- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Който може да дава савети ...
така ... има едно моми4е коетоо супер много я оби4ам (не си мислите 4е съм някво лапе дет незнае кво е да обича6 и тн .. ) тя също ме оби4а но ... ето тук идва но-то :Д но наскоро заминах за Ирландия ... и така сега сме разделени от достаа километри ... та това за което искам да ме посаветвате е : да прод. ли напред тоест да я забравя( бтв аз се връщам в бг почти всеки месец за по седмица 2 ако това променя нещо от вси4ко това ) та , има ли смисал с нея да продължаваме така или връзката по интернат и "4естото връщане" може да не променят много нещата ут преди ... давайте вашите мнения ...![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Спорет мен недей къса със нея щом си идваш толкоз честно не виждам смисал да късате пък и щом се обичате не виждам що си се настройл за раздяла.не прави пребързани действия после да не съжеляваш със времето ще разберете дали ще издържите или не
щом като 1/2 от времето си в БГ, за какво да късате?
Първоначално написано от Say It Right
напълно съгласна..Първоначално написано от comics
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Това няма да е пълноценна връзка според мен, но както си решиш.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Недейте да късате обичайте сеепък и щом една,две седмици си си в България,все пак ще се виждате
100% съм съгласнаПървоначално написано от amour4eto
Да живее любовта!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Няма смисъл да се разделяте. Все пак се виждате сравнително често.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не я оставяйдори и така пак важното е че се обичате може тя да е твоето щастие жената на животати не я изпускай така мисля аз
![]()
![]()
Успех!
))))))))))))))))))))))))
Постави въпроса, дали в бъдеще ще живеете заедно. Ако още не сте на този етап, да говорите за това, тогава ходи още малко с нея, докато вече може да я попиташ. 10 Клас съм, един приятел замина за Канада от класа ми, а имаше гадже тук. 2 години ходиха, доста зряла двойка са и сега приятеля, понеже има дооста добре платена работа е решил, че ще и плати билета до Канада и ще живеят заедно. Получават се нещата, просто трябва да имате силна връзка. Тя сигурно ще замине при него след 2 години, така че още има време. Знам, че и за миг си не е помислила, да му изневери.
ПП: Не си мисли, че всяко момиче е толкова лоялно. Може твоята половинка да е страхотен човек, но всеки си има нужди. Недай си боже, да се разделите, първо я разбери и второ - да не ти разбива сърцето това. Живота продължава, в Ирландия си, човече..
Ай със здраве![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
[/i]mnogoto kilometri vinagi sa problem, no ako smqta6 4e i dvamata se obi4ate dostata4no za da gi preodoleete togava moje bi e po-dobre da ostanete zaedno
NaUcHi Se Da KaZvA6-KaKvO oT TovA?Za NEsHtY,Ot KoeTo Do SyLzI tI PuKa!NaUcHi Se OcHiTe TI dA sIqQt,DoRI kOgAtO Se PyLnQt SyS sYLzI!NaUcHi Se Da StRaDa6 I dA NE SyJeLQvA6!!!
ave ddz 6tom q obi4a6 s1rceto ti 6te kaje postepenno 6te razbere6 dali iska6 da si s neq ili ne
$k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Защо ние да ти казваме какво да правиш?Ти сам не можеш ли да прецениш?Ако действително толкоз я оообичаааш..остани с нея..ти си избираш![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
aаз съм на същото мнение според мен разстоянието не е голяма пречка щом любовта е наистина силнаПървоначално написано от spensi
emi,6om q obi4a6 i se vra6a6 v bg vseki mesec produlgavaite s vrazkata si,ne q ostavqi
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Няма смисъл да късате, ако така сте щастливи...
савети не давам но СЪВЕТИ давам![]()
не ми обръщай внимание просто в момента съм изнервена.таа не късай с нея щом се обичате ти си идваш често ии за мен няма кой знае каъв проблем само да питам ти някога ще си дойдеш ли за постоянно в бг?
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
така е много кофти и за двамата![]()
![]()
ако наистина се обичате ще издържите...и ще сте заедно
времето ще покаже
ем сиурно ще се върна след година 2 ... бтв с неч неска скъсахме :Д:Д:Д каза ми 4е съм бил станал мн самоуверен и тва не и харесвало , аз и казах ем сори ко не ти харесва 4ао :Д:Д:д и така бтвв тва се слу4ва ве4е зъ 6 или 7 пътт тъка 4е сиурно ще се сдубрим ма тоя пат беше доста по ядосанаПървоначално написано от MonSitY
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Moon Angel
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
еее лошо че сте скъсали но пък и 1-2 години са си много въпреки че ти си идваш често.щом те мисли за самоуверен и то много добре сте приключили намери си нещо в чужбина,което няма да те мисли за самоуверен(естествено ако не си в повече)
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
хахаха мм смятамм че тва наро4но го напрай щот знае мн дубре 4е така бих реагирал :Д:Д м не съм съмоуверенн явно искаше да скъсамеПървоначално написано от MonSitY
![]()