.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Въпрос за момичетата и шпаклите

Вие, момичета, бихте ли се съгласили, ако някой от форума Ви предложи да ви "направи" канилингус? Как ще приемете това ,че Ви правят подобно предложение и бихте ли приели закачката? А наистина бихте ли приели?

kategori4no NE!
    Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"

Guest

Re: Въпрос за момичетата и шпаклите

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Вие, момичета, бихте ли се съгласили, ако някой от форума Ви предложи да ви "направи" канилингус? Как ще приемете това ,че Ви правят подобно предложение и бихте ли приели закачката? А наистина бихте ли приели?
    Hahaha kakto kazvam, vseki koito puska nqkfa tema q puska pone 20% ot li4en interes :P mai si reshil da pravish predlojeniq ... :P

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami osven, ako gadjeto mi e sy6to ot foruma...
    ina4e- mno yasno, 4e ne
    ama ti predlagai mu na momi4eto de nyama ni6to lo6o...moje i da prieme
    we'll die alone like a stone ^^

Град
    Стара Загорка
    Определено няма да предлагам на никой (поне за сега). Преди 6-7 месеца (още със стария юзър) се заядох (заедно с NSpi4) с mira_, която каза, че няма нищо против да я лиже някои и че е сигурна, че това е гадно и няма да й хареса. Това го писахме във форума и имаше потребителки които казаха, че ако някой дойде няма да имат нищо против...щом сме искали нека да "ЛИЖЕМ".

Emi naistina da,ama nqkoi ot foruma...az ne gi znam kvi sa teq...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Град
    Stara Zagora
    Ами..дано темата не е с цел да се заяждаш...Иначе,да бих се навила,ако физиономията ти не е прекалено гнусна и неприятна за моите виждания.Всъщност,ако е само за едното лизане-ОК!,но за нещо по-сериозно,НЕ в никакъв случай, просто приятеля ми е прекалено хубав!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от червило
    Ами..дано темата не е с цел да се заяждаш...Иначе,да бих се навила,ако физиономията ти не е прекалено гнусна и неприятна за моите виждания.Всъщност,ако е само за едното лизане-ОК!,но за нещо по-сериозно,НЕ в никакъв случай, просто приятеля ми е прекалено хубав!
    Е все пак има мераклийки Засега мисля да не си ореждаме среща въпреки, че ми се струва добра идея. Малеееее.....това ще е супер странно, но нищо няма да стана (а и не трябва). Аре прати някоя снимчица, ако може

Що за тема
    Не, не съм такава, за ебавка бих казала "да", но не и сериозно разбира се
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Що за тема
    Не, не съм такава, за ебавка бих казала "да", но не и сериозно разбира се
    Хех и аз съм така Иначе... на никой не бих се съгласила засега :P
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Град
    Stara Zagora
    за ебавка бих казала "да", но не и сериозно разбира се [/b][/quote]
    Ехоо,мацка,само факта,че той го предлага във форум,малко скърца,нали?Друг е въпроса,колко ще се вържеш и ще седнеш да му се обясняваш.

Хахаха абе мераклийки ще се намерят.. всекви ги има...
    Но все пак точно от нета да се навиеш някой да ти праи шпакла... хахаах да беее.... Трябва да си много загорял наистина...
    How can you see into my eyes
    like open doors
    Leading you down into my core
    Where I`ve become so numb
    Without a soul
    My spirit`s sleeping somewhere cold
    Until you find it there and lead it back home...

твърдо НЕ

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от МаRi
    твърдо НЕ
    Е защо сега така?

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Lady_Love
    Хахаха абе мераклийки ще се намерят.. всекви ги има...
    Но все пак точно от нета да се навиеш някой да ти праи шпакла... хахаах да беее.... Трябва да си много загорял наистина...
    Мислиш ли?Аз пък мисля,че не е важно колко си загорял,а дали ти пука от това кой те лиже,дали се връзваш лесно на плоски шеги и дали си имаш фетиш към непознати или си поне малко мръсница!

