- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вижте този рус цвят
Ами така си е всеки си има свое мнение и вкус!Аз се изрусих наскоро и да ти кажа никак не беше лесно да постигна цвета които исках,понеже е доста трудно.Първо си купих боя за коса на гарниер най светлия цвят а косата ми беше кестенява да не кажа светло кестенява,и като се боядисах стана риЖaва ,супер нищо не стана ама след това една приятелка на майка ми каза да си купя обезцветител за коса.Че така и направих де...то представлява един светло син прах и си купуваш едни неща дето се разтваря праха в тях и мажеш на цялата коса.....после като се изкупеш изсушавяш се и чак тогава боядисваш с какъвто цвят искаш...мога да ти пратя снимки ако искаш моята не е бяло руса ама пак си ми харесваУспехчета
![]()
I have lost contact with my soul....
Tozi cvqt koito iska6 e bqlo ruso i dosta trudno 6te go postigne6 no vse pak ne e nevazmojno.Ako friziorat ti e dobur 6te polu4i6 cveta , koito taka jelae6!!!![]()
![]()
![]()
zashto si misli6 4e kosata i e 4erna moje da e bila rusa i da si e ostavila samo toq ki4ur; pПървоначално написано от za6to_vse_na_men;((
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Толкова русо се прави с блондор смесен със платинено руса боя. Правиш го, след 3 дена пак. Процедурата се повтаря няолко пъти![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
И аз искам подобен цвят (малко по - тъмно, де), но и аз не го постигам все още (моето е умишлено, защото не искам да си горя косата и го правя постепенно). Тайната е в многото супри. Гориш докато стане в цвят слама (сериозно говоря!). Тогава си вземаш боя по избор в цвета, който си си избрала (забрави безамонячните и билковите, прекалено са слаби) и боядисваш често, най - малко на 15 дни, защото изпуснеш ли си корените по - дълги и няма да успееш да ги оеднаквиш с останалата коса (това последното е от опит). Успех!
Моят съвет към всички жени , които имат проблеми с топлите рижави и жълти тонове на косата си , като професионален фризьор е да използват матиращ шампоан за тази цел .Той перфектно матира жълтото . Аз си го купувам най- евтино от този оналайн магазин http://zakosata.com/shampoani-boqdis...h-color-silver