.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 133

Тема: Гджета?!?

Re: Гджета?!?

Цитирай Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Цитирай Първоначално написано от Big_JoJo
    Аз съм 6 клас и съм на 12 години.До сега съм имала гаджета,но нищо особено не е било.А сега от доста време не съм хващала гадже.В даскало никой не ми харесва,освен едно момче,обаче с него нямам шанс.И се чудя ако не в даскало,къде другаде ще си намеря момче.
    Как да го впечатля и да го накарам да ми предложи?Или ако сама му предложа ще изглежда ли така,че не мога да си намеря гадже и ми трябва на всяка цена.Моля помогнете.Искам до края на учебната година (тоест още 4 дена) да си намеря гадже.
    Мале мале , на де вари света на 12 год имала гаджета преди тва , пфффф пририта че си без гадже няколко дена... някой от много повече са така...Предстаям си кат пораснеш ква "принцеска ще станеш"

А по темата: Удари му 1 пресник и като се стаписа го целуни , направо ша му скриеш топката.
    п.п. Само гледай да не е някой от онея мърлявите с раздърпаните дрехи и белези по ръцете ,че има възможност и да ти отвърне
    +1 Момиче не искам да те виждам след 2 години на какво ще приличаш
    На кфо ще приличам а?
    Кфо имаш предвит с тфа?
    Най- вероятно, че ще проституираш... или ще правиш същото за удоволстие, не за пари.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Пхах.......ако знаеш кфа съм няма да говориш така.
    А първо си погледни подписа и се замисли дали ти няма да си така :P :P :P
    А и си имам достатъчно приятели и мн добри родители,за да не ми позволят да направя такава тъпотия.
    И съм сигурна че след 2 години ще си имам гадже и няма да има нужда да правя тия неща.за които ти ми говориш.
    Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.

Ей, я по-спокойно!И аз бях така кат бях колкото тебе :P Да знаеш, че като тругнеш с някого без да го харесваш, тръпка- няма, няма смисъл!И стига спорихте за глупости, кой- каъв ще е!

първо си само на 12 а имаш любовна история с няколко човека.добре няма лошо ама за 4 дни си фанеш някой звучи не лигаво ми мега лигаво.незнам ти искаш се показваш с този човек (нормални желания за годините ти) но за 4 дни ще изглеждаш лесна за момчето според мен де... а иначе излизай повече и ще намериш някой който да ти върже
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Усмивката :Р
    Еххх по- малко страсти и аз така като бях като тебе и се си мислех, че е кофти като си сам и ми се искаше ваканцията да не е каква да е много тъпи мисли... нищо не ства на сила, живота си върви и от опит мога да ти кажа че най-най-най- хубавите неща стват супер неочаквано, нито по план нито по желание.. те просто се случват! Мисля че за всичко трябва време Успех и весело лято! (макар че мисля че без гаже няма да се срути света.. тепърва ти предстят и кандидатстване и нови запознанства и гимназия... и още много весели лета )
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    На 12 се оплакваме от липса на гаджета, хайде на 5 да се оплакваме от липса на цикъл (примерно)! Пфу, понякога на човек тези детски истори му идват в повече...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

ее сега как сички почнахте да я нападате не знаете ли че времето ни е такова че тя в 6 клас и вече е закъсняла много с материала ... тцтц
    та къде? запиши се в българския младежки червен кръст там доста хора ще срещеш ... или ползваи саитове за запознанства.. . почни уроци по танци волеи .. излизаи бе запознаваи се с хора няма се запознаеш с никои ако седиш у вас и спиш ..

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    На 12 се оплакваме от липса на гаджета, хайде на 5 да се оплакваме от липса на цикъл (примерно)! Пфу, понякога на човек тези детски истори му идват в повече...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Boulevard of broken dreams
    Браво,аз съм на 15 и съм имала точно..0 гаджета Ще си намериш,за къде бързаш
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Град
    София
    Лигава работа.
    Детска работа е това с предлагането.
    Смешна работа е това за една седмица.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]ее сега как сички почнахте да я нападате не знаете ли че времето ни е такова че тя в 6 клас и вече е закъсняла много с материала ... тцтц
    та къде? запиши се в българския младежки червен кръст там доста хора ще срещеш ... или ползваи саитове за запознанства.. . почни уроци по танци волеи .. излизаи бе запознаваи се с хора няма се запознаеш с никои ако седиш у вас и спиш ..
    Аз тренирам танци

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Оффф... боже на 12 си, а вече се притесняваш, че нямаш гадже! А аз дет съм на 15, нямам гадже и не съмс е целувала дори?!

Хм.. и аз като малка си мислех, че като се държа с някой за ръчичка сме гаджета . За къде си се разбързала? И въобще защо всички толкова бягате от детското в себе си и искате да сте "големи"? Не че на 12 не можеш да изпитваш истински чувства но.. за мен да си имам гадже означава да имам истинска и пълноценна връзка, което на твоята възраст не се получава. Живей си безгрижно, докато все още можеш =]
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

ОМГ...т'ва е по темата от мен...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Леле ама тя вече е жена ... скивай само как раздава правосъдие, че и приятелка довела за подкрепа
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    А и си имам достатъчно приятели и мн добри родители,за да не ми позволят да направя такава тъпотия.
    И съм сигурна че след 2 години ще си имам гадже и няма да има нужда да правя тия неща.за които ти ми говориш.
    Личи си колко си акълна... ама дреме ми за тебе... и па на всичкото от горе... с самочустврие... не знае за кфо става на въпрос ама ... "не ме познавате"... с това което пишеш ... ВС те разбраха споко
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    Там, където е сърцето...
    Честно да ти кажа невярвам да си на 12
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Честно да ти кажа невярвам да си на 12
    Е добре де скоро ставам на 13

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Личи си колко си акълна... ама дреме ми за тебе... и па на всичкото от горе... с самочустврие... не знае за кфо става на въпрос ама ... "не ме познавате"... с това което пишеш ... ВС те разбраха споко
    Не вярвам да сте ме разбрали
    А и имам акъл да личи нали...
    Ми много ясно че ще съм със самучуствие,а за разлика от твото моето си има покритие

Нали се сещаш, че не ти си тая която може да го каже тва

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Нали се сещаш, че не ти си тая която може да го каже тва
    Кое точно?

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Цитирай Първоначално написано от Mis_Lover_Lover
    Леле ама тя вече е жена ... скивай само как раздава правосъдие, че и приятелка довела за подкрепа
    1.Не съм жена,а тийнейджър,с тийнейджърско мислене
    2.Не раздавам правосъдие.
    3.Много ясно,че ще доведа приятелка за подкрепа
    Все пак тя ме познава от 10 години и ако не тя,кой може да каже нещо вярно за мен

да ти предложи?

Че самочувствието ти е с покритие, кое. И нали си на 12.. още не си тийнейджърка

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    ako e za broika po4vai zaribqxki v irc ili saitove za zapoznanstva.no tva e t1po.trqbva gadjeto ti da ti e gadje za6toto se xaresvate i tova 4e ste gadjeta da e prosto estestvena formalnost a ne glavnata ideq
    Lele,abe tq e samo na 12 !!!

Kym avtorkata,abe to verno,che chovek e na tolkova na kolkoto se chyvstva,no da ne zabravqme che na dupeto ti vse oshte pishe - prokuror!
    A qui

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си