.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: 4удя се....

4удя се....

има едно мом4е което се държи мн мило с мен,казвал ми 4е мн ме харесва и мн др работи.държим се за ръце,гушкаме се,говорим си и т.н. и аз мислих 4е ще тръгнем.оба4е скоро разбрах 4е пред др хора той казва 4е не изпитва нищо,4е изобщо не ме харесва...и само някви простотии.и аз просто не мога да повярвам щото наистина се държи уникално добре пред мен и ми говори невероятни неща...незн и аз кво да мисля щото пък съм сиг за тва дето го е разправял аз мн си го харесвам....но незн що пред др говори така.и когато го попитах той по4на да ми дава някви тъпи извинения и по4на да извърта нещата...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    явно лъже
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    In Devil's Castle
    може да го е срам от това,което изпитва към теб или просто да го е срам от теб....не ви познавам,не знам ...
    someone else...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    на твое място бих го попитала в прав текст,а ако извърти темата,бих го засекла и така бих го напраила за две стотинки. замисли се:как харесваш 4овек,който ти се подиграва в лицето?
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    явно лъже
    Може хората да лъжат
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    Велико Търново
    popitai go i 6te rabere6.
    Руса кукличка

Re: 4удя се....

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    има едно мом4е което се държи мн мило с мен,казвал ми 4е мн ме харесва и мн др работи.държим се за ръце,гушкаме се,говорим си и т.н. и аз мислих 4е ще тръгнем.оба4е скоро разбрах 4е пред др хора той казва 4е не изпитва нищо,4е изобщо не ме харесва...и само някви простотии.и аз просто не мога да повярвам щото наистина се държи уникално добре пред мен и ми говори невероятни неща...незн и аз кво да мисля щото пък съм сиг за тва дето го е разправял аз мн си го харесвам....но незн що пред др говори така.и когато го попитах той по4на да ми дава някви тъпи извинения и по4на да извърта нещата...
    Зависи и от възрастта в която сте 2-мата
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Re: 4удя се....

Цитирай Първоначално написано от veile
    Зависи и от възрастта в която сте 2-мата
    на 16

Говорете бе хора, говорете. Нека ти каже всичко сам. А ако и теб излъже можеш и сама да си направиш изводите.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    По-добре го попитай може просто да е срамежлив за да ти каже всичко сам
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi ti si go popitala toi e dal tupi obqsneniq,zna4i ima ne6o,pitai go pak,a i,koi sa horata,koito sa ti kazali,kakvo e govoril?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Баба ми е врачка и аз имам някви способности...Дай ми само егн-на него и на него...Абе дай ти на колко си и той н а колко и ще ти кажа кой кво чувства....Ииии може да бутнеш някой друг лев...
    Не бе виж сигурно си на около 12-13-14....Щото имам чувството че си твърде повърхностна...
    дай години и пак ще ти кажа

Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Баба ми е врачка и аз имам някви способности...Дай ми само егн-на него и на него...Абе дай ти на колко си и той н а колко и ще ти кажа кой кво чувства....Ииии може да бутнеш някой друг лев...
    Не бе виж сигурно си на около 12-13-14....Щото имам чувството че си твърде повърхностна...
    4е аз отде да му знам ЕГН-то
    и не мисля 4е съм повърхностна само щото се съмнявам 4е накой ме лъже

този човек не те харесва достатъчно не те и заслужава щом неможе да си признае истината каквато и да етя.намери си друг защото едва ли ще излезне пълноценна връзка между вас..
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    4е аз отде да му знам ЕГН-то
    и не мисля 4е съм повърхностна само щото се съмнявам 4е накой ме лъже
    Не исках да кажа чеее де да знам може би твърдо лесно се доверяваш ли и аз незнам как да го кажа...Ако примерно те харесва,но го е срам да си признае пред другите или пък не те харесва и се държи мило ,защото......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си