.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    Terra incognita!
    Не се притеснявай толкова,защото така само ще си съсипеш нервите за нищо.Нормално е да се вижда и с други момичета,особено ако са в една компания или нещо подобно,няма как да го затвориш в скафандър и да е само твой,не го задушавай!Имай му повече доверие,за да не стигнете до момента,в който той ще ти каже-"Прекалено много ме ограничаваш,не мога да продължавам така!"Не мисли толкова за другите момичета,радвай се на времето,което прекарваш с приятеля си!Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    София
    Ако наистина е сериозен се замисли над това, защото никой не иска ревниви к*ч**.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    pz city
    ревността и любовта вървят ръка за ръка даже без ревнест е скучно но в граници не е нужно да вдигаш скандали за всичко,защото ще дойде момент в който на приятеля ти ще му стане много и...... айде успех

Град
    София
    Толкова пъти съм се разделяла заради ревността и прекалено богатата ми фантазия... Дай му свободата да си живее живота,а ти му бъди опора и подкрепа. Нека си излиза с който иска. Времето ще покаже дали сте един за друг и ако ти извърти номер с друга,поне ще знаеш,че ти си постъпвала правилно,като си му давала свободата,от която има нужда всеки мъж и жена, а той е пълния олигофрен
    успех
    Smile!?

тази ревност.. просто си такава .. гледаи да не го покаваш защото не мисля че му нямаш доверие че да се съмняваш в него сдържаи се и нищо не казваи ... е каваи де ако видиш че има повод

Vsichkite ste pravi...Znam go tova dori ponqkoga se useshtam i si vikam "abe q stigaa toi meobicha i nqma da mi izneveri,pak ako go napravi znachi,ne me zaslujava,nqma da go revnuvam i t.n..."no na dumi samo e taka inache pak si go revnuvam... no naistina me istrah da ne skusa s mene zaradi tova,zashtoto naistina shte mu pisne.Shte se opitam da se promenq...ii shte vidim kakvo shte stane..
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Това ви е масов проблем на момичетата, не е само твой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си