.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Вижте този рус цвят

Значи хора преди време се изруих,но косата ми става все няква жълта или си е пак няква кестенява..бе не е цялата руса,има си ми е кестеняво даже много..сега ползвам тоя балсам за матиррне на руса коса и става сива но не е такава каквато желая.Вижте този рус цвят на тая мацка,а нейната коса е черна..как го е постигнала..искам точно такъв цвят а косата ми е кестеняво сива пф http://i.data.bg/08/06/09/996069_orig.jpg

Редактирано от Цвети, съгласно 1-ва точка.
    баница царицъъъ (rofl)

Мега фен Аватара на Spider4eto
    първо трябва да се обезцвети с перхидрол, което много гори косата и чак тогава да я боядисаш

Но аз до сега махах перхидрола с този балсам щото ми беше жълта косата..а даже тя си е кестенява сега..все като боядисвам,само отгоре е руса а всичко друго кестеняво.. все не ми хваща другаде хем много слагах пфф
    баница царицъъъ (rofl)

Как ще стане това обезцветяване с перходрол..аз досега се чудех как да го махна понеже ми беше жълта косата.. немога да се оправя с тази коса..защо не е руса и не стои руса когато я боядисам а става жълта а на другите места кестенява както си е пф
    баница царицъъъ (rofl)

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az na tova bqlo-ruso mu vikam "tupo-ruso" 6toto vsi4ki folk ZVEZDICI sa s tozi cvqt

що не си отидеш на фризиор най добре ще те направи не да си гориш косата, още повече с некфи нешта...
    CuZ ThE VoDkA`s RuNiNg oN eMptY I cAn`t StaY sObEr iF iT`s OvEr !!!

Re: Вижте този рус цвят

Цитирай Първоначално написано от za6to_vse_na_men;((
    http://i.data.bg/08/06/09/996069_orig.jpg
    омфг кво е тва чудовище?
    Иначе по-добре бегай на фризьор.Виж той какво прави и след това ще можеш сама.

Град
    в съня на елфите
    Само фризьор може да ти направи този цвят и то с платина, защото знае точно колко да я държи на косата ти, според ефекта, който искаш. Няма смисъл сама да си хабиш косата в напразни опити

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    пффф кфо още 4акаш ми не идеш на фризиор ?!?!?
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    ... Some happy place ...
    Shto ne zemesh da otidesh na frizior we ... mnogo e trudno da se setish , che akto se boqdisvash sama nishto nqma da postignesh ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Ъъъ , не знам защо , но това цвят ми се струва доста долнопробен . Май най-добре ще е да не правиш експерименти с косата си , ако искаш да я запазиш здрава и хубава .... Ама , ако си толкова навита да приличаш на фолк певица в България има достатъчно професионални фризьорски салони , които можеш да посетиш .

Kakvo tolkova mu haresvate na toq cvqt.. Stana banalen veche.. e, vseki si ima vkus, de.. no... ima tolkova po-svegi tonove.. Po - dobre izberi neshto gotino.. Mn e obezlichavashto tva ruso-bqlo...
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    мхм,сама няма да го направиш така!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Добрич :o)
    Недей!Просто недей!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    фризьор, мила, фризьор му е майката когато си правиш за 1-ви път такава прическа
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от radito
    фризьор, мила, фризьор му е майката когато си правиш за 1-ви път такава прическа
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе кво й се карате?тя ви пита как да постигне този ефект не дали на вас ви харесва

Каква е разликата между перхидрола и кислородната вода...или май аз нещо не съм доразбрала?

И досега нямаше и едно мнение точно по въпроса на момичето...

Много зависи от това, с което си си изрусила косата - само и единствено с обикновенна боя няма да стане бяло русо, в това съм се убедила лично. Трябва и блондор или за по-лесно си взимаш боя, която освен оцветителя съдържа и сини прахчета (блондор). Palette имат такива нюанси. Аз лично съм се боядисвала с нюанс номер 100 (скандинавско русо), което изсветлява от 4 до 6 тона. Получи ми се доста приличен цвят. В общи линии трябва да търсиш най-светлия номер боя от дадена серия, на чиято опаковка да пише, че изсветлява с поне 4-6 (Palette Natural Colors) или 6-12 тона (Palette XXL Color).
    Когато стане бяло руса пак ще има лек жълт оттенък. За да го премахнеш си вземи една черна боя. Когато се къпеш, след като си измиеш косата, я поливаш с двулитрово шише с разтворена в него около 1-2 (малко количество) капки боя (само от тубичката с цвета, в никакъв случай недей да слагаш окислител!!!) без да изплакваш. С времето ще налучкаш точния вид консистенция. Звучи странно, но така ще убиеш жълтия оттенък и косата ти ще стои пепелява, едно нанасяне издържа до 1-2 максимум 3 измивания.
    Ако все пак горната схема ти се струва доста сложна си вземи от шампоанчетата на Prestige за сребрист оттенък. Тях не съм ги ползвала, не мога да изкажа обективно мнение.
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    мхм,сама няма да го направиш така!

+1 аз сама в домашни условия не смея никакви бой да ползвам,фризьорката най-добре знае как да се получи,защото не всяка боя може да се хване на естествения цвят на косата ти и се получават ужасни цветове и по някой път петна

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Яко перхидрол му е майката на тая прическа специално

Но направиш ли си, трябва постоянна поддръжка - да не допускаш тъмни корени, да се грижиш за цвета... таак, че си помисли да ли си заслужава.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

на фризьор ... иначе перхидрола му е майката

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Трябва да си много тъп да си боядисаш косата в такъв цвят.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от anitta
    Ако все пак горната схема ти се струва доста сложна си вземи от шампоанчетата на Prestige за сребрист оттенък. Тях не съм ги ползвала, не мога да изкажа обективно мнение.
    Успех!
    недей да си взимаш от БАЛСАМА на Prestige особено както се боядисваш от скоро.Казвам ти го от личен опит..вече 4 години съм пепеляво русо и си имам на идея за какво става на въпрос
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от didivid
    Трябва да си много тъп да си боядисаш косата в такъв цвят.
    така ли?А ти трябва да си още по - тъп.Аз питам за цвета,а не дали съм тъпа за дето искам да се боядисам така.Всеки си има мнение бe,като не ти харесва нищо не мога да направя,на мен ми харесва и точно за това питам
    баница царицъъъ (rofl)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си