- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Извинение...изненада...
Значи сгафих в отношенията с приятеля ми.В смисъл, не че съм направила нещо, а просто твърде рядко му показвах, че го обичам и държа на него. Просто ми беше твърде натоварен период и така се получи. В следствие на което той реши да се разделим. Знам, че ме обича, просто се държах като глупачка и искам отново да сме заедно. И искам да ви помоля за някакви идейки за изненада, с която да му покажа, че съжалявам и, че много го обичам.![]()
![]()
...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...
малко повече инфо и помагам веднага (ако мога де )
засега мога само да ти кажа: поговори лично с него...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
хммм...нз в каква насока да са, но по принцип той е романтичен и чувствителен...Мислех си да украся някое местенце с балони във формата на сърца, но като се позамислих по.добре май няма как да станеТрябва чрез тази изненада да му напомня колко мн го обичам
нз дали това беше достатъчно, но ако има нещо ще отговарям
![]()
Заведи го на някое място,което ви носи общи спомени.Можете да хванете влакчето за един ден и да отидете до съседно градче,там никой няма да ви познава и е много романтично.Подари му клипче с ваши снимки и любимата ви песен,подари му някоя картичка.Първоначално написано от sLaDkA_6mAtKa
Идета за някой друг град е много хубава, но просто няма как да се осъществи, понеже ми е сърдит, а и няма как да отиден някъде извън града. Но при първа възможост ще го направя. Много благодаряПървоначално написано от love^veselka
![]()