Цитирай Първоначално написано от KristinDiana93
Цитирай Първоначално написано от just smile =
]
Цитирай Първоначално написано от KristinDiana93
I waited for you today....but you didn't show ... i needed you today ...so where did you go ? You told me to call , said you'd be there....and no i haven't seen you .. are you still there ? I cried out with no reply and .. i can't feel you by my side , so ... i look and what i know you're here and i'm never......alone..!! And all i care is to see you ... and i can't explain why !! Such a deep love , you've placed in my life ..! You're part of me , i trust you......
Ау това много ми хареса! Много ме натъжи.... И да,надявам се повече хора да го разберат...Защото когато нещо,което дори не е "било" свърши...тогава боли много повече,защото си с оставаш с въпросите...Не знаеш какво е можело да бъде,Ами ако загубиш една голяма любов... Просто не си заслужава-един път се живее и трябва да е пълноценно.Не трябва да се поддаваме на страха от отхвърляне.... не си заслужава....

radvam se 4e ti e haresalo , i an men tova koeto kaza mi haresva
Радвам се Да,всичко е много по-достоверно когато го подкрепиш с пример от личния си живот както напавих аз....и съм сигурна че от сега нататък няма да чакам да падне космоса за да призная за чувствата си на някой...съветвам и другите да направят така,защото след това болката е неописуема....