.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 133 от общо 133

Тема: Гджета?!?

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Олеле... аз вдигам ръце
    =D>
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Re: Гджета?!?

Цитирай Първоначално написано от sLaDk0 b0nb0n4e
    Аз съм 6 клас и съм на 12 години.До сега съм имала гаджета,но нищо особено не е било.А сега от доста време не съм хващала гадже.В даскало никой не ми харесва,освен едно момче,обаче с него нямам шанс.И се чудя ако не в даскало,къде другаде ще си намеря момче.
    Как да го впечатля и да го накарам да ми предложи?Или ако сама му предложа ще изглежда ли така,че не мога да си намеря гадже и ми трябва на всяка цена.Моля помогнете.Искам до края на учебната година (тоест още 4 дена) да си намеря гадже.
    abe na 12 kakvi gadjeta, kakvi 5 leva q si igrai na jmichna i ne postvai takiva tupi temi ...
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

абе хора слезте малко на земята ! Кво се учудвате , че момиче в 6 клас иска да си хване гадже .. много от приятелките ми първият им път е бил когато са били 5 или 6 клас ..

Ааа относно въпроса : тъпо е ей така да си хванеш гадже без да го харесваш нито той теб .. изчакай да намериш някой към който имаш чуства

Цитирай Първоначално написано от cute_like_hell
    .. много от приятелките ми първият им път е бил когато са били 5 или 6 клас ..
    Вярно, че първия ми път беше сравнително рано, но това вече е прекалено
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Remini написа:
    Аааа доколкото знам има детски дискотеки...Потърси си късмета там !

Не съм дете
    Напротива,дете си! На 12 си дете!Дори нямаш лична карта още,кво да си ?Много се дразня от такива изказвания.Явно и ти спадаш към така наречените "кифли".

Абе хора сега разбирам!Момичето иска да си хване гадже до 4 дни,защото тогава сигурно ще прави 13 и ще стане тийнейджър!Нали каза в предишни постове,че скоро ще прави 13..

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Авторката на темата - Честито!Успя да се докажеш като много тъпо 12 годишно парче !Евала ! Айде радвай сега и да целунеш по челото "гаджето" си от мен !
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    В АдА
    Абе на 12 не му е времето ама айде на всички ни се е искало,но по добре се разхождай с приятелки играйте на нещо играла съм на жоменка когато бях на 14 .Има време споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си