- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гджета?!?
Пхах.......ако знаеш кфа съм няма да говориш така.
А първо си погледни подписа и се замисли дали ти няма да си така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
А и си имам достатъчно приятели и мн добри родители,за да не ми позволят да направя такава тъпотия.![]()
![]()
![]()
И съм сигурна че след 2 години ще си имам гадже и няма да има нужда да правя тия неща.за които ти ми говориш.![]()
![]()
![]()
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Ей, я по-спокойно!И аз бях така кат бях колкото тебе :P Да знаеш, че като тругнеш с някого без да го харесваш, тръпка- няма, няма смисъл!И стига спорихте за глупости, кой- каъв ще е!
първо си само на 12 а имаш любовна история с няколко човека.добре няма лошоама за 4 дни си фанеш някой звучи не лигаво ми мега лигаво.незнам ти искаш се показваш с този човек (нормални желания за годините ти) но за 4 дни ще изглеждаш лесна за момчето според мен де... а иначе излизай повече и ще намериш някой който да ти върже
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Еххх по- малко страстии аз така като бях като тебе и се си мислех, че е кофти като си сам и ми се искаше ваканцията да не е каква да е
много тъпи мисли... нищо не ства на сила, живота си върви и от опит мога да ти кажа че най-най-най- хубавите неща стват супер неочаквано, нито по план нито по желание.. те просто се случват! Мисля че за всичко трябва време
Успех и весело лято! (макар че мисля че без гаже няма да се срути света.. тепърва ти предстят и кандидатстване и нови запознанства и гимназия... и още много весели лета )
![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
На 12 се оплакваме от липса на гаджета, хайде на 5 да се оплакваме от липса на цикъл (примерно)! Пфу, понякога на човек тези детски истори му идват в повече...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ее сега как сички почнахте да я нападатене знаете ли че времето ни е такова че тя в 6 клас и вече е закъсняла много с материала
... тцтц
та къде? запиши се в българския младежки червен кръст там доста хора ще срещеш ... или ползваи саитове за запознанства.. . почни уроци по танци волеи .. излизаи бе запознаваи се с хора няма се запознаеш с никои ако седиш у вас и спиш ..![]()
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Браво,аз съм на 15 и съм имала точно..0 гаджетаЩе си намериш,за къде бързаш
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Лигава работа.
Детска работа е това с предлагането.
Смешна работа е това за една седмица.
Don't tell me what I can or can't do !
Аз тренирам танциПървоначално написано от [b
Оффф... боже на 12 си, а вече се притесняваш, че нямаш гадже! А аз дет съм на 15, нямам гадже и не съмс е целувала дори?!
Хм.. и аз като малка си мислех, че като се държа с някой за ръчичка сме гаджета. За къде си се разбързала? И въобще защо всички толкова бягате от детското в себе си и искате да сте "големи"? Не че на 12 не можеш да изпитваш истински чувства но.. за мен да си имам гадже означава да имам истинска и пълноценна връзка, което на твоята възраст не се получава. Живей си безгрижно, докато все още можеш =]
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ОМГ...т'ва е по темата от мен...
Леле ама тя вече е жена ... скивай само как раздава правосъдие, че и приятелка довела за подкрепа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Личи си колко си акълна... ама дреме ми за тебе... и па на всичкото от горе... с самочустврие... не знае за кфо става на въпрос ама ... "не ме познавате"... с това което пишеш ... ВС те разбраха споко
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Честно да ти кажа невярвам да си на 12![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Е добре деПървоначално написано от Iv4eTy
скоро ставам на 13
![]()
![]()
![]()
Не вярвам да сте ме разбралиПървоначално написано от cS_LaMeRkA
![]()
![]()
![]()
А и имам акъл да личи нали...
Ми много ясно че ще съм със самучуствие,а за разлика от твото моето си има покритие![]()
![]()
![]()
Нали се сещаш, че не ти си тая която може да го каже тва![]()
Кое точно?Първоначално написано от Jus7__Me
1.Не съм жена,а тийнейджър,с тийнейджърско мисленеПървоначално написано от Mis_Lover_Lover
2.Не раздавам правосъдие.![]()
3.Много ясно,че ще доведа приятелка за подкрепа![]()
![]()
![]()
Все пак тя ме познава от 10 години и ако не тя,кой може да каже нещо вярно за мен![]()
![]()
![]()
Че самочувствието ти е с покритие, кое. И нали си на 12.. още не си тийнейджърка![]()
Lele,abe tq e samo na 12Първоначално написано от my baby love
!!!
Kym avtorkata,abe to verno,che chovek e na tolkova na kolkoto se chyvstva,no da ne zabravqme che na dupeto ti vse oshte pishe - prokuror!
A qui