.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Извинение...изненада...

Значи сгафих в отношенията с приятеля ми.В смисъл, не че съм направила нещо, а просто твърде рядко му показвах, че го обичам и държа на него. Просто ми беше твърде натоварен период и така се получи. В следствие на което той реши да се разделим. Знам, че ме обича, просто се държах като глупачка и искам отново да сме заедно. И искам да ви помоля за някакви идейки за изненада, с която да му покажа, че съжалявам и, че много го обичам.
    ...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...

малко повече инфо и помагам веднага (ако мога де )
    засега мога само да ти кажа: поговори лично с него...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    малко повече инфо и помагам веднага (ако мога де )
    засега мога само да ти кажа: поговори лично с него...
    не винаги разговора помага. Дай информация и ще спретнем нещо

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

хммм...нз в каква насока да са, но по принцип той е романтичен и чувствителен...Мислех си да украся някое местенце с балони във формата на сърца, но като се позамислих по.добре май няма как да стане Трябва чрез тази изненада да му напомня колко мн го обичам нз дали това беше достатъчно, но ако има нещо ще отговарям

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_6mAtKa
    хммм...нз в каква насока да са, но по принцип той е романтичен и чувствителен...Мислех си да украся някое местенце с балони във формата на сърца, но като се позамислих по.добре май няма как да стане Трябва чрез тази изненада да му напомня колко мн го обичам нз дали това беше достатъчно, но ако има нещо ще отговарям
    Заведи го на някое място,което ви носи общи спомени.Можете да хванете влакчето за един ден и да отидете до съседно градче,там никой няма да ви познава и е много романтично.Подари му клипче с ваши снимки и любимата ви песен,подари му някоя картичка.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_6mAtKa
    Заведи го на някое място,което ви носи общи спомени.Можете да хванете влакчето за един ден и да отидете до съседно градче,там никой няма да ви познава и е много романтично.Подари му клипче с ваши снимки и любимата ви песен,подари му някоя картичка.
    Идета за някой друг град е много хубава, но просто няма как да се осъществи, понеже ми е сърдит, а и няма как да отиден някъде извън града. Но при първа възможост ще го направя. Много благодаря

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си