- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гджета?!?
Кой????Първоначално написано от extreme_
![]()
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Не,не пише такаПървоначално написано от Erica
![]()
![]()
![]()
А на твоето какво пише - Не може да пише на кирилица!!!
Пък и аз се къпя всеки ден по 2 пъти и няма начин да пише нещо върху моето тяло![]()
![]()
![]()
Естествено че съм тийнейджър.Осведоми се какво значи това и тогава пишиПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
![]()
![]()
Мале, малката, наистина си много зле!!! тцтцтцПървоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Думичката тийнейджър идва от английския език! Тийнейджърската възраст започва от 13 годишна възраст и продължава до 19, защото 13 на английски е thirteen, 19 e nineteen, тоест - ЗАВЪРШВА НА ТИЙН. 12 е twelve, тоест няма ТИЙН! Надявам се да си разбрала обясненията ми за малоумни. Не си тийнейджър..... а глупавите ти постове така ме отчаяха, че чак се регистрирах!
Айде успех в търсенето на гадже! Още колко дена останаха???![]()
Ахаа.. аз да се осведомя значи...Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Ми айде давам ти шанса Ти да ме осведомиш кво значи "тийнеджър"
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ми ще те осведомя тогава.Идва от английски език и най-вече с този етап се означава крехката връзраст на човека (от 13 до 19години)че дори и до 22 год.Първоначално написано от Jus7__Me
А това че след няколко дена ставам на 13 значи че съм си тийнейджър
Нали писа, че си още на 12 кво ми се обяснявашПървоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
![]()
Да на 12 съм,но след няколко дена ставам на 13Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОСтавете детето, не виждате ли, че откровено ви показва среден пръст в скучните поучителни неразбиращи физиономии!На момичето му трябва гадже и точка. Все пак си е за лична употреба и това, че ще го използва погрешно дори и с упътване не означава, че трябва да разкривате тези простички егзистенциални истини, като например какво значи "тийнейджър"! Тцтц, лоши големи, лоши! Давай, дарлинг, имаш още един ден да оплетеш някого в мрежата на женските си трикове
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Боли ме.. и на 22 тийнейджъри няма. Има такива на по 22 които са на моя акъл (пък даже и на твоя) ама до колкото знам английски () 22 = twenty-two. A с гаджето кво стана? Намери ли си?
Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Че ти пък, след като не познаваш хората, откъде знаеш, че няма покритие самочувствието им? Или и те трябва да си водят дружка, която да ги защитава? Аз лично не бих го направила - какъвто и спор да имам, мога да се справя сама, да покажа, че съм достойна. Ясно твоето самочувствие пък колко е покрито, щом сама не можеш да го докажеш...
Искаш ли да знаеш откъде идва това недоволство спрямо теб? От там, че се правиш на голяма, а си само едно хлапе с жълто около устата още.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз дружка не съм довела.Тя просто има регистрация тук,чете ми темите и отговаря. :P
Аз не разбрах за кво трябва точно до 4 дена да си намериш гадже?!?! Да се изфукаш с него в даскало или кво??????
То няма лошо човек да има самочувствие, и на 12 години пак е нужно да има, но все пак имаш много по-малък опит от повечето хора тук, все още си едно нищо и не мога да схвана защо се правиш на по-веща?! Кво си направила толкоз в тоя живот???? Още си малка и не можеш да го разбереш, но след няколко години ще видиш, че проблемът ти е ужасно, ама ужасно тъп!!!!! То си личи колко ти е акъла по начина, по който все още разсъждаваш. Искала малката лигличка да си хване гадже. Пък какво ще е няма значение явно. Важното е да има там някой, който да наречеш гадже и вече ще си много важна пред другите.. А знаеш ли кво изобщо означава да си имаш гадже?!?! Думичките привличане и любов говорят ли ти нещо?!?! Аз като бях на 12 си играех на барбита, бе мама му стара!!!!! И бях с първото си гадже, щото го харесвах !!!!!! Днешните дребоси тръгват все по-надолу и по-надолу...
Уффф, направооооо много, ама много дразниш![]()
Първоначално написано от cS_LaMeRkA
+1 Saglasna sam ne 4e ne6y se mesq am ne trqa napada6 taka fsi4ki f smisal te malky ili mnoy ti daat nekfi saveti nqa zna4enie kfi sa i spored men trqa dan se zahva6ta6 s gadjeta ot tolkova rano f smisal predstoqt ti ispiti i t.n. am tfoq si raota![]()
![]()
![]()
Този свят с розов цвят той на кукли е боогат не оставяй ги сами,че и те са с души ...
Хах,каквото щете си говорете ама си намерих гадже,което много ама много харесвам и с него ми е много готино.Не можело за 4 дена да си намера гадже а?Да бе да :P :P :P
хаха лапищак
Първоначално написано от Say It Right
Хаха много смешноПървоначално написано от comics
Не си търси гадже просто,за да имаш.Ако нямаш такива намерения,а го правиш само за "фукане" недей.
А иначе в 6 клас освен училище не знам къде другаде може да си намериш...смисал аз явно съм била супер задръстена щото в шести клас не си спомням точно кво правех,но знам,че не ме пускаха да излизам насам натам.![]()
Не знам смешно ли е, или е трагично, но определено е реално!Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Не си търса гадже само за фукане.![]()
така е! Трябва ти за fuck-aнеПървоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
Да беПървоначално написано от comics
![]()
![]()
![]()
и аз т0ва казвам, мацеПървоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
![]()
И кво? Обичате ли се? Кога ше се жените?![]()
ако й отвърне ще се изкефяяяяяяяяяПървоначално написано от Big_JoJo
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)