- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Софийски скинари, къде сте ?
http://www.dnes.bg/article.php?id=52654
То не беше Красна поляна, не беше Захарна фабрика. Ей сега изгледах по нова тв репортажа как циганите пребили от бой момчетата за едното нищо. Не съм от София, незнам как се организират скинарите там, обаче ако в моя град почнат да стават такива неща, най-обикновени хора ще се съберем ще ги смачкаме. Почвам да се чудя накъде отива тази държава, след като едно малцинство всява страх и МВР е безсилно срещу него...
софийските скинари както обикновено сигурно са на тревичка и бира... От тях да се очаква някаква реакция, няма как, пълни смешници са, ами поне държавата да се намеси... И това ще стане като се смени тройната коалиция и на власт дойдат национално-отговорни хора, които ще преборят циганската престъпност. А тези скинарчета са много ербап само ако са 3-4-ма и им попадне някакво сополиво цигане в 5-и клас, иначе ако им дойдат в повече цигани се напикават в гащите, ясни са ми просто![]()
Е неее! Ебати и тъпаците са! Само некви ей такива като мене като решат да се разходят из Борисовата с тениска на RATM сами .. отнасяме пердаха! Скиновете в България са клоулни!!!Първоначално написано от kristo
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Познавам скинари, които са скачали на 3ма на 20 мойто момче.. лично съм виждал как сам скача на 3ма по-големи и здрави от него, е така по светло на центъра..
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
Да, ама такива скинари са на сто 20 да кажем. Повечето са боклуци, които за нищо не стават и се бият с който трябва и не трябва и то само когато са в числено превъзходство или този, с когото се бият да е доста по-слаб от тях физически. Така че не ми героизирай твойте приятели скиновете. Във всеки случай има много по-разумни и реални начини да се проявиш като българин и български националист освен да търсиш с кой да се сбиеш посред бял ден.Първоначално написано от Freiheit
Абе манете ги тези скинари, тва са пущиняци и пияници както казва Гацо Бацов.
А той пиян и друсан предполагам.. дааа това е несправедливо.. а още по-несправедливото е, че той докато се друса и спи по улиците те тренират и се обучават.. ? И да, не е много националистическо да си търсиш с кой да се сбиеш - това е по-скоро анархистка постъпка, но понякога физическата саморазправа е решение.
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
Немога да разбера защо толкова плюете ? И то не само за скинарите в София,а по принципИма много скинари,момчета които яко тренират за да бъдат готови за сблъсъци,има и такива НАИСТИНА които сами си противоречът и се друсат,но това не означава,че ВСИЧКИ СА ТАКИВА !
Ако сте чували за хамър скинс примерно
А тези които са на групички и скачат на дечурлига,значи не са ИСТИНСКИ skin head,а просто търсят внимание и нз в какво се забъркват![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
гагхахахаха разправяха ми как на мач левски - славия един приятел бил в говеждата агитка и там имало няколко скинчета . Дошли мангали ,нашите хора си тръгват и след малко пристигат супер надрусани почва бой ... Не ми говори ,че пънковете се друсат ...А пък и поне тия които аз съм виждал скинчета си се чудят с кого да се сбият. И какво му е якото да висят по цял ден във фитнес залата ? Не мога да го разбера . Тия хора нямат ли смисъл в живота си ? Нямат ли жена ,деца ? Цяяял ден там и после се чудят кого и как да набиятЕто затова ще ги смятат за ненормални !!
На скинарите поне може да се разчита за тая работа.Те мразят с цялата си отрова и от дъното на душата си циганитe!!!![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Такова животно като скинар у наща родина нема.
Абе те един друг се мразят и се гледат кой по-голям "ариец" от другия, пък ти за другите етноси говориш. С две думи сами не се обичат и уважават и се делят на отделни скинарски групи, пък какво да говорим оттам нататъкПървоначално написано от Diam0nD
.
Ти си луд !Първоначално написано от w0sh
То пък ти от психиатрична гледна точка си супер,като гледам постовете ти.
Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.
Цитат ?Първоначално написано от diver
Стига бе, сериозно ли едновременно е нацист и рапър, леле, ако е така това е някакъв тотален уникумПървоначално написано от Diam0nD
.
Какъв рап да слушам бе ???Първоначално написано от Diam0nD
![]()
Това което слушам най-често са : Intolleranca,Skrewdriver,Landser,Stahlgewitter и Срам и Позор от време на време !!!!
P.S. Това ако е рап ?!![]()
Какво е "DRS" ?Първоначално написано от Diam0nD