- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво е за вас целувката с език
нямам представа...иначе темата ми харесва![]()
someone else...
Тва беше най-стойностното мнениеПървоначално написано от Ivalinka
![]()
нещото,което ме прави щастлива!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ти си луд !!!Първоначално написано от midle
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
ОБОЖАВАМ целувките. Дори най-обикновените с устни. И двете са еднакво съкровени и интимни за мен, те значат много. Но зависи от човека. Целувала съм се с хора, под влияние на алкохол, целувала съм се с такива, при които просто ми е идвал импулса, а всъщност не съм изпитвала дори най-малката тръпка... а с днешна дата целувката значи това, което казах по-нагоре.
И има моменти, когато просто не искам да спира...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
хиихихихих е не му отдавам огромно значениеВсмисъл какво трябва да значи за мен ... нормално си е
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
+1
каквото и тази без език - показ на симпатия!![]()
Ti o6te ne si si nameril maistoraПървоначално написано от midle
Dano go sre6tne6 po-skoro!
Мен пък една шведка ме накара да съм Q.Q, "приятно изживяване"![]()
![]()
The Spark
Не знам... може би навик. (ако си с постоянен партньор де)
Kato po-malki tova se priema6e za ne6to veliko..sega ve4e ne se mlqska6 tolkova mnogo!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Нещо,което ме прави щастлива,и начин да покажеш на някой,че го обичаш![]()
+1Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами все още не съм пробвала с език но ми се струва ,че целувката без език е много по-романтичнаноооооооо лично аз предпочитам въобще повече прегръдките....защото те те карат да се чустваш на сигурно иии да ти е винаги едно топличкооо и да усещаш сърцето на другия как туптиии
![]()
![]()
Celuvkata e neshto savsem normalno naistina predi beshe golqma trypka no ve4e e taka samo ako e s choveka koito istinski obicham a ne s koeto i da e moe gadje![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
прегръдката е още по-хубава когато се съчетае и с целувка!Първоначално написано от sweet_queen
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ми първата целувка с език беше тръпка. След това, лично за мен, стана просто целувка с език.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
+1 .. Аз пък смятам,че целувките на публични места са по-интересни и забавни. Супер е яко да знаеш,че хората които минават те гледат и вероятно им става гадно,щото и те искат ...Първоначално написано от Remini
![]()
Иначе по темата -- мисля,че целувката с език еее ... нещо яко. А целувка с език с човек,когото обичаш аби невероятно е .. нищо че понякога става навик винаги има тръпка.. Обожавам слюнкообмена ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Нещо нормално , но сякаш по-романтични са ми тези целувки без език![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
просто целувка като всички други като бях по-малка наистина имаше неква тръпка
FUCK OFF