- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам преса за коса "Philips Girl glam"
Преса в отлично състояние използвана веднъж. С приставки за изправяне, вафли, къдрици, букли, триъгълни къдрици...Нищо й няма на пресата, просто косата ми не държи. 70 лв.
Варна
Миличка не че нещо ама ако си купила тая преса за повече от 20 лева си се прецакала якоАма успех с продажбата
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Дааа много компетентно мнениеПървоначално написано от Lady_B_
Това е най-добрата преса на пазара и се продава на цената от около 90 лева в магазините.
Първоначално написано от Lady_B_
![]()
В Технополиц - Люлин е 69 лева... Ще ми я дадеш ли за 50![]()
mindscan
Само едно допълнение иии в Техномаркет е 69 лв.Първоначално написано от preichetoy
![]()
Не че искам да обидя някой, но тази преса е голям боклук и цената която си обявила определено е непремлива. Изглежда привлекателна на външен вид, постарали са се дизайнерите, но за нищо друго н става освен да я гледаш.![]()
Пушенето е болест,
болестта е смърт,
смъртта е сън,
сънят е здраве...
Извода си направете сами!
az imam takava presa mnogo e dobra i se q kupix za 70lv v1r6i mi dobra rabota a p1k i e hubava na vid![]()
![]()
![]()
Пълен боклук!Не правете грешката да си я купите![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
една моя приятелка има същата , хич не е доволна , бавно зареждала , не правила вафличките както трябва .. и наистина е чиста вода ! Недейте се лъжете по външния вид .. има мнооого по - хубави и модерни сега - излезли , които са на същата цена , и са мнооого по - добри и ефективни !![]()
Баба ми имаше такава навремето. Завеща ми я, а аз я завещах на новите контейнери ТИТАН. Все като мина покрай тях, ми се хвалят и ги гледам едни нацъкани, натокани....
абе 80 лева..наскоро видях същата 25 лева май беше.. какви глупости говорите..и е мн зле.. леля ми я има.. счупи се мн бързо и не изправя въобще!Нищо лично,но не бива хората да се залъгват.