- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да чуя вашето мнение
Не се притеснявай толкова,защото така само ще си съсипеш нервите за нищо.Нормално е да се вижда и с други момичета,особено ако са в една компания или нещо подобно,няма как да го затвориш в скафандър и да е само твой,не го задушавай!Имай му повече доверие,за да не стигнете до момента,в който той ще ти каже-"Прекалено много ме ограничаваш,не мога да продължавам така!"Не мисли толкова за другите момичета,радвай се на времето,което прекарваш с приятеля си!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ако наистина е сериозен се замисли над това, защото никой не иска ревниви к*ч**.
Don't tell me what I can or can't do !
ревността и любовта вървят ръка за ръка даже без ревнест е скучноно в граници не е нужно да вдигаш скандали за всичко,защото ще дойде момент в който на приятеля ти ще му стане много и...... айде успех
Толкова пъти съм се разделяла заради ревността и прекалено богатата ми фантазия... Дай му свободата да си живее живота,а ти му бъди опора и подкрепа. Нека си излиза с който иска. Времето ще покаже дали сте един за друг и ако ти извърти номер с друга,поне ще знаеш,че ти си постъпвала правилно,като си му давала свободата,от която има нужда всеки мъж и жена, а той е пълния олигофрен
успех![]()
Smile!?
тази ревност..просто си такава .. гледаи да не го покаваш защото не мисля че му нямаш доверие че да се съмняваш в него
сдържаи се и нищо не казваи ... е каваи де ако видиш че има повод
![]()
Vsichkite ste pravi...Znam go tova dori ponqkoga se useshtam i si vikam "abe q stigaa toi meobicha i nqma da mi izneveri,pak ako go napravi znachi,ne me zaslujava,nqma da go revnuvam i t.n..."no na dumi samo e taka inache pak si go revnuvam... no naistina me istrah da ne skusa s mene zaradi tova,zashtoto naistina shte mu pisne.Shte se opitam da se promenq...ii shte vidim kakvo shte stane..![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..