ако се запознаем..сиг съм че ще стане нещо

сичко е адски шибано help!
Ей :P такива като тебе много ги мразя.Мислите само за себе си злетачки..... и слез малко на земята не се мисли зА мИСС красота и тей