.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Който може да дава савети ...

така ... има едно моми4е коетоо супер много я оби4ам (не си мислите 4е съм някво лапе дет незнае кво е да обича6 и тн .. ) тя също ме оби4а но ... ето тук идва но-то :Д но наскоро заминах за Ирландия ... и така сега сме разделени от достаа километри ... та това за което искам да ме посаветвате е : да прод. ли напред тоест да я забравя( бтв аз се връщам в бг почти всеки месец за по седмица 2 ако това променя нещо от вси4ко това ) та , има ли смисал с нея да продължаваме така или връзката по интернат и "4естото връщане" може да не променят много нещата ут преди ... давайте вашите мнения ...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Спорет мен недей къса със нея щом си идваш толкоз честно не виждам смисал да късате пък и щом се обичате не виждам що си се настройл за раздяла.не прави пребързани действия после да не съжеляваш със времето ще разберете дали ще издържите или не

Супер фен
    Град
    Панацея
    щом като 1/2 от времето си в БГ, за какво да късате?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от comics
    напълно съгласна..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Това няма да е пълноценна връзка според мен, но както си решиш.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Недейте да късате обичайте сее пък и щом една,две седмици си си в България,все пак ще се виждате

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от amour4eto
    Недейте да късате обичайте сее пък и щом една,две седмици си си в България,все пак ще се виждате
    100% съм съгласна Да живее любовта!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Няма смисъл да се разделяте. Все пак се виждате сравнително често.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Фен
    Град
    България
    не я оставяй дори и така пак важното е че се обичате може тя да е твоето щастие жената на животати не я изпускай така мисля аз Успех!
    ))))))))))))))))))))))))

Мега фен Аватара на Chacho
    Постави въпроса, дали в бъдеще ще живеете заедно. Ако още не сте на този етап, да говорите за това, тогава ходи още малко с нея, докато вече може да я попиташ. 10 Клас съм, един приятел замина за Канада от класа ми, а имаше гадже тук. 2 години ходиха, доста зряла двойка са и сега приятеля, понеже има дооста добре платена работа е решил, че ще и плати билета до Канада и ще живеят заедно. Получават се нещата, просто трябва да имате силна връзка. Тя сигурно ще замине при него след 2 години, така че още има време. Знам, че и за миг си не е помислила, да му изневери.

ПП: Не си мисли, че всяко момиче е толкова лоялно. Може твоята половинка да е страхотен човек, но всеки си има нужди. Недай си боже, да се разделите, първо я разбери и второ - да не ти разбива сърцето това. Живота продължава, в Ирландия си, човече..

Ай със здраве
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

[/i]mnogoto kilometri vinagi sa problem, no ako smqta6 4e i dvamata se obi4ate dostata4no za da gi preodoleete togava moje bi e po-dobre da ostanete zaedno
    NaUcHi Se Da KaZvA6-KaKvO oT TovA?Za NEsHtY,Ot KoeTo Do SyLzI tI PuKa!NaUcHi Se OcHiTe TI dA sIqQt,DoRI kOgAtO Se PyLnQt SyS sYLzI!NaUcHi Se Da StRaDa6 I dA NE SyJeLQvA6!!!

ave ddz 6tom q obi4a6 s1rceto ti 6te kaje postepenno 6te razbere6 dali iska6 da si s neq ili ne
    $k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Защо ние да ти казваме какво да правиш?Ти сам не можеш ли да прецениш?Ако действително толкоз я оообичаааш..остани с нея..ти си избираш
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от comics
    дам..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от spensi
    Спорет мен недей къса със нея щом си идваш толкоз честно не виждам смисал да късате пък и щом се обичате не виждам що си се настройл за раздяла.не прави пребързани действия после да не съжеляваш със времето ще разберете дали ще издържите или не
    aаз съм на същото мнение според мен разстоянието не е голяма пречка щом любовта е наистина силна

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi,6om q obi4a6 i se vra6a6 v bg vseki mesec produlgavaite s vrazkata si,ne q ostavqi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Няма смисъл да късате, ако така сте щастливи...

ми и аз съм на мнение да си останете заедно..все пак тя може д те обича много и да не иска да късате,но ти си решаваш.
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

савети не давам но СЪВЕТИ давам
    не ми обръщай внимание просто в момента съм изнервена.таа не късай с нея щом се обичате ти си идваш често ии за мен няма кой знае каъв проблем само да питам ти някога ще си дойдеш ли за постоянно в бг?
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    София
    така е много кофти и за двамата
    ако наистина се обичате ще издържите...и ще сте заедно
    времето ще покаже

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    савети не давам но СЪВЕТИ давам
    не ми обръщай внимание просто в момента съм изнервена.таа не късай с нея щом се обичате ти си идваш често ии за мен няма кой знае каъв проблем само да питам ти някога ще си дойдеш ли за постоянно в бг?
    ем сиурно ще се върна след година 2 ... бтв с неч неска скъсахме :Д:Д:Д каза ми 4е съм бил станал мн самоуверен и тва не и харесвало , аз и казах ем сори ко не ти харесва 4ао :Д:Д:д и така бтвв тва се слу4ва ве4е зъ 6 или 7 пътт тъка 4е сиурно ще се сдубрим ма тоя пат беше доста по ядосана

Цитирай Първоначално написано от Moon Angel
    Това няма да е пълноценна връзка според мен, но както си решиш.
    +1
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

еее лошо че сте скъсали но пък и 1-2 години са си много въпреки че ти си идваш често.щом те мисли за самоуверен и то много добре сте приключили намери си нещо в чужбина,което няма да те мисли за самоуверен(естествено ако не си в повече)
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    еее лошо че сте скъсали но пък и 1-2 години са си много въпреки че ти си идваш често.щом те мисли за самоуверен и то много добре сте приключили намери си нещо в чужбина,което няма да те мисли за самоуверен(естествено ако не си в повече)
    хахаха мм смятамм че тва наро4но го напрай щот знае мн дубре 4е така бих реагирал :Д:Д м не съм съмоуверенн явно искаше да скъсаме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си