- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нэ ко заглавие да сложа :D
Abe momi4eta vuzbujdate li se kato gledate jenski striptiiz ili jenska mastrubaciq po skoro ? Mn puti mi e deistvalo vuzbujda6to kat hvana ne6to takova ta se pitah normalmno li e ?Vse pak ne sum obratna
Tupa mi e temata ma edno dve obektivni otgovor4eta 6e sa mi dostatu4ni
![]()
cunki na vsi4ki
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Mmm NE mi se e slu4valo opr![]()
![]()
Мм .. не .. По принцип си падам малко цицоманка.. Но не се възбуждам нито от женска мастурбация нито от женски стриптийз .. : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Категорично НЕ!!!
![]()
ДААА!!! Аз много се възбуждам... Не съм обратна, но не знам защо - просто ми действа адски възбуждащо... Ммм![]()
![]()
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
аз не съм момиче, но определено ДА![]()
Първоначално написано от Say It Right
мастурбацията не, но стриптиза определено да. Просто влизам в ситуацията и си се представям себе си.
Понякога да, когато съм на такава вълна ....![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ubuntu
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
men neme vazbujdat nz za tebПървоначално написано от insomnia79
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Да живеят Лизбийките , много ги опичам![]()
![]()
![]()
по темата : ооо и аз се възбуждам. Момче съм![]()
![]()
стрийптиза ми е приятен, но не възбуждащ. Но виж мастурбирането - мисля, че е нормално тялото да реагира при вида на доставяне на сексуално удоволствие на друго тяло. Не е лесбийско, просто хормониПървоначално написано от insomnia79
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Normalno e vse pak si v poberteta.. i ne se znae na k1de moje6 da klono6...zapoznava6 se s1s sebe si
ti sq moje da tr1rvi6 4e ne si lezbi...ama pone bi moje da stane6 .. znaeli 4ovek
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Първоначално написано от insomnia79
понякога да, но зависи на каква вълна съм.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
chuvala sym che jeni koito se vyzbujdat ot jeni se nujdaqt ot jenska lask ot myj....v smisal ot poveche nejnost i nqma nishto svyrzano s obryshtane na rezba![]()
Да, възбуждам се, макар че 100% не съм лесбийка
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
amiii ddz prosto ot vazrasta sig spox pak i da si lezbiika koeto mn ne vqrvam ne pre4i m1jete mn si padame po takiva![]()
![]()
![]()
$k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Еми като си малоумен пубер как ще знаеш? Още едно изречение не може да сглобиш, тръгнал да ми говори за секс. Аре цъкай си кънтър страйка и не ни занимавай с глупости.Първоначално написано от insomnia79
Първоначално написано от Crag Hack
1vo nz kude si 4uval da vikat na muj -lezbiika - spec sum spomenala v temata " ne sum lezbiika"
2ro (za da obob6tim tui kato moje bi ne e dostatu4no qsno za takiva kato teb) - momi4e sum mili4uk![]()
3to - ne "cukam" CS ili kakto tam mu vikat prosvetenite v taq oblast
i 4to - stegni mi edno hubavo esence po literaturai posle 6e si prikazvame koi po-moje da sglobi izre4enie
vupreki 4e znam 4e v taq oblast nqmam - ravna
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Женския стриптийз,ако е направен с вкус, е възбуждащ и за мъжете,и за жените. Просто ... качва адреналинаЗа мастурбацията не мога да изкажа мнение,не съм й фенка. Но аз намирам повече еротика в едно разголено женско тяло,отколкото в едно мъжко. Приятелят ми ме възбужда повече с държанието,с отношението си,а не с тялото си-въпреки че то е много готино и аз много си падам по широките му рамене. Просто не го намирам за чак толкова възбуждащо,колко мъжете харесват разголен до бедрото женски крак. Нормално е,всеки с предпочитанията си.
![]()
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?