ами бих го приела на 6ега това предложение.тъи като това е само виртуално.ни6то реално не се слу4ва тука или поне...малко вероятно е да се слу4и.+ т0ва такова предложение трябва да отправи6 към някои които познава6 и харесва6.или гре6а?

Град
    Stara Zagora
    Грешиш..той не те пита дали ще му станеш гадже или дали ще се ожениш за него,момчето просто пита дали би му се навила да те лиже.Деца, оралния секс или секса не винаги имат нещо общо с любовта и чувствата.Можеш да обичаш без да правиш секс и можеш да правиш секс без да обичаш.Темата звучи несериозно,но дори и да е сериозна,то става дума само за едно лизане(орална любов)..не смесвайте чувствата със секса.Секс има и с любов и без любов.

Приемам предложения, да ми правите фелацио
    А немога да разбера, какви сте такива комунистки, повечето във форума, евала на онова момиче, над мен Ще си направи кефа, може да се хареше с някой пич от форума, и да се извръскат, какъв е проблема
    Какво е това "аз мисля, че това е виртуално", повечето юзъри, са от София, винаги могат да се срещнат, и невярвам, на някоя от форума, или на някоя жена въобще...да не и е приятно, да и доставят орално удоволствие, аз също бих се навил да направя това удоволствие, на момиче от форума, стига да не е някоя уруспетина, както и момиче не би се навило, на някой не привлекателен юнак, да и прави каквото и да било.

ами мисля 4е не гре6а.ти ако може6 да прави6 тези не6та без 4увства-ок прави ги.само 4е хората не са като теб.за мен няма смисъл да правя не6то ако няма 4увство.и не го правя.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    emi tva e tup vupros,samo nqkoq "ku4ka" s izvineniq, bi se navila na podobno ne6to!Az-nqma slisel dori da mislq,sled kato neznae kvi sa horata tuka i ne gi poznavam.

Nadq_BS
    Guest
    Tva 6te go napravi samo edna nedo**ana....k**va bez nikuv moral ... nqkva deto po cql den si duF4i duF4icata i si razmotava duPeto za da moje da q zabelejat i da i go natresat .Az ne bih napravila podobna 6itnq poneje ne sum takava a i si imam priqtel koito si mi dava vsi4ko tFa ;]
    ....

Цитирай Първоначално написано от МаRi
    ами мисля 4е не гре6а.ти ако може6 да прави6 тези не6та без 4увства-ок прави ги.само 4е хората не са като теб.за мен няма смисъл да правя не6то ако няма 4увство.и не го правя.
    Само глупости говориш, сега да не ми кажеш, че ще заубиш девственоста си, повреме на 1вата брачна нощ, глупости, като направиш 16 годинки, ще си раздаваш .... на ляво и на дясно.

Град
    Стара Загорка
    Само глупости говориш, сега да не ми кажеш, че ще заубиш девственоста си, повреме на 1вата брачна нощ, глупости, като направиш 16 годинки, ще си раздаваш .... на ляво и на дясно.[/quote]
    Kato porasne malko ]e widi, `e ne e taka kakto si mili. Kato malki wsi`ki momi`enca si mislqt, `e pyrwiqt im pyt ]e e s nqkoj kojto adski mnogo obi`at i za kojto ]e sa gotowi da se omyvat, no kato pootrasnat malko i stawat sy]inski kurweta

Повече от фен
    Град
    Варна
    ами предполагам това ще е човек който не познавам и съответно не бих приела!

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    pootrasnat malko i stawat sy]inski kurweta
    Е кво всички ли трябва да сме курви Като гледам според теб е така ...
    How can you see into my eyes
    like open doors
    Leading you down into my core
    Where I`ve become so numb
    Without a soul
    My spirit`s sleeping somewhere cold
    Until you find it there and lead it back home...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си