.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Искам да чуя вашето мнение

Zdraveite,
    Eto go i moqtproblem,iskam da kajite kakvo mislite,no bez ebavki i rogatni,MOLQ!! S priqtelqt mi hodim ot pochti 6 meseca i super mnogo go obicham-toi syshto.No kato izliza s priqtelite si i se vijdat s dr momicheta ei taka sluchaino naprimer ako se vidqt i vse si mislq,che shte se zaribqva s nqkoi neznam zashto taka vse edno ne mu vqrvam...super typo mi stava i na nego i se karame...Znam ,che naistina me obicha ,noo neznam zashto taka.. vse si mislq,che shte mi izneveri.. ponqkoga naistina revnuvam bez prichina..i ne moga da go promenq i na men ne mi haresva...Kajete kakvo mislite PLS [/img][/url]
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

mi da revniva sam naistina .. i znam ,che ne mu haresva..na nikoi ne mu haresva,no ne moga da go promenq.. ;( Pf...
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

miii nee ddz..nqkolko patio se zasicha s bivshata si i na mene mi stava typo neznam zashto...i nqmam predvit tova smisal.. te vsichki momcheta sa taka kato vidqt nqkoq gotina macka ii "oo bahti qkiq zadnik deto ima" i zakvo moje da si mislqt...of abe ne moga da go obqsnq tochnoo...of nz;[

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ако вярвам в чувствата му няма смисъл да го ревнуваш..... според мен човек не ревнува,защото обича, а защото го е страх да не изгуби любовта на човека до себе си
    вярвай му повече и поговорете, това ще се успокои )

Mi govori li sme mnogo vinagi mi kazvala ,4e me obicha mnogo,samo mene i az znam,4e e taka,no na sledvashtiq pyt otnovo e taka... inache FreeSpirit do nqkade si prav/a

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Издебни го, както в прелюбодейци
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Ами може да е въз основа на това, че да речем изпитваш такова голямо щастие за 1-ви път в живота си. Това те кара да си недоверчива - "Възможно ли е да се случи на мен?" и просто започваш да се съмняваш... Погледни от тази гледна точка, мисля, че дава решение

Град
    Ha MopeTo (sun)
    който ревнува-не заслужава.страх те е да не го изгубиш,но ако продължаваш така,може и това да се случи
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен Аватара на Chacho
    Айде бе.. то никой не заслужава. Всички ревнуваме малко или много, когато сме в тийнски връзки. Не всички го показваме, защото често е дразнещо. Зарежи притеснението,момиче.. И да тръгне да се зарибява като излиза с приятели (съмнява ме доста..) , то все пак е избрал теб и шанса за онова, най-вероятно не съществуващо момиче с него, да ти стане конкуренция е 1 на... е не мога да броя до толкова.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    който ревнува-не заслужава.страх те е да не го изгубиш,но ако продължаваш така,може и това да се случи
    точно.
    ако продъжаваш така най много найстина да ти изневери в една връзка няма ли доверие няма и бъдеще пък той като излиза със преятели излизай и ти със твойте приятелки какво толкоз.

ми заключи го у вас да не бяга. :P
    сега сериозно иа з съм малко така, не много ревнин нос е пак си имам малко притеснение и съмнения.
    Войни на Тангра

Ако наистина те обича няма да ти изневери. А като го ревнуваш толкова ти го задушаваш и малко или много по подтикваш да направи точно това, което не искаш. Остави го да диша. Ако те излъже значи не е за теб....
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    При мен се случи същото но щом казваш че се обичате взаимно значи няма място за притеснения
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

О я стига, ревността съпътства любовта, разбира се ако е в малки количества, а не да се превърне в мания за преследване и да се звъни по телефона през 5 минути за разпит. Нормално е и да те е страх да не го загубиш, никой не е чак толкова уверен.
    Както ти казах, ти си ревнувай, но не му вдигай скандали и не му се сърди за това, че е излязъл с приятели примерно. Всяко нещо трябва да е в границите на нормалното.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    people`s wet dreams
    Не го ревнувай Той когато поиска да го направи може да ти изневери. Просто вярвай в него , а ако ти изневери значи не заслужава да бъдете заедно

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ако му нямаш доверие и предполагаш, че ще предпочете друга, значи ти е позволено да го ревнуваш. Имаш ли му доверие? Или си просто с него ей така, да го наречеш "мой", без да има право дори да размени 1-2 приказки с друг/а? Недей така, контролирай се малко. Ако знаеш, че не те лъже, щом ти говори за чувствата, защо се шашкаш толкова?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Радвай се,че е избрал теб..ако не те обичаше одтавна да те е зарязал..мисля ,че няма смисъл да му вдигаш скандали,без да си сигурна.Имайте си доверие,за да не се разделите
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

e az ne go revnuvam chaak tolkowa...ama kato znam kakvi kurvichki ima...ii...
    blagodarq za otgovorite

ми и аз понякога съм така...но по принцип когато ревнуваш озна4ава 4е се съмняваш в себе си и в 4увствата на парктниора си-виж това може да ти помогне
    http://intimno.rozali.com/revnost.html

На това му се вика ревност,както казаха хората. И аз съм същата. Нема оправия това.Колкото и да твърдиш,че ще се промениш,не става.Просто винаги отвътре нещо те човърка.

DAA tochno...daje i az se draznq taka,no ne moga da go promenq...sigorno mi e gen
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Продължавай така и ще имаш повод.

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    ми и аз понякога съм така...но по принцип когато ревнуваш озна4ава 4е се съмняваш в себе си и в 4увствата на парктниора си-виж това може да ти помогне
    http://intimno.rozali.com/revnost.html
    mnogo e interesno i pravilno..pomogna mi donqkade da poosmislq neshtata Blagodarq ti
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Разделете се.Това мисля. Ако му нямаш доверие и го ревнуваш без причина това съсипва не само връзката ви ами и вас...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Миии няма лошо да ревнуваш,но в умерени количества...Защото предполагам че няма да ти е хубаво един ден на него да му омръзне от твоята ревност и всичко да свърши....Имам предвид да се контролуираш до колкото е възможно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си