- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Белег,Премахване?!
Здравейте , първо искам да попитам дамите дали се кефят на белези
Второ че имам белег , тоест 2 на рамената отзаде , но единия почти не се вижда! Белега е доста голям , от изгаряне доло горе диаметър 5 сантиметра , и не стои добре според менНякой би ли ми казал възможности за премахване освен лазерно(бях чувал за някакви мазила) , и какви странични ефекти могат да възникват ако го премахна
![]()
Абе въобще има ли смисъл да се занимавам с него :P
Според мен, няма смисъл![]()
Контратубекс
a4ezara
МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 3:24 pm Заглавие:
Контратубекс
Да,даваха го по една реклама че заличава белези,пробвай,само че мисля че е скъпичък...
ползвала съм и то няколко месеца.НЕ действаПървоначално написано от la4ezara
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
хмм... аз пък го ползвам и белега ми на кръка, който е доста голям изчезва. струва към 4-5 лв. май. И малко информация - белегът всъщност е наслоена кожа, контратубекс изстънява слоевете на кожата и се получава нещо като обелване. Така че от време на време, примерно веднъж в седмицата, трябва да си потъркаш белега белега с ръце или гъба, за да паднат мъртвите клетки.
здрПървоначално написано от midle
на първо място никакъв "контратубекс" (освен ако по мн спец причина не държите вашият фармацефт да почива пак на хаваите)- с парите за него можете да си купите два чувала лук/кромид, да цедите сока(което е и основната му съаставка) и една година да се налагате с него. вятър работа....!
ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!
каква е даваността на изгарянето?
степен?
топография/разположение на огнищните точки/?
с какво е лекувано?
изгаряне от/със какво? - течност, газ, плазма - контактни на дермата или не?
Надали някой си е правил труда да търси каква е даваността на изгарянето и степенПървоначално написано от batkodoki
и едва ли някой ще почне за изтисква кромид лук върху себе си - аз съм изключително доволна от контратубекса. От няколко месеца го ползвам и белегът значително е избелял. по-добре да чакаш 1 година, отколкото цяла вечност!
няма лошо мило МомичеПървоначално написано от la4ezara
нали фармацията трябва да живее от нещо,
но спец в посочения препарат има следи от хепарин и вс останало със сок от кромид лук.
с калкулатор в ръка всеки би могъл да сравни кое му е икономически изгодно!
nz kakvo da kaja - no nai-dobre 6te e da se posavetstva6 s dermatolog uspeh!![]()
май майПървоначално написано от zorikost90
![]()
Абе да ви кажа зависи от човека,аз неска 2 пъти се намазах на 1 много стар белег който ми е още от малка и сега забелязах,че започнал да изчезва тъй че купи си контратубекс и пробвай![]()
Добре, бе.. Най-запознатия в тази област от всички във форума, а именно Баткодоки те пита нещо, а ти кво?! Все едно не го забелязваш.. Баси хората сте, честно..Първоначално написано от midle
na4i i az imam izgarqne ama e na kraka. maja se s" stqga6t losion protiv stareene na NIVEA S Q10plus" ,no otskoro i zatova ne se e mahnal celiq
Стягащ лосион против стареене??? С това белези премахват ли се??![]()
![]()