- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- комариииииииии
темата не за тука
обаче тия комари ме побркват![]()
и има поне към 20 и ги трепа без резултат...
някой дали знае как да се отървя от тях?
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
az znam za rait protiv molci-obiva gi na mqsto,no neznam kak to4no se pi6e6e sorka![]()
Руса кукличка
maji se s ocet ve4er da ne xapqtdokat spi6.ox kat znam kak 6i ma napadnat i teq gadini........ spreq na mene ne mi pomaga
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Намажи се преди да си легнеш с оцет или с ракия!Помага 100% (но пък и смърдиш на приятно .. )![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Абе, вярно, че Обива, но само молците в гордероба.... Против комари най-добре си вземи Аутан и се пръскай с него, за да не те хапят, или си сложи в стаята РАЙД, с лентички или течен и да видим дали ще те припарят.Първоначално написано от angelcheeee_93
отиваш в аптеката има страшно много ефикасни спрейчета,които ще ти помогнат![]()
To infinity and beyond.
Аз ползвам Аутан от този,който пръскаш и не ме хапят.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Колко струва този Аутан спрей? Благодаря предварително![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
аз не си спомням добре колко струва,защото си го купих миналата година ....но е под 10 лв. със сигурност![]()
Ами мисля,че беше около 8лвПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
За вкъщи има такива устроиства които излъчват миризма която ги отблъсква, а по принцип трябва да се пръскаш с някакви спрейове против комари![]()
Обива ги на място,изтребва ги до кракПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Има доста ефикасни репеленти,на сестра ми доста и налитат комарите,ама като се напръска и няма проблеми.![]()
Има спрейове на "Райт" против комари , които можеш да си купиш от всеки магазин за домашни потреби или от супер маркета . А , ако не искаш да те хапят докато си навън , можеш да си купиш стика на "Аутан" , които наистина действа и държи комарите на разтояние .
= на миризма способна да отблъсне човек в радиус от 10 метра !Първоначално написано от Psychopath*
ти не ги трепеш ами аз ги трепя.....Първоначално написано от ice__kiss
ANTI EMO ARMY SAYS: DIE FUCKING FREAKS!
дам,и аз го ползвам...действа!Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ам незнам дали това ще ти помогне ама четох в едно списание от миналата година, че ако пиеш чай от лимонена трева няма и да си помислят да те хапят.Първоначално написано от extreme_
![]()
Цигареният дим гони комарите.![]()
Ако пък си непушачка, все ще има някой от компанията, който ще пуши близо до теб. (да, цигарите вонят гадно, ама гарантирано гонят всякакви буболечки)
Спрей Off - от аптеките, ама цена не знам..
A ako wse пак те ухапе нещо - мажи с фенестил, едно прозрачно мазило, много е приятно и действа много добре.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първоначално написано от dark_sw
а колко струва?
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
Мен страшно ме хапят комарите и миналото лято се мажех с "Репелент".То си е като лосион за тяло,мирише хубаво и на мен лично ми действаше.Не е скъп също така.