- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гджета?!?
Не съм детеПървоначално написано от Remini
![]()
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
На нощна дискотека няма да те пуснат !Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
А и на детската ще намериш много връстници че и по големи![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
мое да ми викаш Бат ВаскоПървоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Извинявай, ама с тва мислене...Как да не си дете бе миличка?!Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
По темата кво да ти кажа 4 дни са малко...Ми излизай, разхождай се...Те момчетата са навсякъде...Ама ся свесните са малко!
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Сега...много на сериозно приемам темата ти и съм убедена във важността на проблема-за 4 дни ти трябва гадже.
Началната дата е 09.06.
До вечерта на 10 трябва да си зарибила поне 2-3 из IRC или сайтчетата като сладур, аха и тем подобни (убедена съм, че имаш профил там) [Ако нямаш за къде си тръгнала бе ехоуУу?!
]
На 11 си организирай среща ПОНЕ с 2 момчета, че ако с едното не те върже, дано стане с другото.
Ако и с двете не стане [Уеуе, ама ти си мноу гРознъЪъ мааАа, кФа куУучКъЪ шъ сТаъЪъШш]
Не, не! Спокойно! Не се отчайвай. Сядаш веднага, ама ВЕДНАГА като се прибереш и почваш с нова скорост зарибявките-имаше (дано и още има) един чат на абв-то..даваш и там
На 12 си уговаряш среща с поне 5 момчета...ако стане с 1вия примерно не мислиш за другите, а се хващаш с тоя. Целуваш го и му казваш, че го ОБИЧАШ. Дааа ...!....така е по-достоверно [!]
На 13 си го хващаш пишлемето да те вземе от даскало с цвете.
Мисията изпълнена.
Миличка, дано всичко мине успешно. УспехчитъъЪъъ и многу цунки![]()
Де си тръгнала вееееНа 12, а примряла за гадже. Не се излагай
![]()
Оф... дЕтЕ не ти е периода са гаджета... глупости гледай си детството кфи са тея лиготии... и кфо като си го хванеш за тоя пердиот и като гледам само как на всяка цена... "трябва да си намериш" представям си кфи гаджета ще сте.... и на кфо ще се базира връзката ви... я моля ти се...Кфо бързате да разстете... и после съжалявате... че сте си пропилели живота... за глупости
![]()
Немое си вържете връзките на обувките... и да си напишете името... любови ше въртите...Ама все пак опрай те се дрее ми на мене...
:P
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
В зоопарка
което е голяма грешкаПървоначално написано от spensi
The Spark
Има време споко като влезеш в гимназия много от нещета се променят.Така че без притеснения
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от HePeAJIeH
Като ме видиш ще кажеш дали съм въшка.
Сигурно съм по-висока от тебе.![]()
Не съм дете,нито лигла,нито някаква принцеска.
Ако ме познавахте щяхте да знаете![]()
![]()
![]()
А кво си, бе ? Те ебЪ у шаврантиятаПървоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Бахти тъпия ник имам
emi izlizai s fr.nasam natam,zapoznai se s novi hora i taka,ti pak za 4 dena edvali 6e nameri6,no prosto ob6yvai![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ae momi4e ne se qdosvai i ne se karai,yspokoi se eПървоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от Big_JoJo
![]()
Момиче не искам да те виждам след 2 години на какво ще приличаш
![]()
![]()
![]()
На кфо ще приличам а?Първоначално написано от Puky
Кфо имаш предвит с тфа?
Хора,кво вси4ки я нападнахте???? Иска гадже просто....То и аз искамА и я познавам и мога да кажа, 4е в това отно6ение не е лигла . Даже се държи мн земно ,като си харесва някой.
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Мс мило мое бфф![]()
И за кво искаш да си хванеш гадже точно до 4 дена? Ако е на 14 кво ще стане? -Ще умреш от скука ли?....Тцтцтц Имам една приятелка-на твоите години-тя е същата...хваща си гаджета ей така, за спорта..И къв е смисъла? Ебаси..Аз съм на 13 години и до сега не съм имала гадже...вече сигурно съм стара мома,а? А ти ще легнеш болна , ако до други ден не си намериш гадже... Какъв начин на мислене и на живот имат днешните шестокласнички...![]()
Ми,такова е мисленето. А и нямя да умре, ако не си намери.Първоначално написано от SuZi ™
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Ще ти пиша на 14 дали съм болна.Първоначално написано от SuZi ™
ne6to ne shvanah....kak taka toi te haresva apak ti nqma6 6ans s nego![]()
i ako ti predloji6 na nqkoi v nikakav slu4ai ne zvu4i ot4aqno prosto go haresva6 mom4eto-normalno e
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!