- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще издържим?
Hodq s edno mom4e ot skoro (2-3 sed), no problema e v tova, 4e idva lqtnata vakanciq, a toi ne e ot moq grad (samo u4i tam) i prez lqtoto se vra6ta na negovoto selo! Mn e pe4en, zabaven, izlizame postoqnno zaedno, vse o6te ne moga da govorq za 4uvstva (vse pak hodim ot skoro), no 6te mi e mn ma4no za nego prez lqtoto! Spored vas dali 6te uspeem da se zadarjim zaedno, za6toto az sam sig v sebe si, no v nego ne 4ak tolkova (vse pak e mom4e, a i ne go poznavam tolkova dobre), vapreki 4e kazva 4e ve4e e seriozen!4akam da mi otgovorite![]()
Ако има желание и от двете страни това не само няма да развали връзката ви, но може и да я направи по-силна.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Мисля, че момичето искаше да каже, че не знае дали той има достатъчно силни чувства. Ние обаче не можем да преценим, ти най-добре знаеш. Поддържайте някакъв контакт и не му се лепвай прекалено много. Дано се задържите![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми според мен не трябва да губите връзка,имам предвид,че е хубаво да се чувате,да си пешете sms-i или по skype,ама не вс. ден ,щото става досадно и ще си омръзнете.![]()
abe mimysiike, ako pita6 mene mn ste si dobre i dori 4uvstvata vse o6te da ne sa tolkova zadalbo4eni toi si te haresva dostata4no (a i ti nego sa6to) za da izdarjite prez tova lqto, pak i nali 6te hodim na okoloselsko :P [/i]
NaUcHi Se Da KaZvA6-KaKvO oT TovA?Za NEsHtY,Ot KoeTo Do SyLzI tI PuKa!NaUcHi Se OcHiTe TI dA sIqQt,DoRI kOgAtO Se PyLnQt SyS sYLzI!NaUcHi Se Da StRaDa6 I dA NE SyJeLQvA6!!!
Ако му покажеш какво наистина чувстваш може и да се задържите![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Викай наталия от море от любов че си *** майката, става напечено аз се махам от тука оправяйте се![]()
![]()
![]()
![]()
Е тва е най-добрият съветПървоначално написано от ludisuvurshen
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Много е относително...Има ли чувства няма непреодолими препиядствия....
Ако примерно не е много далече селото му кво му пречи сутринда да вземе автобуса да дойде да те види и вечерта да се прибере или пък....
Времето ще покаже![]()
Всички зависи от вас самите и това до каква степен държите един на друг!Дано останете заедно!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ами явно самата ти не вярваш,щом се съмняваш....ако искате да сте заедно,всичко е възможно![]()
someone else...
Ako dyrjite edin na drug i vijdate bydeshte vyv vryzkata si....Shte izdyrjite![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ако и двамата искате повярвай и най-невъзможните неща са възможни. Винаги се намира начин ... Успех!
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Със сигурност няма да издържите!
Стига глупави теми...всичко е строго индивидуално...дали единия поддава на чужди ласки и обратното....тъпи въпроси задаваш!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
това, че казва, че е сериозен, не значи че наистина е.
ти предварително няма как да знаеш какво ще се случи. затова опитай да видиш какво ще излезе накрая, нищо не губиш - нито ако се разделите (защото ще знаеш, че той не си струва), нито ако останете заедно (защото вече ще си по-сигурна в него)
е пък 2 седмици незнам дали са достатъчно време да се привържеш тооолкова силно но защо пък не?ще издържите само ако и двамата сте готови на компромиси и сте сериозни един към друг.
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ами ако дуржи на теб иии ако има чувства към теб предполагам че ще успеете
Love conquers all
This one will last a lifetime